- Πόντοι
- 4,208
Me too pal.Terry RoscoeBeck5 είπε:Σηκώνω το ποτήρι για τον Δημήτρη που έφυγε και για την Ισμήνη και τον Ιάσονα που ήρθαν.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Me too pal.Terry RoscoeBeck5 είπε:Σηκώνω το ποτήρι για τον Δημήτρη που έφυγε και για την Ισμήνη και τον Ιάσονα που ήρθαν.
Να είσαι καλά. Μου αρέσει το δημιουργική- ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το post του Χ (thanks X) ;Dnpap είπε:να σας ζήσουν, να τα χαίρεστε μέσα από μια καλότυχη και δημιουργική ζωή τους...
Τώρα αρχίζουν τα καλυτερότερα... Η μικρή πιάνει κάτι νότες, τι να σου λέω ;D ;D ;Dgvour είπε:Να σας ζησουν παλικαρι μου,τωρα αρχιζουν τα πολυ ομορφα!
Μην τα κοιτας ζαρωμενα,σε λιγο καιρο θα εχουν θεριεψει.
Θα τα πουμε την επαυριο και τηλ/κα.
Να είσαι καλά, σε ευχαριστούμε και σας ευχαριστούμε όλους.leon7pap είπε:Nα σας ζησουν καλοτυχα να ναι!!!
Ωωωωω ναι, αυτό το ορθοφωνία είναι εξαίρετη ευχή. Σ' ευχαριστώ. Ναι, ένα και ένα.kwstas79 είπε:Μεγειές, μεγειές, ένα κι ένα να υποθέσω; Καλώς ήρθες στο κλαμπ των γενναίων. Υγεία, αρμονία, ορθοφωνία για όλους.
Ναι με περίπου τέτοια αναλογία ηλικίας μελών.Terry RoscoeBeck5 είπε:Οπότε, θα έχουμε και τραγουδιάρα στην μπάντα 8)
Για την επόμενη ...20ετία, ξέχνα τις μπυροποσίες. Δεν θα 'χεις χρόνο ούτε για μισό σφηνάκι! ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Θα σας πω την ιστορία στην επόμενη μπυροποσία.
Να είσαι καλά Χάρη μου. Όμως θα μου επιτρέψεις να ελπίζω ότι και οι μπυροποσίες (και οι πρόβες και τα gigs) θα παραμείνουν στο... μενού. ;DHaris είπε:Για την επόμενη ...20ετία, ξέχνα τις μπυροποσίες. Δεν θα 'χεις χρόνο ούτε για μισό σφηνάκι! ;D
Συγχαρητήρια proud daddy!![]()