Noiz Jam- Ερχόμαστε (οσονούπω)

Παράληψη...

Ο @cos_dr που θα γίνει θυσία και θα παίξει πλήκτρα όπου χρειαστεί.

Είναι που πεινάει.

Φέρτε βρε και κανένα φαγώσιμο για το παλικάρι μας ...

Επίσης, οι πληκτραδες που κατέκλυσαν το forum τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται να απέχουν επειδικτικα. 

Γιατί;
Ποιοι...κατέκλυσαν ποιο forum λες?? 3-4 μείναμε εδώ μέσα, και από αυτούς 1-2 γράφουν. Απλά ο ένας από αυτούς γράφει για 10 και κάποιοι μπερδεύονται...?

Τώρα, στα του jam,  αν έμενα Αθήνα και είχα ακόμα το Hammond, μάλλον θα ήμουν μέσα. 

Αν ο @shelter αναλάβει τα ψωμιά δεσμεύομαι για τυριά, με κυρίως μενού γραβιέρα Κρήτης από φίλο, αλλά και με ότι άλλο γουστάρετε (με συνοδευτικά, πάντα, βρεγμένα μωρομάντηλα για να μη λαδώσετε μετά τις tele, τις Parker, τα jazz bass κλπ)

Ελαιόλαδο δεν δίδω
Tι γελάτε και επιδοκιμάζετε ρε σεις σαν να είναι ένα post στον αέρα 

αν έχετε περάσει τα 30 θα ξέρετε ήδη ότι το καλύτερο αραχτο γεύμα (δείπνο - πρωινό) είναι καλό ψωμί με καλό τυρί και καλό booz (το τελευταίο από το μεσημέρι και μετά)

Αν θέλετε και κούκλα τραγουδίστρα (όχι σε αυτά όμως που πρότεινε ο Terry) πείτε μου να κάνουμε πρόβες 

πολυ χύμα σας βρίσκω στην οργάνωση  - αν και απολύτως ακριβως στο επίπεδο που γούσταρω ?

Φιλιά πολλά 

Έστω, 3. Μιλάμε για λαοθάλασσα...?

Ας είχαμε και 3 ντράμερ, 3 μπασίστες, και 3 τραγουδιστές, και θα σου 'λεγα εγώ.

Ποιοι...κατέκλυσαν ποιο forum λες?? 3-4 μείναμε εδώ μέσα, και από αυτούς 1-2 γράφουν. Απλά ο ένας από αυτούς γράφει για 10 και κάποιοι μπερδεύονται...?

Τώρα, στα του jam,  αν έμενα Αθήνα και είχα ακόμα το Hammond, μάλλον θα ήμουν μέσα. 

Μπορώ να σου πω 3 για πλάκα. :classic_tongue:
4 καθαρόαιμους μετράω. 

Αρκετοί είναι.

Πιάνουν και χώρο τα σύνθια. 

Ας είχαμε και 3 ντράμερ, 3 μπασίστες, και 3 τραγουδιστές, και θα σου 'λεγα εγώ.
Που να χωρέσουν φίλος? Αφού οι κιθαρίστες έχουν πιάσει ως και τα παγκάκια έξω απ'το ΝΟΙΖ...?

Που να χωρέσουν φίλος? Αφού οι κιθαρίστες έχουν πιάσει ως και τα παγκάκια έξω απ'το ΝΟΙΖ...?
Περιμένουν τη σειρά τους για να τζαμάρουν μάλλον. 

Χίλιοι καλοί χωράνε, ένας κακός δεν χωράει, έλεγε η γιαγιά μου.

Πιάνουν και χώρο τα σύνθια. 
Τα οποία σύνθια αγοράστηκαν ακριβώς γι αυτό τον λόγο, να πιάνουν χώρο, και συγκεκριμένα τον χώρο που συνήθως πιάνουν οι κιθαρίστες/μπασίστες/ντραμερ/πνευστοί/έγχορδοι...?

Η γιαγιά σου φαντάζομαι δεν είχε μπει ποτέ στο ΝΟΙΖ, ε??

Όχι, αλλά έμπαινε στο αμάξι μαζί με άλλους 5.

Φτου... αυτό θα ήθελα να το δω.

Αχμου... όταν λέμε Hammond, εννοούμε κάτι τέτοιο;

B3mk2_a.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back