με γεια, συγχαρητήρια και καλορίζικο
Κάποιες παρατηρήσεις που έχω να κάνω:
1. Το χρώμα της γραμματοσειράς πρέπει να έχει πιο μεγάλη αντίθεση από το background. Δηλαδή πρέπει να είναι ή πιο σκούρα τα γράμματα ή πιο ανοιχτό το background ή (μάλλον) και τα δύο
2. Το ίδιο ισχύει και τους τίλους, που έχουν άσπρα γράμματα σε ανοιχτό γκρίζο background
3. Το μέγεθος της γραμματοσειράς πρέπει να είναι πιο μεγάλο. Δε λέω συγκεκριμένο μέγεθος σε στιγμές γιατί εξαρτάται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης, για αυτό και συνήθως σε css καθορίζεται σε σχετικά ποσοστά. Μια καλή ιδέα κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι να είναι παρόμοιο μέγεθος με τα αποτελέσματα του google σε default ρυθμίσεις του browser.
4. Το μήκος γρσμμής κειμένου όπου γίνεται αυτόματη αναδίπλωση πρέπει να είναι πιο μικρό γιατί οι μακριές γραμμές κουράζουν το μάτι στην ανάγνωση. Μια λογική τιμή είναι τέτοια ώστε σε συνδυασμό με το μέγεθος της γραμματοσειράς και το μέγεθος των πλαισίων όπου μπαίνει το κείμενο κλπ να μην υπερβαίνονται οι 65-70 χαρακτήρες ανά γραμμή.
5. Οι πίνακες έχουν πολύ padding με συνέπεια να φαίνονται "αραιοί" και να γεμίζουν με λίγες γραμμές την οθόνη.
6. Κάτι που με "ενοχλούσε" από παλιά, αλλά είμαι και ιδιότροπος είναι οτι τα θέματα στην αρχική σελίδα δε φαίνεται ο αρχικός αποστολέας.
7. Στο userbox καλό είναι να γίνει link το "Π.Μ.:" μαζί με τον αριθμό για να πατιέται πιο εύκολα. Επίσης καλό είναι το αβαταρ να γίνει λινκ για το προφίλ
8. Ένα feature που χρησιμοποιούσα συχνά είναι τα "τα μηνύματα σας", που παλιά ήταν κατευθείαν προσβάσιμο κατω από το Π.Μ. και τώρα ψάχνω να το βρω στο προφίλ. Επίσης το μωβ με το πορτοκαλί στα "τελευταία μηνύματα" είναι λίγο θανατηφόρο για τα μάτια
Τα παραπάνω όλα τα γράφω καλοπροαίρετα, συγνώμη για τα "πρεπει" κλπ, παντού ισχύει φυσικά το "κατά την ταπεινή μου γνώμη"
συγχαρητήρια και πάλι