- Πόντοι
- 38
Κανονιστε εσεις ποσοι θα ειστε, και μου παραγγελνετε να σας στειλω μερικές ρεmessalion είπε:χωρις εσενα μπορουμε να κανουμε.....με τις ωραιες παρουσιες οπως την αλλη φορα δεν μπορουμε ;D ;D ;D
Κανονιστε εσεις ποσοι θα ειστε, και μου παραγγελνετε να σας στειλω μερικές ρεmessalion είπε:χωρις εσενα μπορουμε να κανουμε.....με τις ωραιες παρουσιες οπως την αλλη φορα δεν μπορουμε ;D ;D ;D
Καθαρίζει ο jazz με τις ξαδερφομοντέλες του.neeq είπε:Κανονιστε εσεις ποσοι θα ειστε, και μου παραγγελνετε να σας στειλω μερικές ρε
θα μας βαλεις απουσια ? ;D ;Daudiokostas είπε:ΜΗΝ τολμήσετε να λείψετε..........
Με όλα αυτά τα θηρία επί σκηνής;messalion είπε:θα μας βαλεις απουσια ? ;D ;D
Θηριοδαμαστής μπορεί, μπασίστας δεν κυκλοφορεί.lgbesios είπε:Πληροφορίες λένε ότι στην γειτονιά κυκλοφορεί θηριοδαμαστής
Θεοί....ημίθεοι..... ;Daudiokostas είπε:Εκτός από το κορυφαίο ντουέτο που θα ανοίξει το live και το οποίο δεν έχει ανάγκη ούτε από μπασίστες, ούτε από ντράμερ, ούτε από ρυθμό, ούτε από μελωδία.
: : : :audiokostas είπε:Δύο κολλοσοί της τεχνολογίας, δύο Έλληνες Kraftwerk ή μάλλον ένα ελληνικό κιθαριστικό ντουέτο Fripp & Beck
Οι Bluesevator? ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:: : : :
Ποίοι να είναι αυτοί οι τύποι; ;D
Αν αυτά τα δύο αγόρια βγουν και παίξουν... Chicago blues τι να πω... Θα είναι η απόλυτη έκπληξη από καταβολής Noiz ;D Πολλοί «μύθοι» θα καταπέσουν, αλλά τα αγόρια θα περάσουν στην σφαίρα του μύθου ;Dfusiongtr είπε:Οι Bluesevator? ;D ;D
Θα έχει και slide guitar show? ;D
Το προϊόν ανώτερων νοητικών διεργασιών blue προσομοιώνει το τέλειο. Ως τέτοιο επιλέγει την εσωτερική του δομή και την κατεύθυνση του βέλους χρόνου. Συχνά εντοπίζεται με τη δομή αδάμαντος και άλλοτε είναι μη παρατηρήσιμο στο γυμνό μάτι. Έτσι, η έννοια του δυϊσμού blue-blue συγκρούεται με την κλασική θεώρηση του μονισμού (blue) σε φιλοσοφικές προσεγγίσεις που επιβάλλουν ad hoc υποθέσεις. Τέτοιες μη αιτιακές θεωρήσεις οδήγησαν στην απαίτηση νέων αξιωματικών τοποθετήσεων που όμως ενισχύονται από την παρατήρηση (Samaras, Tr., 1996, Kostetsos, V., 1999, Elegance, J., 2001, Bekatorou, M., 2009). Η κριτική της Επιστήμης του Blue, ωστόσο, δεν αναιρεί την κατεύθυνση του θετικισμού που επιβάλλει η ίδια από τα θεμέλιά της :distortion είπε:Ο blue θα έρθει κι αν ναι τι θα φοράει?
Η βραδιά θα χει ποικίλα είδη μουσικής και δεν θα στηρίζεται αποκλειστικά στο ιδίωμα της blues (αν και slide θα παιχτεί και dont worry).fusiongtr είπε:Οι Bluesevator? ;D ;D
Θα έχει και slide guitar show? ;D
Τον ήπι@με. ;Daudiokostas είπε:Λυπάμαι απλώς την (μεγάλη επίσης) μπάντα/project που τους ακολουθεί στο πρόγραμμα.
Εσείς είστε το κερασάκι.Nestoras είπε:Τον ήπι@με. ;D
Δεν έχει ανάγκη ρε ο συνονόματος έχει βγάλει εις πέρας και δυσκολότερες αποστολές :audiokostas είπε:όλο το event (από μπασιστικής απόψεως) το σηκώνει ο παρΤέρρης Ροσκομπέκος.
Καλά εσύ δεν μου έλεγες ότι απλά βγάζεις το ακουστικό βαρυκοίας ,όποτε έχεις πρόβλημα με σαχλά συγκροτήματα και το παίζεις μες τη καλή χαρά ,ότι τους απολαμβάνεις κιόλας? ;Dmarathon είπε:Ηχολήπτη θα έχει το event...ή θα θέλουμε ωτοασπίδες?