Noiz.gr 2010 summer look.

ενδιαφερουσες οι νεες αλλαγες!

οπως εχω ξαναπει, δεν τα παω και τοσο καλα, αλλα πιστευω οτι μετα απο λιγες μερες προσαρμογης ολα θα τα νιωθουμε οπως παλια!

απο μενα λιγες πρωτες παρατηρησεις (με την γνωση πως καποια πραγματα δουλευονται ακομα)

πολυ εξυπνη η ιδεα που εμεινε μονο για λιγο και εδειχνε και τα αβαταρς στο νοιζμποξ.

θα μ'αρεσε να ειναι ετσι απο δω και περα!

ακομα, στο δικο μου πισι, αλλα απο οτι ειδα και απο τα σναπσοτς των αλλων, το νοιζμποξ ειναι καπως πιο πλατυ απο οτι θα επρεπε και εχει αυτη την ενοχλητικη μπαρα στο κατω μερος.

ειναι πολυ δυσκολο να διορθωθει? γιατι ψιλοχανουμε καποια γραμματα και ειναι λιγο ενοχλητικο.

ακομα και παλι στο νοιζμποξ, οπως ζητησαν και αλλοι καλο ειναι να φαινονται λιγο πιο εντονα τα ονοματα των μελων, αλλα να υπαρχει και ενα κενο μεταξυ των ποστς γιατι ετσι ειναι καπως δυσαναγνωστο.

ενα μπραβο για τον γενικοτερο κοπο!

και μια ευχη για καλα κουραγια!

και μπραβο που ξαναστηθηκε το σοουρουμ.

τελος, φανταζομαι πως καποια στιγμη θα ξαναμπουν οι αγγελιες εκει που ηταν, αλλα το μπανερακι θα οδηγει κατευθειαν στον νεο ιστοτοπο σωστα?

BigAlejandro είπε:
4ενα μπραβο για τον γενικοτερο κοπο!

και μια ευχη για καλα κουραγια!

και μπραβο που ξαναστηθηκε το σοουρουμ.

τελος, φανταζομαι πως καποια στιγμη θα ξαναμπουν οι αγγελιες εκει που ηταν, αλλα το μπανερακι θα οδηγει κατευθειαν στον νεο ιστοτοπο σωστα?
+1

υ.γ.

γιατί τόση υποτίμηση στην υπογραφή βρε αδερφέ;

BigAlejandro είπε:
πολυ εξυπνη η ιδεα που εμεινε μονο για λιγο και εδειχνε και τα αβαταρς στο νοιζμποξ.

θα μ'αρεσε να ειναι ετσι απο δω και περα!
Δε θα μου άρεσε αυτό. Το νοιζμποξ είναι ωραίο εκεί για την άκρη και διακριτικό.

Ήδη γίνεται αυτό!

Evilnye είπε:
Ήδη γίνεται αυτό!
ωχ!

γ***!!! ;D ;D

δεν το χα δει το πρωι!

βεβαια το πρωι ισως και να μην υπηρχε! :)

Δε θα μου άρεσε αυτό. Το νοιζμποξ είναι ωραίο εκεί για την άκρη και διακριτικό.
εχεις καποιο δικιο!

αλλα ηταν ωραιο και με τα αβαταρς!

του εδινε αλλη δυναμικη!

εμενα τουλαχιστον μαρεσε! :)

υ.γ.

γιατί τόση υποτίμηση στην υπογραφή βρε αδερφέ;
http://www.noiz.gr/index.php?topic=177486.0

;D ;D

marathon είπε:
Γιατί?
Δεν ξερω... Νομιζω οτι εχει παλιωσει χωρις να ειναι vintage... Πιστευω θελει μια ανανεωση. Κατι Πιο μουρατο. Δεν ξερω. :-\

Mr. Yameth σας παρακαλω να κανετε οοοολα οσα αναφερθηκαν πιο πανω  :P και επιπλεον για τους οποιους disabled users του Noiz να ειναι και wcag 2.0 level AA compatible.

Και γρηγορα ε?  :P :P

rocka-vic είπε:
Δεν ξερω... Νομιζω οτι εχει παλιωσει χωρις να ειναι vintage... Πιστευω θελει μια ανανεωση. Κατι Πιο μουρατο. Δεν ξερω. :-\
Έχεις δει την CokaCola να αλλάζει λογότυπο? Έχεις σκεφτεί ότι εάν αλλάξει, ίσως, ο Αλέξανδρος να μπερδευτεί και να μην την αγοράσει? ;)

Ή σοβαρές εταιρίες, όπως η Gibson ας πούμε, απλά κάνουν ένα ελαφρύ refresh...δεν αλλάζουν...

Αντιθέτως, μη σοβαρές, όπως η Fender, έχουν 3-4 λογότυπα και πάει λέγοντας....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
το μόνο που θα πρότεινα για το σήμα, θα ήταν μια πιο high definition εκδοχη, αυτό μου φαίνεται κάπως θολό.

