Επειδη θα σκασω θα το πω και μπορει να φανω ο κακος αλλα σιγουρα ειλικρινης πρωτα με τον εαυτο μου και μετα με ολους σας, μπορει βεβαια και να μου πατε και το καρμα μου στο μειον 200 αλλα δε πειραζει οπως ειπα, θα ειμαι ειλικρινης!
Αναφερομαι στο συστημα αγγελιων του Νοιζ
απο YAMETH
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για διαφορετικό σάιτ. Μάλλον ξενίζει το χρώμα για την ώρα και το γεγονός ότι μπαίνεις από άλλη "πόρτα", ενώ στο μέλλον θα μπαίνεις από κει που μπαίνεις σήμερα στο υπάρχον. Το μελετάμε το θέμα πάντως και δεν πρόκειται να κατέβει το παλιό αν δεν ικανοποιηθούμε τελείως με το νέο.
http://www.noiz.gr/index.php?topic=176525.100
Και τα ερωτηματα μου λοιπον ειναι με ολο μου το σεβασμο και τη καλη μου προθεση :
1) ΥΑΜΕΤΗ επειδη δε μου φαινεται οτι θα τo τηρησεις αυτο που ειπες απο πανω, μηπως ολο αυτο με τους Xακερ ηταν ενα προσχημα για να γινει ο διαχωρισμος των αγγελιων και κατ επεκταση ολο το σκηνικο? Το λεω αυτο γιατι οντως το μεγαλυτερο ποσοστο δε θελει το διαχωρισμο και παρολα αυτα φαινεται οτι γινεται γιατι το παλιο κατεβηκε ηδη!
2) Μηπως οντως τη πατησαμε με τους Χακερ και επι την ευκαιρια κανατε και το διαχωρισμο που θελατε?
3) Μηπως δε θα γινει ή αλλαγη και θα επιστρεψει το παλιο συστημα οποτε παω πασο? (τη τελευταια ερωτηση τη καναμε 2 ατομα και δε πηραμε ποτε απαντηση για αυτο τη βαζω τελεταια και λιγοτερη πιθανη!)
Σιγουρα αυτα τα ερωτηματα θα τα εχουν σκεφτει πολλοι αλλα θα θελουν να τ αποφυγουν να τα ρωτησουν για πολλους λογους.
Μακαρι να πεφτω εντελως απ εξω και να φανω κακος της ιστοριας , καποιος πρεπει να το κανει ομως, αλλα αμα ειναι αλλιως (που δυσκολα θα μου το πειτε ετσι απλα) θα εκτιμουσα μια ειλικρινη σταση απο εσας εστω κι αν ηταν απολυτη δηλαδη : "ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ"
γιατι ετσι κι αλλιως εσεις φτιαχνετε τους κανονες και μ αυτο το τροπο θα ξεραμε ολοι μεχρι που ειναι τα δικαιωματα μας και μεχρι που μπορουμε να λεμε την αποψη μας!
Θελω να ξερετε επισης οτι το υφος μου δεν εχει καμια σχεση με ειρωνια ουτε με κατι προσωπικο!
Οπως ειπα με ολο μου το σεβασμο προς τον YAMETH και ολους τους υπευθυνους του Νοιζ
Ζηταω πραγματικα συγγνωμη αν εκανα λαθος και αν φαινεται οτι σας προσβαλλω, πραγματικα δεν ειναι αυτος σκοπος μου.
Μερικες φορες αυτα που μπορεις να γραψεις μπορουν να φανουν πολυ ασχημα αλλα ο τροπος εκφρασης του καθενος ειναι διαφορετικος και ειδικα γραπτως ευκολα παρεξηγησιμος.
Αν ομως δεν εκανα λαθος θα εκτιμουσα τα παραπανω να τα λαβαινατε υποψιν σας και το λιγοτερο να δινατε την απλη απαντηση στην ερωτηση "θα επιστρεψει το παλιο συστημα αγγελιων?!"
Ευχαριστω!
ΥΓ : μπορειτε να με φατε τωρα αλλα εγω εχω καλη καρδια!