Noiz.gr 2010 summer look.

Η λύση είναι απλή. Κάνετε zoom στον browser και τα έχετε όσο μεγάλα θέλετε ;D

αν κάνεις ζουμ στον μπράουζερ μετά τα υπόλοιπα σάιτ θα έχουν τεράστια γράμματα.

έχει δίκιο ο φίλος που λεει για την αντίθεση και αυτό ακριβώς λέμε: αν γινουν τα γράμματα μαύρα, η αντίθεση θα είναι μια χαρά.

σίγουρα το φόντο είναι πολύ φωτεινό, αλλά εμένα προσωπικά δε με πειράζει.

το μόνο κακό με το το γκρι theme είναι οτι δεν φαίνονται κάποιες λειτουργίες του φόρουμ που είναι γραμμένες με λευκό, όπως τίτλοι "Ads" "Γρήγορη απάντηση" , οι τίτλοι των στηλών στα "related topics"

πιστεύω πως λίγο πιο σκουρο φόντο με μαυρα γράμματα και λίγο πιο μεγάλα και θα είναι όλα ευανάγνωστα.

IraklisZS είπε:
πιστεύω πως λίγο πιο σκουρο φόντο με μαυρα γράμματα και λίγο πιο μεγάλα και θα είναι όλα ευανάγνωστα.
Αυτο ακριβως λεω! γιατι το ζητημα ειναι να μπορουμε να διαβαζουμε χωρις να εχουμε πονοκεφαλους στο μισαωρο

Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις. We are working on it. ;)

δεν θέλω να γίνω φορτικός, απλά τράβηξα 2 screenshots ελπίζοντας να βοηθήσω στο να φανεί καλύτερα τί εννοώ.

snapshot17.png

snapshot16.png

Εγώ θα σταθώ σε αυτό(Σας καλωσορίζουμε στο new look του Noiz.gr που όμως είναι σε beta form. Η διαδικασία αναβάθμισης συνεχίζεται...) κ ελπίζω να γίνουν τα πράγματα όπως τα λέτε γιατί βλέπω να υπάρχει πολύ κόσμος στους Οφθαλμίατρους ;D ;D ;D ;D

Μόλις παρατήρησα ότι στο user box μου βγάζει σπασμένη την εικόνα άβαταρ που χρησιμοποιώ αλλά μόνο στο Google chrome. Στο firefox τη βγάζει κανονικά όπως και στο opera από το κινητό. Το ίδιο συμβαίνει και στην εικόνα μου στα post. Μόνο στη δικιά μου, τις άλλες τις βγάζει κανονικά

yameth είπε:
Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις. We are working on it. ;)
καλο κουραγιο και υπομονη με μεγαλυτερη ασφαλεια και περισσοτερη πληροφορηση!

Και γρηγορα να ερθει ξεκουραση και ηρεμια.

Fenderikos είπε:
Μόλις παρατήρησα ότι στο user box μου βγάζει σπασμένη την εικόνα άβαταρ που χρησιμοποιώ αλλά μόνο στο Google chrome. Στο firefox τη βγάζει κανονικά όπως και στο opera από το κινητό. Το ίδιο συμβαίνει και στην εικόνα μου στα post. Μόνο στη δικιά μου, τις άλλες τις βγάζει κανονικά
Κι εμένα μου το έκανε αυτό στο chrome, αυτο που έκανα ήταν να ξαναβάλω την εικόνα απο τις ρυθμίσεις του προφιλ και όλα οκ!

ο αριθμός των συναλλαγών του καθενός εξαφανίστηκε ή κάνω λάθος ;

στο smart.noiz πρέπει ο πωλητής να βάζει υποχρεωτικά τηλέφωνο, έτσι ;

τώρα με την κατάργηση των παλιών αγγελιών αρχίζουν τα ψαξίματα με τις καινούργιες..

Προσωπικά πιστεύω ότι κάτι που είναι καλό δεν αλλάζει ΕΝΤΕΛΩΣ...βελτίωση ναι αλλά όχι εντελώς αλλαγή....σαν πρώτη εικόνα δεν μου αρέσει το όλο σκηνικό...θα επανέλθω με λεπτομέρειες..να δω τι έγραψαν και οι προηγούμενοι.. :-\

Καλή φάση οι αλλαγές, thank you for being back! 8)

Θα συμφωνήσω με όσους λένε για μαύρα και μεγαλύτερα (λιγάκι) γράμματα... Επίσης θα πρότεινα, όπως κάποιοι ανέφεραν ήδη, να μπει ένα γαλάζιο στις λωρίδες δεξιά και αριστερά, ή ένα πορτοκαλί εκεί και πολύ ανοιχτό γαλάζιο στο φόντο των ποστς...

Οι Πίνακες είναι λίγο αραιοί, με αποτέλεσμα αυτούς στην αρχική σελίδα να χρειάζεσαι σκρολ για να τους δεις ολόκληρους... Μια συμπύκνωση θα ήταν ό,τι πρέπει...

Δρόσισε πάντως η σελίδα, me like much! :D

Edit: Ζήτω το μπλε στα λινκς!

Βασικά τα γράμματα είναι ήδη λίγο πιο σκούρα κ μεγαλύτερα ή είναι ιδέα μου; Καλύτερα τα βλέπω.

kultura είπε:
Οι Πίνακες είναι λίγο αραιοί, με αποτέλεσμα αυτούς στην αρχική σελίδα να χρειάζεσαι σκρολ για να τους δεις ολόκληρους... Μια συμπύκνωση θα ήταν ό,τι πρέπει...
+1

και τα είπε πολύ αναλυτικά κ ο Σκάντζος πιο πάνω,

http://www.noiz.gr/index.php?topic=178075.msg460573#msg460573

Πολύ καλή δουλειά ως ώρας πάντως! :)

καλες οι αλλαγες αλλα στραβωνομαι ασχημα να διαβασω με τα γκρι γραμματα πανω στο ασπρο.ειναι πολυ αχνά!!!

Νομίζω το εμπέδωσε ήδη ο αρχηγός το θέμα του font+background contrast, εχει επισημανθεί πολλές φορές. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα  ;)

Εμένα μαρέσει το νεο λουκ. Λεει.

Μόνο δυο πράγματα:

1 Οι πανω διαφημίσεις περισεύουν από κάτω

2 Η καρτέλα του Showroom δεν χωραει ακριβως.

Αλλα αφου είμαστε ακομα σε αναβαθμιση υποθετω θα διορθωθουν, σιγα ;D... 

Και δυο ιδεες.

Νομιζω οτι καπου πρεπει να μπει και κατι σε γαλαζιο και ίσως... ...να αλλάζαμε το σήματάκι  :o

:D

Trending...

Νέα θέματα

Back