Ok μου τράβηξες την προσοχή birthday boy. Αλλά μόνο γι αυτό.
Κάποιες φορές ένα πούρο είναι απλά ένα... πούρο! Απορώ γιατί θεωρείτε ότι θα ντρεπόμουνα να πω ότι θα γίνει το ένα ή το άλλο και κυρίως αφού όσο δεν το κάνω, έχω αυτή τη μανούρα από τους... "αντικαθεστωτικούς". Στη χώρα όπου η θεωρίες συνωμοσίας είναι τρόπος ζωής, ζούμε θα μου πείς. Και θα συμφωνήσω. Αλλά φίλε μου καλέ, αντί να μας πείς εσύ τι έκανες τέτοια μέρα (ελπίζω να 'πινες τις μπυρίτσες σου) για να σε καλύψω θα πρέπει μάλλον να σας πω τι κάνω εγώ...
Από που ν' αρχίσω. Από την ασυμβατότητα script; Από τον πονοκέφαλο των log errors; Από το πως θα φτιάξω την εμφάνιση χωρίς να έχουμε θύματα; Από το ότι έχω να κοιμηθώ και να βγω από το σπίτι μου 6 μέρες; ή μήπως από το πρήξιμο όσων έβαζαν λάθος αξιολόγηση και τις αντιδικίες μεταξύ τους που έπρεπε να λύνω; Από τις "λάθος" καταχωρήσεις που έπρεπε να συμμαζεύω και να διορθώνω; Από το γεγονός ότι το σύστημα το παλαιό δεν μου επέτρεπε βοήθεια και έπρεπε να ασχολούμαι 2 φορές την ημέρα ξεσκαρτάροντας τους εξυπνάκηδες με τις διπλές αγγελίες και τους υποχθόνιους εμπόρους, 7 φορές την εβδομάδα; Οτι δεν προσέφερε εργαλεία ελέγχου αυτών; Για πες;
Να σου πω και τι μάθημα δίνει ο γιός μου αύριο; Δημοκρατία δεν έχουμε;
![Eek! :o :o](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f631.png)
(όπως είπε και ο αφελής μας φιλαράκος σε άλλη γκρίνια) Και ξέρεις πόσα άλλα έχω να σας πω όσο δεν εργάζομαι για να τα κάνουμε να δουλεύουν τζιτζί; Αλλά βρε φίλε μου δεν είναι τώρα η ώρα να κάνω τέτοιες κουβεντες για κάτι που εμείς προσφέραμε πριν εσύ το ζητήσεις.
Και για να καταλήξω.
Οταν θα είναι έτοιμα αυτά που πρέπει και θα έχω όλα τα "χαρτιά" στα χέρια μου, θα αποφασίσω τι μπορώ να κάνω για να ικανοποιήσω όλων τις επιθυμίες. Είτε αυτό είναι στο νέο σύστημα που έχει τεράστιες δυνατότητες, είτε ακόμα και στο παλιό αν θεωρήσω ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Φροντίζουμε να έχουμε το καλύτερο δυνατον σύστημα. Τίποτα δεν χάθηκε και μη σφαδάζετε. Δείτε το καλοπροαίρετα.
Δεν είμαστε εχθροί ούτε κρυφομασώνοι.
Μαζί σας είμαστε.
Happy birthday!