- Πόντοι
- 38
Μια χαρά είναι φίλος...Haris είπε:Και τι όνομα είναι αυτό; ;D
Όχι σαν το Mac Maxe ή το Awanna Neim ;D αλλά πολύ καλό..... 8)
Μια χαρά είναι φίλος...Haris είπε:Και τι όνομα είναι αυτό; ;D
Η τρόικα μπροστά μου είναι παρθεναγωγείο! ;DLK είπε:Αμάν ρε Χάρη. Ούτε η τρόικα δεν «εκβιάζει» έτσι ;D ;D ;D
Αυτό λέω κι εγώ. Που πάνε οι T-Shirts να παίξουν δίπλα σε τέτοια ονόματα; ;DΜια χαρά είναι φίλος...
Όχι σαν το Mac Maxe ή το Awanna Neim ;D αλλά πολύ καλό..... 8)
Για ξαναδές στη πρώτη σελίδα, την αφίσσα!!!!!messalion είπε:πες ωρα και μερος και ειμαι μεσα
Kαι ποιοί θα πατάνε τότε τα πετάλια των κιθαριστών των μεγάλων ονομάτων;Haris είπε:Αυτό λέω κι εγώ. Που πάνε οι T-Shirts να παίξουν δίπλα σε τέτοια ονόματα; ;D
Α, ειδικότης μου! Χαρά μου να ανοιγοκλείνω τα πετάλια σας with my trusty βαριοπούλα! ;DNestoras είπε:Kαι ποιοί θα πατάνε τότε τα πετάλια των κιθαριστών των μεγάλων ονομάτων;
Πέρσι υπήρχε ο όρος "ενα-δυό πετάλια το πολύ".Nestoras είπε:Kαι ποιοί θα πατάνε τότε τα πετάλια των κιθαριστών των μεγάλων ονομάτων;
Φίλος...τα μεγάλα ονόματα...ΔΕΝ χρειάζονται πετάλιαNestoras είπε:Kαι ποιοί θα πατάνε τότε τα πετάλια των κιθαριστών των μεγάλων ονομάτων;
Σε ένα mini pedaltrain σαν κι αυτό που έχω δεν χωράνε και παραπάνω...audiokostas είπε:Πέρσι υπήρχε ο όρος "ενα-δυό πετάλια το πολύ".
Τώρα με τον Μακροΐσκιωτο όμως δεν τολμώ να πω κάτι τέτοιο.
Ο μόνος κιθαρίστας που έχω παίξει και φέρνει σε κάθε πρόβα και ένα καινούριο πεταλάκι.
Σα να φαίνεται να κατασταλάζει όμως στα 4-5 ................ ελπίζω.
Ε, ας μην υπερβάλουμε...longshadow είπε:Θυμάσαι όμως το μέγεθος που έχει η..."βαλίτσα πεταλακίων" του Νέστορα??
It's something like this...
;D ;D ;D
Ακριβώς το ΑΝΤΙΘΕΤΟ.messalion είπε:ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..........τελικα σε αντιθεση με καποιους επιτηδιους εκει εξω που λενε το αντιθετο ;D
Οὐ λήψει τὸ ὄνομα τοῦ Κυρίου τοῦ Θεοῦ σου ἐπὶ ματαίῳ.audiokostas είπε:"Αχ μου έφυγε ένας πόντος από το distortion"
thnx ξερεις οτι ειμαι μακρια αλλα για τα μουτρα σου θα κανω τον κοπο ;D ;Daudiokostas είπε:Σε έχω βάλει στη λίστα των Will Attend.........
Ακόμα μικρός είναι, θα πάρει και άλλα όταν μεγαλώσει και καταλήξει στον ''ήχο του''Terry RoscoeBeck5 είπε:Ε, ας μην υπερβάλουμε...
Μόνο... 15 πετάλια έχει το παιδί ;D Τον έφαγε η κρίση...
Εκείνη τη φορά είχε τη γοητεία της πρώτηςbihlas87 είπε:2 χρόνια πέρασαν από το noiz night... και μετά ρωτάμε γιατί γεράσαμε ;D
Να λεγα κι εγώ το ίδιο ............ 8)Σαν χθες μου φαίνεται που άραζα με το μακρύ μαλλί μου στο μπαρ του mike's.
1) Φυσικά,bihlas87 είπε:1) Ακόμα μικρός είναι,
2) θα πάρει και άλλα όταν μεγαλώσει και καταλήξει στον ''ήχο του''
χωρις εσενα μπορουμε να κανουμε.....με τις ωραιες παρουσιες οπως την αλλη φορα δεν μπορουμε ;D ;D ;Dneeq είπε:Μαλλον θα το χασω αυτο. Εχω αρκετά ταξίδια αυτο τον καιρό (το Σαββατακι χτυπαω Κυπρο ;D ) και θα μεινω πισω στις εδω υποχρεωσεις, αλλα και μαλλον θα τρωω μονο μακαρόνια για να τα ισορροπήσω.
Αν μπορειτε να κανετε χωρίς εμενα, εχει καλώς Αλλιώς λυπαμει :-\