Σαν σήμα, δεν θέλω να αλλάξει πάντως! είναι χαρακτηριστικό!

marathon είπε:
Έχεις δει την CokaCola να αλλάζει λογότυπο? Έχεις σκεφτεί ότι εάν αλλάξει, ίσως, ο Αλέξανδρος να μπερδευτεί και να μην την αγοράσει? ;)

Ή σοβαρές εταιρίες, όπως η Gibson ας πούμε, απλά κάνουν ένα ελαφρύ refresh...δεν αλλάζουν...

Αντιθέτως, μη σοβαρές, όπως η Fender, έχουν 3-4 λογότυπα και πάει λέγοντας....
Δεν ενοουσα κατι τετιο. Απλα μια πιο μοντερνα εκδοχη του ιδιου. Οχι κατι καινουριο. Δεν εχω κατι στο μυαλο μου συγκεκριμενο.

Και οι εταιριες που ανεφερες π.χ. Coca Cola. ΕΧΟΥΝ αυτη την vintagila για καποιο λογο...

το μόνο που θα πρότεινα για το σήμα, θα ήταν μια πιο high definition εκδοχη, αυτό μου φαίνεται κάπως θολό.

Σαν σήμα, δεν θέλω να αλλάξει πάντως! είναι χαρακτηριστικό!
Σε αυτο +1 σίγουρα.

το noiz logo ειναι πολύ ψηφιακό. Νομίζω πρέπει να βρεθεί μπουτίκ γραφίστας να του δώσει εναν analog factor. Επίσης, προτείνω το μεγάφωνο να γίνει κόκκινο και να αφήσει μουστάκι.

blue είπε:
το noiz logo ειναι πολύ ψηφιακό. Νομίζω πρέπει να βρεθεί μπουτίκ γραφίστας να του δώσει εναν analog factor. Επίσης, προτείνω το μεγάφωνο να γίνει κόκκινο και να αφήσει μουστάκι.
Χαχαχαχαχα Θεϊκό!!!

συγχαρητηρια για ολη τη προσπαθεια.

αυτα που δεν μου αρεσουν πολυ:

1.

το ασπρο φοντο μου ειναι λιγο κουραστικο.μια εξτρα πινελια τουλαχιστον που να θυμιζει λιιιγο το παλιο...

2.

blue είπε:
γιατι οχι και τρισδιαστατο?

3.

τα γραμματα λιγο πιο εντονα ??

(μηπως να δημιουργηθει ομαδα χρηστων...¨οι fεndεrόπληκτοι) :P :P :P

Πολυ ομορφο (σχεδον* τελειο θα ελεγα!) :)    bravo! 8)

*μονο και μονο επειδη ακομα βελτιωνεται

Kάτι που υποννοεί το music technology και διατηρεί το αγαπημένο μας πορτοκαλί... είναι και analog

analog_logo.jpg

bihlas87 είπε:
... και διατηρεί το αγαπημένο μας πορτοκαλί... είναι και analog
+1

...το πορτοκαλι εναι... high-tech  και το μπλε... boutique ;)

blue είπε:
Εγώ πάντως συμφωνώ :D

Welcome back  :)

Επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω και τις 10 σελιδες θα γραψω πραγματα που ισως καποια απο αυτα εχουν γραφτεί.

Σαφεστατα πιο αναλαφρο και καθαρο το καινουριο χρωμα (γκρι) και πολυ ωραιες αντιθεσεις με το πορτοκαλι. Αυτο που με ενοχλει καπως ειναι η συνεχης χρηση regular γραμματοσειρας. Θα προτιμουσα να εναλλασεται με κατι bold (πχ τα nickname μας) ή το αντιθετο*.

Επισης κυριως για τη πρωτη σελιδα θα προτιμουσα οι θεματικες ενοτητες (πχ νοιζ καφε) να διαχωριζουν η μια απο την αλλη (αν οχι με αλλο χρωμα εστω σε καποιο τονο του ιδιου χρωματος).

Δεν ειμαι υπερ της αλλαγης του logo (δεν συνηθιζεται στη γραφιστικη), ισως καποια μικρη πινελια. Α, επισης με ενοχλει το flash banner που καλυπτει στο πανω μερος το βασικο πλαισιο.

Ευχομαι να μην ξανασυμβει κατι τετοιο κακο στο site (επίθεση), και η καινουρια φρεσκαδα που φερνει να δρασει θετικα  :)

*Εdit: εννοώ για τη πρωτη σελιδα μονο

Eνα τελειως minor point που προσεξα τωρα και ειμα να αναφερω μιας και ειμαστε σε διαδικασιες αναβαθμισης:

Το Userbox πανω αριστερα μπορει να κοντυνει λιγο. Εχει 4-5 γραμμες κενες μεσα του, μεταξυ του "απαντησεις" και "logout". Αν δεν ειναι μπελας μπορει να κοντυνει λιγο και ετσι να ερθουν τα φρεσκα κανα εκατοστο πιο πανω.

(κουφη προταση? ε λιγο.)

Θα δουμε και καμμια αναβαθμιση στο site των Αγγελιων γιατι αρχιζει να μου φαινεται ... παλιομοδιτικο!!! ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back