New daddy.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Σηκώνω το ποτήρι για τον Δημήτρη που έφυγε και για την Ισμήνη και τον Ιάσονα που ήρθαν.
Me too pal. :)

να σας ζήσουν, να τα χαίρεστε μέσα από μια καλότυχη και δημιουργική ζωή τους...

edit:

και περιμένουμε ανάλογες photo  :)

1621691_269424853222483_176412970_n.jpg

npap είπε:
να σας ζήσουν, να τα χαίρεστε μέσα από μια καλότυχη και δημιουργική ζωή τους...
Να είσαι καλά. Μου αρέσει το δημιουργική- ιδιαίτερα σε συνδυασμό με το post του Χ (thanks X) ;D

Εντάξει, τόσα μπάσα δεν παίζουν στο σπίτι, αλλά κάτι θα κάνουμε  ;D

Η αλήθεια είναι ότι ο (ανώμαλος) μπασίστας πατέρας, το πρώτο πράγμα που τσέκαρα ήταν τα δάκτυλα τους  :o

Μπορεί να γεννήθηκαν πρόωρα, να είναι ζαρωμένα, αλλά έχουν υπέροχα, μακριά δάκτυλα  8)

Edit: Θα έχουμε ποζεριά φωτογράφιση, αλλά με Jazz bass  ;D

Να σας ζησουν παλικαρι μου,τωρα αρχιζουν τα πολυ ομορφα!

Μην τα κοιτας ζαρωμενα,σε λιγο καιρο θα εχουν θεριεψει. :)

Θα τα πουμε την επαυριο και τηλ/κα.

gvour είπε:
Να σας ζησουν παλικαρι μου,τωρα αρχιζουν τα πολυ ομορφα!

Μην τα κοιτας ζαρωμενα,σε λιγο καιρο θα εχουν θεριεψει. :)

Θα τα πουμε την επαυριο και τηλ/κα.
Τώρα αρχίζουν τα καλυτερότερα... Η μικρή πιάνει κάτι νότες, τι να σου λέω  ;D ;D ;D

Οπότε, θα έχουμε και τραγουδιάρα στην μπάντα  8)

Ετοιμάσου για τα εορταστικά τσίπουρα  ;)

leon7pap είπε:
Nα σας ζησουν καλοτυχα να ναι!!!
Να είσαι καλά, σε ευχαριστούμε και σας ευχαριστούμε όλους.  :)

Μεγειές, μεγειές, ένα κι ένα να υποθέσω; Καλώς ήρθες στο κλαμπ των γενναίων. Υγεία, αρμονία, ορθοφωνία για όλους.

kwstas79 είπε:
Μεγειές, μεγειές, ένα κι ένα να υποθέσω; Καλώς ήρθες στο κλαμπ των γενναίων. Υγεία, αρμονία, ορθοφωνία για όλους.
Ωωωωω ναι, αυτό το ορθοφωνία είναι εξαίρετη ευχή. Σ' ευχαριστώ.  Ναι, ένα και ένα. 

ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΤΥΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!!!

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΓΕΡΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!!!!

Πολύ χάρηκα!!!!!

Εύχομαι να έχουν και τη μουσική σου χάρη!!!!!

Φίλε Τέρρυ καλώς ήλθες στο κλάμπ  :D :D :D

Ένα θα σου πω κλείςε τα καλά σου μπάσα  σε θυρίδα για καμμια εικοσαετία για να μείνει κανένα και για σένα ;D

Μπράβο ότι καλύτερο η ευτυχία στα ύψη!

Από έναν μπαμπά διδύμων σε έναν καινούριο, πολλά συγχαρητήρια, να σου ζήσουν τα πιτσιρίκια και να τα χαίρεστε με την σύντροφό σου!

Αν δεν πειράζει που ρωτάω, είναι ομοζυγωτικά ή διζυγωτικά;

Αν ποτέ χρειαστείς καμιά γνώμη ή διαφορετική εμπειρία στο μεγάλωμα διδύμων, μπορείς να μου στείλεις p.m. ελεύθερα. 

Welcome to the club lad!  ;D ;D

Να σας ζησουν σαν τα ψηλα βουνα και να τα δειτε οπως θελουν...αυτα... ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Οπότε, θα έχουμε και τραγουδιάρα στην μπάντα  8)
Ναι με περίπου τέτοια αναλογία ηλικίας μελών.

Αγόρια, σας ευχαριστώ όλους. Συγνώμη που δεν σας απαντώ άμεσα αλλά η οικογένεια με τρέχει...  ;D

@ Έκτορας: Διζυγωτικά. Να χαίρεσαι τα δικά σου. Μπορεί να χρειαστώ τα expertise σου  ;)

@ Νάσος: Είδη έχω δημιουργήσει... vault για τα κούτσουρα  ;D

@SF: Αγόρι, έχω κόρη και έχεις ένα γιο  ;) Λες να κάνουμε καμιά (υπέρ) παραγωγή;    ;D

Νέστορα, το φαντάζεσαι; Αν και δεν θα απέχουμε πολύ με την τρέλα που κουβαλάμε...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Θα σας πω την ιστορία στην επόμενη μπυροποσία.
Για την επόμενη ...20ετία, ξέχνα τις μπυροποσίες. Δεν θα 'χεις χρόνο ούτε για μισό σφηνάκι! ;D

Συγχαρητήρια proud daddy!  :)

Haris είπε:
Για την επόμενη ...20ετία, ξέχνα τις μπυροποσίες. Δεν θα 'χεις χρόνο ούτε για μισό σφηνάκι! ;D

Συγχαρητήρια proud daddy!  :)
Να είσαι καλά Χάρη μου. Όμως θα μου επιτρέψεις να ελπίζω ότι και οι μπυροποσίες (και οι πρόβες και τα gigs) θα παραμείνουν στο... μενού.  ;D

Ε, ζορισμένα βέβαια, πιο αραιά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάπου θα τα τρυπώνω και αυτά...

Το πολύ- πολύ να παίρνω μαζί και τα παιδιά, να μάθουν από μικρά για κσύλα και νίτρα  ;D

Συγχαρητήρια, να είναι ευλογημένα και τυχερά. Τελευταία πρέπει να είναι της μόδας τα δίδυμα αγόρι-κορίτσι.  ;D Γνωστό μου ζευγάρι απέκτησε πρόσφατα δίδυμα αγόρι-κορίτσι.

Τιμή και δόξα σε όσους φέρνουν στον κόσμο παιδιά στην χειρότερη μεταπολεμικά περίοδο της χώρας. To νούμερο 1 μακροοικονομικό πρόβλημα της χώρας και της ΕΕ είναι αυτό.

(Μόνο μη τυχόν το δει η φίλη μου αυτό το post...  ;D)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back