Noiz Jam 22 - The hangover

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που το χω απορία όσο με ακούω να παίζω...

Παίζω πολύ χαμηλά ή μου φαίνεται? Σα να μη βαράω ρε παιδί μου...
Παίζεις χαμηλά που δεν ειναι κακό και κάπως επιφυλακτικά και πιστεύω ειναι λογικό αν τα τύμπανα δεν ειναι το κύριο όργανο σου

πάντως ο Μεταλληνός παίζει αρκετά δυνατά και εσύ μετά ακούστηκες στη μισή ένταση περίπου

Στο take five που χαμήλωσαν λίγο οι εντάσεις παίζαμε όλοι σε φυσιολογικά επίπεδα

γενικά δεν ακούγαμε ο ένας τον άλλο να διορθώσουμε τα επίπεδα εντάσεων αλλά συνολικά παίξαμε καλά 

όντως υπήρχε διαφοροποίηση της έντασης του ήχου ανάλογα με το πόσο κοντά και σε τί κατεύθυνση έπιανε η κάμερα του κινητού

Σημαντική ανακοίνωση: Στο Noiz Jam '23, το αξιότιμο (αλλά κυρίως αξιαγάπητο) μέλος panorios, θα παίξει μόνο ντιτζεριντού ?

Βρήκες το concept για το Noiz Jam 23

τραγούδια που ηχογραφήθηκαν με ντιτζεριντού

Εγώ μπορώ να ταξιδέψω μπροστά στο χρόνο και να δω τι έγινε στη συνάντηση το 23, να τραβήξω και βίντεο και να το ποσταρω στο YouTube να το δούμε. Άμα θέλετε πείτε μου. Το θέμα είναι πως θα είναι και ο εαυτός μου εκεί οπότε για να μην είμαι διπλός και δημιουργήσουμε παράδοξο και συγχιση, όταν έρθει το 23 δεν θα έρθω. 

Εγώ μπορώ να ταξιδέψω μπροστά στο χρόνο και να δω τι έγινε στη συνάντηση το 23, να τραβήξω και βίντεο και να το ποσταρω στο YouTube να το δούμε. Άμα θέλετε πείτε μου. Το θέμα είναι πως θα είναι και ο εαυτός μου εκεί οπότε για να μην είμαι διπλός και δημιουργήσουμε παράδοξο και συγχιση, όταν έρθει το 23 δεν θα έρθω. 
κάπου το έχω δει αυτό...

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που το χω απορία όσο με ακούω να παίζω...

Παίζω πολύ χαμηλά ή μου φαίνεται? Σα να μη βαράω ρε παιδί μου...

Δεν βαρας.

Να βαρας περισσοτερο και με περισσοτερο conviction ωστε να ακουγεται και πιο ΚΑΘΑΡΟ το παιξιμο.

Πιο σταθερα rimshots (MONO rimshots παιζουμε στο ρωΟυκ) και γυρνα και την μπακετα αναποδα ?

Επισης απεφευγε να παιζεις το hi hat με τη μυτη της μπακετας ,παιζε με το shoulder,και κοντρολαρε το ποσο ανοιχτο-κλειστο εχεις το hi hat (εκει θες δουλιτσα)

Επισης παιζε ΛΙΓΟΤΕΡΑ (παιζεις πολλα) .

Απο groove και χρονο εισαι μια χαρα αλλα θες και εκει πιο conviction για να κανεις τον αλλον να χορεψει (που ειναι και ο βασικος ρολος των ντραμς)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εν κατακλείδι. Πρέπει να έχει ελαφρύ χέρι, κάτι σαν εμένα. 

Αυτό ισχύει πέρα απ' την πλάκα.
Επίσης νομίζω ότι η έλλειψη γενικότερης αυτοπεποίθησης βγαίνει και όταν παίζω μουσική.

Ειπώθηκε και ότι τα τύμπανα δεν είναι το βασικό μου όργανο, που εγώ θα έλεγα ότι είναι, και από άποψη χρόνου, και γούστου. Βέβαια όλα μου αρέσουν, αλλά η μετριώτητα δεν κρύβεται, και σίγουρα δεν υπάρχει χρόνος για να τα φτάσω όλα εκεί που θα ήθελα.

Υπόσχομαι στο επόμενο να είμαι καλύτερος και πιο "εξωστρεφής"!

Αυτό ισχύει πέρα απ' την πλάκα.
Επίσης νομίζω ότι η έλλειψη γενικότερης αυτοπεποίθησης βγαίνει και όταν παίζω μουσική

Υπόσχομαι στο επόμενο να είμαι καλύτερος και πιο "εξωστρεφής"!
Nα αυτα διαβαζω απο μουσικους σαν εσενα και μετα οχι απλα ντρεπομαι,αλλα τεσπα.

Μια χαρα εισαι οπως εισαι,εμενα μου αρεσε το παιξιμο.

Παντου και στα παντα.

Δεν ειμαι βεβαια σε θεση να κρινω,ως ακροατης καθαρα μιλαω.

"Εξωστρεφεια",με αυτο θα παρει πολυ πανω.

Ρε μπαγάσα, το αντίθετο απο αυτό που του είπα εγώ του λες. Τον τρελάναμε τον άνθρωπο.?

Εσύ δεν κΣερεις από ντραμς  .

Είσαι αποκλειστικά κιθαρίστας. 

:)

Είσαι αποκλειστικά κιθαρίστας. 

:)
αν μου επιτρέπεται μια παρέμβαση, δεν είναι αληθές αυτό.

Στο 4,57 φαίνεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως είναι και ΠΛΗΚΤΡΑΣ?

Καθώς και τραγουδιστής... ?
Μήπως είναι και μπασίστας?

Καλά, τραγουδιστής και εγώ είμαι, και ποιος δεν είναι ??

Είναι multi λαίμαι ο admin, πολυεργαλείο... ?

Ελβετικός σουγιάς.

Τα κάνει όλα, σκοράρει, μαρκάρει, γυρίζει πίσω και φτιάχνει παιχνίδι, ανοίγει διαδρόμους.

Σωστός Αραούχο είναι λαίμαι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back