Επίσης είχε κάνει πολύ καλή δουλειά οργανώνοντας το φεστιβάλ κρουστών πέρισυ στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, φέρνοντας πολύ μεγάλα ονόματα. Από την άλλη... τον είχα δει με το σχήμα του (Ηχόδραση) πριν μερικούς μήνες στο Στίγμα στον Πειραιά... και κάτι με χάλασε. Ενώ είναι πολύ ταλαντούχο το σχήμα, μου δώθηκε η εντύπωση ότι αναλώθηκε στο να αντιγράφει τους Stomp (ακόμα και κάνοντας σκετσάκια... τα οποία ήταν μάλλον αποτυχημένα). Τέλος, ο ίδιος, στα "solo" μέρη του, ενώ ήταν γενικά εξαιρετικός, σε κάποιος στιγμές έφτανε σε σημείο να χάνει το νόημα. (π.χ. τρίβοντας τις μπακέτες στα στεφάνια τυμπάνων, εντελώς ανούσια, ή παίζοντας μόνο σε δύο τύμπανα τα οποία ήταν πολύ κοντά κουρδισμένα μεταξύ τους, ή τέλος απλά πιτσιλώντας νερά... :roll: )
Σημείωση: Δεν έχω πρόβλημα με αδόμητες μουσικές που βασίζονται σε ηχοχρώματα, ούτε και με μουσικές που βασίζονται μόνο στο ρυθμό... απλά, αυτές οι μουσικές είναι δύσκολο να γίνουν καλά, και είναι ρίσκο να τις κάνεις, και νομίζω ότι ο Νίκος ο Τουλιάτος σε ορισμένα σημεία χώλενε... πάντως, πραγματικά δεν μπορώ να ξεπεράσω τα αποτυχημένα σκετσάκια a la Stomp...