Είδες τι παθαίνεις Σπύρε; ;D Και φυσικά στις ζωές μας μπήκε δυναμικά η αποστείρωση και ο αποστειρωτής- τι μαθαίνει κανείς... 8)Spyros Delta είπε:Τι λε ρε φιλε? Καλα να παθεις. ;D
Υγεια ευχομαι.
Να είσαι καλά Ray. Αν και σίγουρα, ακόμα δεν έχω μπει στα παπούτσια του ρόλου, συμφωνώ απόλυτα.RayDTutto είπε:Τέρρυ μου να σου ζήσουν και να τα δεις όπως επιθυμούν αυτά
Τώρα αρχίζει η ζωή φίλε. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να τρέχουν να σε αγκαλιάσουν τα παιδιά σου. Γκαραντί.
Όλα τα καλά!
Κι εσυ?Μη μαθαινετε τα παιδια ετσι ρε.Terry RoscoeBeck5 είπε:Είδες τι παθαίνεις Σπύρε; ;D Και φυσικά στις ζωές μας μπήκε δυναμικά η αποστείρωση και ο αποστειρωτής- τι μαθαίνει κανείς... 8)
Νώε, Σπύρο σας ευχαριστούμε
Για το πρώτο εξάμηνο περίπου καλό είναι, μετά το κόβεις.Spyros Delta είπε:Κι εσυ?
Μη μαθαινετε τα παιδια ετσι ρε.
Αφηνετε τα να χτιζουν ανοσοποιητικο.
Ναι καλά, κάτσε να του βάλει flat χορδές και θα μου πεις μετά. ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Καλή μου, δικό σου το Jazz bass του '71 ;D ;D ;D
Φίλος, δικό μου παιδί και flat χορδές δεν παίζει ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Ναι καλά, κάτσε να του βάλει flat χορδές και θα μου πεις μετά. ;D ;D ;D
Αμέ, θα σου πει "έλα ρε πατέρα, εμένα μου έδωσες το παλιό, τι σε πειράζει?" ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:ΥΓ: Πω πω, το φαντάζεσαι; ;D
;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Αμέ, θα σου πει "έλα ρε πατέρα, εμένα μου έδωσες το παλιό, τι σε πειράζει?" ;D ;D ;D