• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Tonex One - δοκιμή

Από τους φεντεροήχους, έχω κατασταλάξει σε εκείνον του deluxe reverb 65.
Με λίγο tube screamer και neck μαγνήτη (με ριγμένο tone) έχουμε τον παρακάτω fusion ήχο. Ο μαγγήτες είναι αρκετά hot και ίσως χάνει σε ευκρίνεια, αλλά ήθελα να δοκιμάσω την EC-1000 γι' αυτόν τον σκοπό.

Από τους φεντεροήχους, έχω κατασταλάξει σε εκείνον του deluxe reverb 65.
Με λίγο tube screamer και neck μαγνήτη (με ριγμένο tone) έχουμε τον παρακάτω fusion ήχο. Ο μαγγήτες είναι αρκετά hot και ίσως χάνει σε ευκρίνεια, αλλά ήθελα να δοκιμάσω την EC-1000 γι' αυτόν τον σκοπό.

Προβολή συνημμένου 49943
Μιλάμε για ηχάρα από παιχταρά...

Σε σχέση με το multicab του Τσακάλη που έχεις, σαν προσομοίωση ενισχυτή μετά από πεταλιέρα, πώς θα τα σύγκρινες;

Εγώ πάντως μετά από άπειρο ψάξιμο και προσπαθώντας να αποφασίσω αν θα πάρω το μικρό ή το μεγάλο, κατέληξα στο εξής, πολύ ευφυές συμπέρασμα: θα πάρω και τα δύο!

Το μεγάλο θα πάει στο κυρίως board να παίζει τον ρόλο οποίου ενισχυτή μου τη δώσει να δοκιμάσω.

Το μικρό θα είναι all-around player, είτε για ηχογράφηση, είτε για headphone playing, είτε για να εξομοίωση όποιου πεταλιού μου λείπει. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι είτε fuzz face, είτε muff, είτε Klon, είτε tone bender κλπ. Αν σκεφτεί κανείς ότι κοστίζει όσο το καθένα από αυτά και, ναι, τα εξομοιώνει μια χαρά, η τιμή του είναι απίστευτη.

Σε σχέση με το multicab του Τσακάλη που έχεις, σαν προσομοίωση ενισχυτή μετά από πεταλιέρα, πώς θα τα σύγκρινες;

Το multicab έχει χάλια προενισχυση. Χάλια καθαρός ήχος δλδ. Χρειάζεται μια προενισχυση για να δειξει τις αρετές του σε τελική ενίσχυση, μικρόφωνα και καμπίνες. Στα τελευταία είναι πολύ καλός και με πειστικό ήχο.

Δεν το έχω πλέον. Μου έχει μείνει το Carl Martin ampster και το ampero mini, όπου θα τα διώξω σιγά σιγά και αυτά.

Περίμενε λίγο γιατί από ότι διαβάζω μπορεί να παρουσιάσουν καινούργιο Tonex τώρα στη Namm.

Η δική μου πληροφόρηση είναι ότι θα παρουσιάσουν το TONEX Cab

NAMM-2025-IK-Multimedia-TONEX-Cab-bonedo-News-01.jpg

Πάντως το link στην πρώτη σελίδα δεν παραπέμπει πλέον στο πετάλι και δεν το βγάζει ούτε με search στη γερμανική σελίδα του Thomann.

Στην ελβετική(thomann.ch) μου το βγάζει κανονικά,θα το παραγγείλω μόλις γυρίσω από NAMM.

Γιώργο, να σαι καλά για την παρουσίαση.
Δεν του είχα δώσει την δέουσα προσοχή όταν πρωτοβγήκε.

Μέχρι πρόσφατα το είχε, με τιμή λίγο πιο πάνω από τα 140. Προφανώς εξαντλήθηκε. Περιττό είναι να πω ότι με ικανοποιεί στον μέγιστο βαθμό. Μπορεί να μην ξέρω ακόμα να το ρυθμίζω στο 100%, αλλά δεν περιμένω, πλέον, κάτι παραπάνω απο ψηφιακό ήχο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back