ΔΝΤ και εσύ...εεε? Ρε τι έχουμε πάθει...audiokostas είπε:Φροντίζουν οι γήινοι ιθαγενείς για αυτό.
ΔΝΤ και εσύ...εεε? Ρε τι έχουμε πάθει...audiokostas είπε:Φροντίζουν οι γήινοι ιθαγενείς για αυτό.
Γιατί; Τί έχουν;Minoru είπε:Ρε τα γράμματα αν γίνεται. Ήδη με πονάνε τα μάτια μου...
Είναι το ίδιο με το IPod...δεν χρειάζεται να περιμένειςJasemeister είπε:Ωραίο το νέο Look, ανυπομονώ να το δω μέσα από το ipad ;D
Μέχρι στιγμής δεν έχω χειριστεί Ipod με οθόνη, το παλιό shuffle είχα.marathon είπε:Είναι το ίδιο με το IPod...δεν χρειάζεται να περιμένεις
Τα μισά σηματάκια επανήλθαν...Thanks... φτιάξτε τώρα και τις εικόνες κάτω από τους Modulators, για να μπορούμε να δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό!marathon είπε:Λυπηθείτε και τους Mac Users...πολλές σπασμένες εικόνες...
Πάμε κατευθείαν στις καινούριες:apache είπε:τελικα τι θα γινει με τις παλιες αγγελιες ρε παιδες?
Κάτω απ'το άβατάρ σου, λέει Π.Μ.: ###, κάνεις κλικ στο νούμερο.2) Δεν υπάρχουν τα προσωπικά μυνηματα μου πουθενα !!!Σβηστηκαν ή θα επανέλθουν???
εισαι σιγουρος ?μα εκει ηταν το ζουμι καθε μερα και απο 2 σελιδες ;D ;DSuperfunk είπε:πανε αυτες φανταζομαι, τις εφαγε η μαρμαγκα,ετσι κι αλλοιως θα καταργουνταν καποια στιγμη.