• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

NOIZ Circus

audiokostas είπε:
Η πλάκα είναι ότι είναι για πέταμα ειδικα σε σύγκριση με το midi της Roland.
Φίλος ξέρεις κάνα καλό vintage πεταλάκι που να κάνει το... σιτάρ;  ;D ;D ;D ;D ;)
Θα πάψετε να ξύνετε πληγές επιτέλους...ένα λάθος έκανα!!!!!

marathon είπε:
Θα πάψετε να ξύνετε πληγές επιτέλους...ένα λάθος έκανα!!!!!
Ναι αλλά και εσύ πάψε να γίνεσαι... θυσία  ;D και πες την αλήθεια: Ότι σε παρέσυρε ο Κακούργος ο Νέστορας  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ότι σε παρέσυρε ο Κακούργος ο Νέστορας  ;D ;D ;D
Μου το είχε πεί η μαμά μου να προσέχω τις καραμελίτσες από κακούργους...με παρέσυρε!!!!

Λοιπόν, εν τάχει οι συνθέσεις των σχημάτων με την σειρά που θα παρουσιασθούν.

Να επισημάνω κατ' αρχήν, ότι περιμένουμε την επιβεβαίωση του Bafta Winner  ;D Νικόλα που προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιες τεχνικές δυσκολίες. Αν τα καταφέρει, θα ανοίξει το πρόγραμμα (στις 10:00 λέμε να ξεκινήσουμε) μαζί με την καινούρια του τραγουδίστρια που θα τον συνοδεύει.

Mac Maxe

Marathon

Marillion

To ντουέτο θα παρουσιάσει συνθέσεις εκτελεσμένες με δύο κιθάρες. Ο Γιώργης (Marillion) θα χρησιμοποιήσει το Axe Fx και ο Ανέστης (Marathon) Mac και midi της Roland περασμένο σε μία Peavey T60. Ίσως και η πιο progressive παρουσία της βραδιάς.

Motive Project II

Yameth

Terry Roscoebeck

Nexus Γιώργος Φραντζεσκάκης

Εβελίνα Μιαούλη

Γιώργος Μανδρέκας

Ένα σχήμα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων (να γλύψουμε και λίγο τον Εφέντη ;D) που θα παίξουν cool lounge και hot smooth συνθέσεις.

Loose Rag

Audiokostas

Distortion

Longshadow

Nerohytis (εγγεγραμένος παλαιόθεν αλλά απλός παρατηρητής)

Το blues rock συγκρότημα, με την τελευταία σύνθεσή του, που θα ανεβάσει λίγο τις εντάσεις και καλώς ή κακώς  8), θα κάτσει λίγο παραπάνω επί σκηνής.

Lousy Τ-Shirts

JazzJoker

Gvour

Harris

Terry Roscoebeck (ναι πάλι... )

Η cool παρουσίες σε blues στανταρ αλλά και δικές τους (JJ) συνθέσεις.

Awanna Neim

Gregg

Nestor

Γιώργος Γκαρτζόπουλος.

και, οποία έκπληξις, στο μπάσο, ο Terry RoscoeBeck  ;D

Σε blues rock μονοπάτια και με μία σύνθεση του Gregg από τον αναμενόμενο δίσκο του.

Όπως βλέπετε, ένα event που δεν θα πρεπε να χάσετε.......

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
;D Νικόλα που προσπαθεί να ξεπεράσει κάποιες τεχνικές δυσκολίες.
Πάμε γι άλλα...το πρόβλημα ελύθη! Με Mac και αυτός!!!! ;D ;D

Α παπαπαπαααα... Αυτό δεν είναι Noiz Circus... Woodstock είναι  ;D ;D ;D

Βλέποντας τα ονόματα (και καλά έκπληξη  :o) νομίζω ότι σε γενικές γραμμές θα έχουμε... παρέλαση από stratocaster  ;D

Πάντως από τα ελάχιστα που γνωρίζω (και καλά  :o) στις τάξεις των σχημάτων επικρατεί... οργασμός  ;D ;D ;D καθώς οι πρόβες εντατικοποιούνται εν όψη του μεγάλου event  ;)

Μην το χάσετε, γιατί θα χάσετε  ;D Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.  ;D

audiokostas είπε:
[

Terry Roscoebeck

Lousy Τ-Shirts

Terry Roscoebeck (ναι πάλι... )

και, οποία έκπληξις, στο μπάσο, ο Terry RoscoeBeck  ;D

Όπως βλέπετε, ένα event που
δεν θα πρεπε να χάσετε.......

...ποιος είσαι τέλος πάντων !!!;;;....ούτε Παλαντίνο δεν θα προλάβαινε....αχ ρε Περιζήτητε!

