Noiz Jam 22 - The hangover

Ελβετικός σουγιάς.

Τα κάνει όλα, σκοράρει, μαρκάρει, γυρίζει πίσω και φτιάχνει παιχνίδι, ανοίγει διαδρόμους.

Σωστός Αραούχο είναι λαίμαι.
?

Βάζω αυτό γιατί δεν υπάρχει τέτοιο emoticon στο reaction.

Το έχω αιτηθεί ΠΟΛΑΚΗΣ και δεν έχει υλοποιηθεί.

Σημαντική ανακοίνωση: Όπως θα αναγνώσετε πολλάκις στους μήνες που θα ακολουθήσουν, το αξιότιμο και ακραιφνές μέλος cos_dr, στο Noiz Jam '23 δεν θα παίξει ντιτζεριντού, αλλά θα κάνει special guest συμμετοχή με flugelhorn.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το μέλος cos_dr, στο Noiz Jam '23 θα κάνει special guest συμμετοχή με flugelhorn.

Και Αγγλικό κόρνο σου παίζει άμα λάχει ασούμε.

Αφού έχει κόντακτ λαίμαι.

Σημαντική ανακοίνωση: Όπως θα αναγνώσετε πολλάκις στους μήνες που θα ακολουθήσουν, το αξιότιμο και ακραιφνές μέλος cos_dr, στο Noiz Jam '23 δεν θα παίξει ντιτζεριντού, αλλά θα κάνει special guest συμμετοχή με flugelhorn.
θα επιλέξω έναν ήχο flugelhorn στο ΣΥΝΘΕΣΑΊΖΕΡ και θα σας παίξω.

Θέλετε να σας παίξω και φωνές?

Θα φέρω το V-Synth

Να, δείτε με, Είμαι ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΕΣΑΙΖΕΡΣ, είναι ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!χαχαχαχαχ?

Αυτό ισχύει πέρα απ' την πλάκα.
Επίσης νομίζω ότι η έλλειψη γενικότερης αυτοπεποίθησης βγαίνει και όταν παίζω μουσική.

Ειπώθηκε και ότι τα τύμπανα δεν είναι το βασικό μου όργανο, που εγώ θα έλεγα ότι είναι, και από άποψη χρόνου, και γούστου. Βέβαια όλα μου αρέσουν, αλλά η μετριώτητα δεν κρύβεται, και σίγουρα δεν υπάρχει χρόνος για να τα φτάσω όλα εκεί που θα ήθελα.

Υπόσχομαι στο επόμενο να είμαι καλύτερος και πιο "εξωστρεφής"!
Δεν ισχύει αυτό που είπες για μετριότητα

σου λείπει η αυτοπεποίθηση μόνο?

Ένα ποτηράκι κρασί για όσους έχουν θέμα μουσικής αυτοπεποίθησης λίγο πριν την εκτέλεση, κάνει θαύματα. 

Οι συνταγές των παλιών πάντα πιάνουν. 

Ζήλεψα. Πολύ. Με υγεία και του χρόνου. Αν μπορέσω θα το μεθοδεύσω μπας και παίξω καμιά φυσαρμόνικα. Ωραίες φάσεις!

Ένα ποτηράκι κρασί για όσους έχουν θέμα μουσικής αυτοπεποίθησης λίγο πριν την εκτέλεση, κάνει θαύματα. 

Οι συνταγές των παλιών πάντα πιάνουν. 
Ένα όμως. Γιατί εγώ δεν το τήρησα στην πρώτη μου συναυλία και κουτουλαγα στα μεγάφωνα.

Ένα όμως. Γιατί εγώ δεν το τήρησα στην πρώτη μου συναυλία και κουτουλαγα στα μεγάφωνα.
Ένα, ένα μόνο. 

Για περισσότερα δουλευει αν έχεις δεδομένα αυτοπεποίθηση. Άμα έχεις αυτοπεποίθηση και εμπειρία, τότε μπορείς και μισο μπουκάλι ουίσκι και μια μυτια ?και θα δώσεις την εκτέλεση της ζωής σόι ???

Αυτά είναι για τους SUPERSTAR. ?????

μπορείς και μισο μπουκάλι ουίσκι και μια μυτια ?και θα δώσεις την εκτέλεση της ζωής σόι

Αυτά που έγραψες, αλλά μαζί με χάπια.

Κι άμα σαλτάρεις, πίνεις κι έναν μπάφο στα καπάκια να χαλαρώσεις.

Και μετά πιάνεις την κιθάρα, και ψάχνεις να βρεις από που ρυθμίζεται το βελόσιτυ και το άφτερτατς.

μισο μπουκάλι ουίσκι και μια μυτια ?και θα δώσεις την εκτέλεση της ζωής σόι

Αυτά που έγραψες, αλλά μαζί με χάπια.

Κι άμα σαλτάρεις, πίνεις κι έναν μπάφο στα καπάκια να χαλαρώσεις.
 Πλάκα πλάκα ρε παιδιά πως έπαιζαν στα live τους τόσοι και τόσοι αστέρες, γνωστοί ή και μη μουσικοί, παίρνοντας όλα αυτά αλλά και πολλά περισσότερα πριν το show?

Πλάκα πλάκα ρε παιδιά πως έπαιζαν στα live τους τόσοι και τόσοι αστέρες, γνωστοί ή και μη μουσικοί, παίρνοντας όλα αυτά αλλά και πολλά περισσότερα πριν το show?

Υπάρχει ένα σημείο Φώτη μου, που αν το ξεπεράσεις, δεν μπορείς να παίξεις sober πια.

2 ώρες πριν, mpamps είπε

Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί παίκτης για το παρακάτω όργανο για το Noiz Jam'23?

ε, όχι και χάπια μαζί......................?

Υπάρχει ένα σημείο Φώτη μου, που αν το ξεπεράσεις, δεν μπορείς να παίξεις sober πια.
Ο  EVH δυστυχως μας το ειχε δειξει αυτο καπου στα μεσα της δεκαετίας του 2000 και ηταν πραγματικα για λύπηση....

Στις 24/10/2022 στις 9:06 ΜΜ, nasokosm είπε

Δωσε άρτο και θεάματα!

Ενα ένα τα βίντεο και μετά βλέπουμε

Αγαπητοί συμφορουμίτες, αυτοί που δεν είχατε την τύχη να απολαύσετε ανεβάζω το Hey Joe!

@Terry RoscoeBeck5 μπάσο

Γιώργος Μεταλληνός Τύμπανα

@mpampsκιθάρα 

@NestorasΚιθάρα στην αρχή

@gvour στη Κιθάρα του Νέστορα μετά

@Yannis Methenitis φωνή

Ο μπασίστας φαίνεται παλαβιάρης.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
45
Εμφανίσεις
5K