Noiz.gr 2010 summer look.

Jasemeister είπε:
Ωραίο το νέο Look, ανυπομονώ να το δω μέσα από το ipad  ;D
Είναι το ίδιο με το IPod...δεν χρειάζεται να περιμένεις ;)

marathon είπε:
Είναι το ίδιο με το IPod...δεν χρειάζεται να περιμένεις ;)
Μέχρι στιγμής δεν έχω χειριστεί Ipod με οθόνη, το παλιό shuffle είχα.

marathon είπε:
Λυπηθείτε και τους Mac Users...πολλές σπασμένες εικόνες...
Τα μισά σηματάκια επανήλθαν...Thanks... φτιάξτε τώρα και τις εικόνες κάτω από τους Modulators, για να μπορούμε να δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό!

Δροσερό και λιτό, πετυχημένο. Όντως λίγο περισσότερο contrast ίσως χρειάζεται.

Kαι ένα φρεσκαρισματάκι στο logo για να δένει καλύτερα δεν θα ήταν άσχημο.

πανε αυτες φανταζομαι, τις εφαγε η μαρμαγκα,ετσι κι αλλοιως θα καταργουνταν καποια στιγμη.

Καλημέρα παιδιά

ωραίες είναι οι αλλαγές και θα πρότεινα τα εξής:

1) Ο συνδιασμός του μπλέ με τα χρώματα που ήδη χρησιμοποιείτε νομίζω οτι θα ταιριάξει,

2) Δεν υπάρχουν τα προσωπικά μυνηματα μου πουθενα !!!Σβηστηκαν ή θα επανέλθουν???

Καλό κουράγιο και καλη συνέχεια

;)

apache είπε:
τελικα τι θα γινει με τις παλιες αγγελιες ρε παιδες?
Πάμε κατευθείαν στις καινούριες:

http://smart.noiz.gr/

2) Δεν υπάρχουν τα προσωπικά μυνηματα μου πουθενα !!!Σβηστηκαν ή θα επανέλθουν???
Κάτω απ'το άβατάρ σου, λέει Π.Μ.: ###, κάνεις κλικ στο νούμερο.

Ωραίες οι αλλαγές. Αντί του άσπρου στα πλάγια να μπει κάποιο ανοιχτόχρωμο χρώμα. Τα γράμματα να γίνουν πιό σκούρα. Αυτά από μένα.

Superfunk είπε:
πανε αυτες φανταζομαι, τις εφαγε η μαρμαγκα,ετσι κι αλλοιως θα καταργουνταν καποια στιγμη.
εισαι σιγουρος ?μα εκει ηταν το ζουμι ;)καθε μερα και απο 2 σελιδες ;D ;D

ειναι δυνατον να τις φαει η μαρμαγκα?για ποιο λογο?

Ομορφούλι είναι και έτσι, απλά λίγο πιο σκούρα τα γράμματα, επίσης στα Headers το άσπρο των fonts δεν φαίνετε καλά στο γκρί.

Θα συμφωνήσω κ εγώ με όλους για τα παραπάνω κ πιο πολύ για τα γράμματα!

Κοντεύω να μπώ στην οθόνη κ δάκρυσαν τα μάτια μου! :'(

Άσε που έριξα κ τον καφέ!!! ;D ;D ;D ;D ;D

μεγειά το νέο νόιζ! ;D

κι εγώ θα συμφωνησω με αυτούς που θέλουν πιο έντονα γράμματα, ειναι πολυ σημαντικό να ξεχωρίζουν.

επίσης πιστεύω πως και η γραμματοσειρά στα ποστ είναι κάπως μικη. Τώρα που γράφω την απάντηση, τα γράμματα είναι πολύ μεγαλύτερα απο τα γράμματα του ποστ παραπάνω.

να προσθέσω οτι και τα ονόματα των χρηστών καλό είναι να είναι μάυρα ή σκούρα, για να ξεχωρίζουν στο noizbox ;)

Πολυ καλη η νεα αποψη του forum αλλα τα γραμματα...Δεν εχουν προβλημα μονο οι μεγαλυτεροι εδω μεσα....και εμεις που ειμαστε μικροι.Βγαζουμε τα ματια για να διαβασουμε.

Keep up the nice work!!!  ;)

Ρε παιδια εχετε κολλησει στα μαυρα γραμματα συμφωνω αλλα, οπως ειπα κανα 2-3 σελιδες πιο

πριν, ειναι η αντιθεση των γραμματων σε σχεση με ολο το φοντο που κουραζει.

Οσο μαυρα και να γινουν τα γραμματα θα διακρινονται πιο ευκολα μεν αλλα και παλι το ασπρο

φοντο θα κουραζει!  8)

Οσον αφορα καποιες λεπτομερειες του τυπου "πορτοκαλι χρωμα NEW" στα φρεσκα αριστερα,

ρε παιδια ειναι ασημαντες και στη τελικη ας αφησουμε να το φτιαξουνε οπως γουσταρουνε!

Trending...

Νέα θέματα

Back