New daddy.

και τώρα που γύρισα Λονδίνο να πω και τα δικά μου συγχαρητήρια!

Απίθανα νέα! Σοβαρά τώρα!

Τώρα, το θέμα δίδυμα δεν το έχω, αλλά έχω τη μονογονεϊκή (σχεδόν) οικογένεια για πάνω, κάτω, 3 χρόνια, οπότε κι εγώ μάγκας είμαι, κλπ... ;D

Με το καλό να τα δεις να μεγαλώνουν, να γίνουν ευτυχισμένοι και να κάνουν κι εσάς ευτυχισμένους (μη φτάσεις σε επίπεδα ευτυχίας όμως τον Cos γιατί μας φτάνει ένας... χαχαχαχαχα <- (Θεέ μου...) )

Να σας ζήσουν Τέρρυ, γερά, δυνατά και καλοφώτιστα να είναι! Εύχομαι ό,τι καλύτερο! :)

Τις καλυτερες ευχες για τα μωρα σου,να ειναι γερα και ευτυχισμενα. :)

Φίου... μόλις επέστρεψε από το μαιευτήριο ο new daddy- από το μεσημέρι.

Παιδιά να είστε όλοι καλά για τις ευχές σας. Και εύχομαι σύντομα να έχουμε ανάλογα νέα και από άλλους από το forum.

Aυτα ειναι νεα!!!!!Να σου ζησουν γεματα χαρα και ευτυχια!!!

Τι λε ρε φιλε? Καλα να παθεις.  ;D

Υγεια ευχομαι.

Spyros Delta είπε:
Τι λε ρε φιλε? Καλα να παθεις.  ;D

Υγεια ευχομαι.
Είδες τι παθαίνεις Σπύρε;  ;D Και φυσικά στις ζωές μας μπήκε δυναμικά η αποστείρωση και ο αποστειρωτής- τι μαθαίνει κανείς...  8)

Νώε, Σπύρο σας ευχαριστούμε

Τέρρυ μου να σου ζήσουν και να τα δεις όπως επιθυμούν αυτά ;)

Τώρα αρχίζει η ζωή φίλε. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να τρέχουν να σε αγκαλιάσουν τα παιδιά σου. Γκαραντί.

Όλα τα καλά!

RayDTutto είπε:
Τέρρυ μου να σου ζήσουν και να τα δεις όπως επιθυμούν αυτά ;)

Τώρα αρχίζει η ζωή φίλε. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να τρέχουν να σε αγκαλιάσουν τα παιδιά σου. Γκαραντί.

Όλα τα καλά!
Να είσαι καλά Ray. Αν και σίγουρα, ακόμα δεν έχω μπει στα παπούτσια του ρόλου, συμφωνώ απόλυτα.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Είδες τι παθαίνεις Σπύρε;  ;D Και φυσικά στις ζωές μας μπήκε δυναμικά η αποστείρωση και ο αποστειρωτής- τι μαθαίνει κανείς...  8)

Νώε, Σπύρο σας ευχαριστούμε
Κι εσυ?Μη μαθαινετε τα παιδια ετσι ρε.

Αφηνετε τα να χτιζουν ανοσοποιητικο.

Spyros Delta είπε:
Κι εσυ?

Μη μαθαινετε τα παιδια ετσι ρε.

Αφηνετε τα να χτιζουν ανοσοποιητικο.
Για το πρώτο εξάμηνο περίπου καλό είναι, μετά το κόβεις.

Thank U αγόρια...

Θα την πω την αμαρτία μου... Μόλις η μικρή άνοιξε τα μάτια και με κοίταξε, έπαθα ένα κοκομπλόκο... Οπότε ως original χαζομπαμπάς της είπα: Καλή μου, δικό σου το Jazz bass του '71  ;D ;D ;D

Ο αδερφός σου θα βολευτεί με το Geddy  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Καλή μου, δικό σου το Jazz bass του '71  ;D ;D ;D
Ναι καλά, κάτσε να του βάλει flat χορδές και θα μου πεις μετά. ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Ναι καλά, κάτσε να του βάλει flat χορδές και θα μου πεις μετά. ;D ;D ;D
Φίλος, δικό μου παιδί και flat χορδές δεν παίζει  ;D ;D ;D

Μαζί με τη φρουτόκρεμα θα παίζει η κατήχηση περί round χορδών  ;)

ΥΓ: Πω πω, το φαντάζεσαι;  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ΥΓ: Πω πω, το φαντάζεσαι;  ;D
Αμέ, θα σου πει "έλα ρε πατέρα, εμένα μου έδωσες το παλιό, τι σε πειράζει?" ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Αμέ, θα σου πει "έλα ρε πατέρα, εμένα μου έδωσες το παλιό, τι σε πειράζει?" ;D ;D ;D
;D ;D ;D

Να βγάλει και την σκούφια της... Ε, όχι και το... παλιό... vintage το λένε καλή μου, θα της πω  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back