συγνώμη που επιμένω, παρενοχλόντας το παρόν topic, αλλά νιώθω ότι εδώ υπάρχει νοοτροπία αντίθετη με το φόρουμ-σκεπτικό.
Ακούγεται άσχημο όπως το λέω, αλλά θα εξηγηθώ μέσα από παράδειγμα:
..έστω ότι ως "βιντεάς" ψάχνω λύση σε ένα πρόβλημα της δουλειάς μου, οπότε μπαίνω σε ένα βιντεάδικο φόρουμ. Διαβάζω παλαιώτερα ποστς{ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ} και βρίσκω ότι προ 5ετίας έχει συζητηθεί το θέμα μου, αλλά παρ όλα αυτά δε με καλύπτει ολοκληρωμένα. τότε ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? μήπως να πάω και να ξαναανοίξω το ΙΔΙΟ θέμα και να χω απαντήσεις "όχου, ψάξε στα παλαιότερα!";;;
Ακόμα και αν δεν υπάρχουν τα αρχικά μέλη, που κάποτε έθεσαν μια ερώτηση, εγώ μπορεί να ΞΕΡΩ την απάντηση βοηθώντας μ αυτή νέους φορουμίτες και αρα -κατ εμέ- ωφείλω να γράψω πχ. "οτι η ρέμο έχει βγάλει πινστράηπ" για να μείνει...
έτσι άλλωστε δείχνω ότι θέλω να συμμετέχω σε ένα φόρουμ όπου η ανταλλαγή απόψεων είναι αμφίδρομη: ΚΑΤΑΘΕΤΩ γνώσεις όταν τις έχω. Δεν πρέπει να νιώθω ότι είμαι κάπου που οι άσχετοι ρωτάνε και οι γκουρού απαντάνε...
Εσείς τι προτιμάτε; {ρητορικό}
ΥΓ: 1.Εμένα μου έχει τύχει να κάνω συζήτηση για το ΙΔΙΟ θέμα με δύο(και περισσότερες) διαφορετικές παρέες και πάντα κάτι νέο έχει να προστεθεί..{απαντώντας στον chembeast}
2. Κάθε φορά που ανοίγει ένα νεό θέμα που να συνεχίζει ένα παλιο, έχουμε 2 θέματα με το ίδιο θέμα και άρα ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΕ την αναζήτηση. Όποτε θέλω να βρω απάντηση σε απορία μου πρωτιμώ για οικονομία χρόνου και δυνάμεων να γίνεται ανακαλώντας και διαβάζοντας ΕΝΑ θέμα, και όχι 10τοπικς για το ίδιο θέμα που οι πληροφορίες θα ναι σκόρπιες εδω και εκεί..{απαντώντας στον boukaw7 με όλο το σεβασμό του κάρματος
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
}
3. Ξεφυλίζω θέματα μόνο όταν έχουν γίνει σαν κ αυτό, δλδ μια επι της ουσίας απάντηση να ακολουθήται απο 5 και πλεόν ποστ κριτικής/ειρωνίας/χαβαλέ/περι ανέμων κλπ κλπ...{απαντώντας στον rockdrum}
4.Ooooooλα τα παραπάνω γραμμένα με σεβασμό και αγάπη για αυτό το φόρουμ που παρακολουθώ καθημερινά από το 2003...{ξέρω ότι αυτό ήταν περιττό και αυτονόητο, αλλά προκειμένου να λοίψει...}