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βλέποντας τα ονόματα (και καλά έκπληξη  :o) νομίζω ότι σε γενικές γραμμές θα έχουμε... παρέλαση από stratocaster  ;D
Γι'αυτό κι εγώ προσανατολίζομαι στο να σπάσω το σερί αυτής της παρέλασης στη μέση!  :)

Nordius είπε:
...ποιος είσαι τέλος πάντων !!!;;;....ούτε Παλαντίνο δεν θα προλάβαινε....αχ ρε Περιζήτητε!
Κατάλαβες τώρα γιατί μου κότσαρε ο Yameth το «περιζήτητος»  ;D

Φίλος, τους έχω γκρουπάρει, σε αυστηρό πρόγραμμα: Σήμερα 7-9 με τους μεν, 9-11 με τους δε, στο ίδιο στούντιο και μάλιστα στην ίδια αίθουσα  ;D ;D ;D

Φύγε εσύ, έλα εσύ  ;)

@Longshadow +10000 κάνε κάτι για να σπάσει η... μονοτονία  ;D

όχι άλλα στατοκάστερ!! Λυπηθείτε μας! Ανυπομονώ να ακούσω Μαρίλιον και Μάραθον!

Τους άλλους....χσμνς δεν τους έχω.. ;D..αγαπημένα μουσικά μονοπάτια!

Εύγε σας για το όλο εγχείρημα!

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μην το χάσετε, γιατί θα χάσετε  ;D
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα για τη πρόσκληση (η τελευταία φορά βλέπετε που έπαιξα μπροστά σε κόσμο...εάν θυμάμαι καλά...ήταν πρίν 30 χρόνια... :P) και να τονίσω ότι δεν θα μπορούσα να λείπω από ένα τέτοιο τζέρτζελοτσίρκο. Η χαρά είναι διπλή γιατί θα είμαι δίπλα στο φίλο μου ΓιωργοΜarillion που θα εγγυηθεί(?) και ως guitar tech για το αποτέλεσμα...και θα μου κουρδίσει επιτέλους και τη κιθάρα!

Γιατί δεν πρέπει να το χάσετε...Γιατί θα είναι σε μορφή σεμιναρίου για πολλά ερωτήματα που υπάρχουν στο forum

1) Κανονικός κιθαρίστας vs Βedroom player

2) Σαχλόφωνο vs κανονικής κιθάρας

3) ΑΧΕ FX vs MAC (και Garageband live για τους άπιστους Θωμάδες)

4) Παίζοντας με μπακιντράκια live

5) Ποιός χρειάζεται ενισχυτές

6) Ποιός χρειάζεται μπασίστες και drummers

7) Ποιός χρειάζεται πρόβες...

ΥΓ. Οι 30 πρώτοι τυχεροί, θα πάρουν και αναμνηστικό δώρο για να θυμούνται τη βραδυά ΔΩΡΕΑΝ...Προσοχή, γιατί ο Audiokostas είναι ικανός να σας βάλει να το πληρώσετε! :D

audiokostas είπε:
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!
Markiza-cut.jpg

marathon είπε:
(η τελευταία φορά βλέπετε που έπαιξα μπροστά σε κόσμο...εάν θυμάμαι καλά...ήταν πρίν 30 χρόνια... :P)
Συγνώμη, αλλά αυτό αλλάζει τα δεδομένα. Ο τίτλος του event θα πρέπει να προσαρμοστεί σε «Marathon's Great Come Back» ή «30th Anniversary Marathon's Gig»  :D

Να βιντεοσκοπηθεί και τα έσοδα να διατεθούν στο κοινωφελές ίδρυμα Marathon που σκοπό έχει την διάδοση των μεταλλικών και πλαστικών κιθαρών στο Καζακστάν, την Γουαδελούπη και την Αρούμπα  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Να βιντεοσκοπηθεί και τα έσοδα να διατεθούν στο κοινωφελές ίδρυμα Marathon που σκοπό έχει την διάδοση των μεταλλικών και πλαστικών κιθαρών στο Καζακστάν, την Γουαδελούπη και την Αρούμπα  ;D
Δεν χρειάζεται...για να δεχθώ να παίξω, απαίτησα το μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλους σας... ;)

marathon είπε:
Δεν χρειάζεται...για να δεχθώ να παίξω, απαίτησα το μεγαλύτερο συμβόλαιο από όλους σας... ;)
Φίλος, άλλα έμαθα εγώ... Ότι ο Nestor Apos υπέγραψε με περισσότερα, με έναν όρο: Να μην τραγουδήσει  ;D ;D ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος, άλλα έμαθα εγώ... Ότι ο Nestor Apos υπέγραψε με περισσότερα, με έναν όρο: Να μην τραγουδήσει  ;D ;D ;D
Για αυτό και έβαλα το Μπουρλώτο! Μην μου την χαλάτε!

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος, άλλα έμαθα εγώ... Ότι ο Nestor Apos υπέγραψε με περισσότερα, με έναν όρο: Να μην τραγουδήσει  ;D ;D ;D
Μπορεί, αλλά οι μυστικές κάμερες αποκάλυψαν ότι πρόκειται να αθετήσει το συμβόλαιό του. ;)

audiokostas είπε:
Μπορεί, αλλά οι μυστικές κάμερες αποκάλυψαν ότι πρόκειται να αθετήσει το συμβόλαιό του. ;)
[move]ton ipiame                                                                              oli[/move]

Trending...

Νέα θέματα

Back