Εγώ...όλα καλά. Τον Longshadow λυπάμαι!!!!!samy paraga είπε:Καλά εσύ δεν μου έλεγες ότι απλά βγάζεις το ακουστικό βαρυκοίας ,όποτε έχεις πρόβλημα με σαχλά συγκροτήματα και το παίζεις μες τη καλή χαρά ,ότι τους απολαμβάνεις κιόλας? ;D
Εγώ...όλα καλά. Τον Longshadow λυπάμαι!!!!!samy paraga είπε:Καλά εσύ δεν μου έλεγες ότι απλά βγάζεις το ακουστικό βαρυκοίας ,όποτε έχεις πρόβλημα με σαχλά συγκροτήματα και το παίζεις μες τη καλή χαρά ,ότι τους απολαμβάνεις κιόλας? ;D
Have no fear.marathon είπε:Εγώ...όλα καλά. Τον Longshadow λυπάμαι!!!!!
Αwanna Names.audiokostas είπε:Λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες ;D ;D ;D ;D ;D αύριο.
6 σχήματα είναι αυτά .....
Τι είν'τουτ.....μίλα ελληνικά! ;DNestoras είπε:Αwanna Names.
OP knows.Nordius είπε:Τι είν'τουτ.....μίλα ελληνικά! ;D
Άνοιξα ολόκληρη Linguaphone να σε καταλάβω!
Αν δεις την φωνητική εκφορά του τελευταίου (last but not least) σχήματος της αφίσας, του οποίου φυσικός ηγέτης είναι ο Κακούργος & Τζέντλεμαν, ίσως καταλάβεις.Nordius είπε:Τι είν'τουτ.....μίλα ελληνικά! ;D
Άνοιξα ολόκληρη Linguaphone να σε καταλάβω!
Τις groupies τις βολεύω κάπου.Terry RoscoeBeck5 είπε:Όξω από το κλομπ έχει χώρο για να παρκάρει η νταλίκα με το gear του Νέστορα;
Έμαθα ότι θα έρθει loaded: full stack Marshalls, πεταλιέρα τρία μέτρα, 12 roadies και πολλές groupies ;D ;D ;D ;D
Λέω να το φέρω και αυτό- να φύγει και ο καημός στον Μάραθον ;Daudiokostas είπε:Εσύ το μωβάκι θα κουβαλήσεις;
Θα πηγαίνει και με το μακιγιάζ σου.... ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Λέω να το φέρω και αυτό- να φύγει και ο καημός στον Μάραθον ;D
Αυτά λες και με λολαίνειιιιιιις ;D ;D ;Dmarathon είπε:Θα πηγαίνει και με το μακιγιάζ σου.... ;D
Η πλάκα είναι ότι είναι για πέταμα ειδικα σε σύγκριση με το midi της Roland.Terry RoscoeBeck5 είπε:EDIT: Φίλος ξέρεις κάνα καλό vintage πεταλάκι που να κάνει το... σιτάρ; ;D ;D ;D ;D