audiokostas είπε:Η πλάκα είναι ότι είναι για πέταμα ειδικα σε σύγκριση με το midi της Roland.
Θα πάψετε να ξύνετε πληγές επιτέλους...ένα λάθος έκανα!!!!!Φίλος ξέρεις κάνα καλό vintage πεταλάκι που να κάνει το... σιτάρ; ;D ;D ;D ;D
audiokostas είπε:Η πλάκα είναι ότι είναι για πέταμα ειδικα σε σύγκριση με το midi της Roland.
Θα πάψετε να ξύνετε πληγές επιτέλους...ένα λάθος έκανα!!!!!Φίλος ξέρεις κάνα καλό vintage πεταλάκι που να κάνει το... σιτάρ; ;D ;D ;D ;D
Ναι αλλά και εσύ πάψε να γίνεσαι... θυσία ;D και πες την αλήθεια: Ότι σε παρέσυρε ο Κακούργος ο Νέστορας ;D ;D ;Dmarathon είπε:Θα πάψετε να ξύνετε πληγές επιτέλους...ένα λάθος έκανα!!!!!
Μου το είχε πεί η μαμά μου να προσέχω τις καραμελίτσες από κακούργους...με παρέσυρε!!!!Terry RoscoeBeck5 είπε:Ότι σε παρέσυρε ο Κακούργος ο Νέστορας ;D ;D ;D
Πάμε γι άλλα...το πρόβλημα ελύθη! Με Mac και αυτός!!!! ;D ;Daudiokostas είπε:;D Νικόλα που προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιες τεχνικές δυσκολίες.
audiokostas είπε:[
Terry Roscoebeck
Lousy Τ-Shirts
Terry Roscoebeck (ναι πάλι... )
και, οποία έκπληξις, στο μπάσο, ο Terry RoscoeBeck ;D
Όπως βλέπετε, ένα event που δεν θα πρεπε να χάσετε.......
Γι'αυτό κι εγώ προσανατολίζομαι στο να σπάσω το σερί αυτής της παρέλασης στη μέση!Terry RoscoeBeck5 είπε:Βλέποντας τα ονόματα (και καλά έκπληξη ) νομίζω ότι σε γενικές γραμμές θα έχουμε... παρέλαση από stratocaster ;D
Κατάλαβες τώρα γιατί μου κότσαρε ο Yameth το «περιζήτητος» ;DNordius είπε:...ποιος είσαι τέλος πάντων !!!;;;....ούτε Παλαντίνο δεν θα προλάβαινε....αχ ρε Περιζήτητε!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!Nordius είπε:Ανυπομονώ να ακούσω Μαρίλιον και Μάραθον!
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα για τη πρόσκληση (η τελευταία φορά βλέπετε που έπαιξα μπροστά σε κόσμο...εάν θυμάμαι καλά...ήταν πρίν 30 χρόνια... ) και να τονίσω ότι δεν θα μπορούσα να λείπω από ένα τέτοιο τζέρτζελοτσίρκο. Η χαρά είναι διπλή γιατί θα είμαι δίπλα στο φίλο μου ΓιωργοΜarillion που θα εγγυηθεί(?) και ως guitar tech για το αποτέλεσμα...και θα μου κουρδίσει επιτέλους και τη κιθάρα!Terry RoscoeBeck5 είπε:Μην το χάσετε, γιατί θα χάσετε ;D
Συγνώμη, αλλά αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Ο τίτλος του event θα πρέπει να προσαρμοστεί σε «Marathon's Great Come Back» ή «30th Anniversary Marathon's Gig»marathon είπε:(η τελευταία φορά βλέπετε που έπαιξα μπροστά σε κόσμο...εάν θυμάμαι καλά...ήταν πρίν 30 χρόνια... )
Δεν χρειάζεται...για να δεχθώ να παίξω, απαίτησα το μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλους σας...Terry RoscoeBeck5 είπε:Να βιντεοσκοπηθεί και τα έσοδα να διατεθούν στο κοινωφελές ίδρυμα Marathon που σκοπό έχει την διάδοση των μεταλλικών και πλαστικών κιθαρών στο Καζακστάν, την Γουαδελούπη και την Αρούμπα ;D
Φίλος, άλλα έμαθα εγώ... Ότι ο Nestor Apos υπέγραψε με περισσότερα, με έναν όρο: Να μην τραγουδήσει ;D ;D ;Dmarathon είπε:Δεν χρειάζεται...για να δεχθώ να παίξω, απαίτησα το μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλους σας...
Για αυτό και έβαλα το Μπουρλώτο! Μην μου την χαλάτε!Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος, άλλα έμαθα εγώ... Ότι ο Nestor Apos υπέγραψε με περισσότερα, με έναν όρο: Να μην τραγουδήσει ;D ;D ;D
Μπορεί, αλλά οι μυστικές κάμερες αποκάλυψαν ότι πρόκειται να αθετήσει το συμβόλαιό του.Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος, άλλα έμαθα εγώ... Ότι ο Nestor Apos υπέγραψε με περισσότερα, με έναν όρο: Να μην τραγουδήσει ;D ;D ;D
[move]ton ipiame oli[/move]audiokostas είπε:Μπορεί, αλλά οι μυστικές κάμερες αποκάλυψαν ότι πρόκειται να αθετήσει το συμβόλαιό του.