New daddy.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Θα 'θελα από τούτο εδώ το βήμα να συγχαρώ το φίλο και συνεργάτη μου για τις καινούργιες ζωούλες που απέκτησε. Να του ζήσουν, του εύχομαι ότι καλύτερο.  ;) 

Ο new daddy μόλις γύρισε από το μαιευτήριο... Thanx φίλος, να είσαι καλά.

Είμαστε καλά και σιγά- σιγά μεγαλώνουμε. Α, και έχουμε πολύ ωραία δάκτυλα  8)

Ότι καλύτερο για το μπαμπά, τη μαμά και τα τέκνα, υγεία και ευτυχία αγαπημένε φίλοους

samy paraga είπε:
Ότι καλύτερο για το μπαμπά, τη μαμά και τα τέκνα, υγεία και ευτυχία αγαπημένε φίλοους
Thanx φίλος. Θα τα ετοιμάσω για να με αντικαταστήσουν στους Paragas- ή η Tal ή ο Jaco  ;D

Χαζομπαμπα να σου ζησουν τα διδυμα.Να κανονισω με τον Νεστορα να στειλουμε ενα φορτηγακι παμπερς για παρτη σου μαλλον θα τα χρειαστεις!! ;)Εχεις PM.

Να τα χαίρεσαι!

Όλες τις ευχές μου σας δίνω αδερφέ μου Τέρρυ. :-*

Να είσαστε πάντα όλοι καλά να χαίρεστε τα "ωραία σας δάχτυλα". :)

pericles είπε:
Χαζομπαμπα να σου ζησουν τα διδυμα.Να κανονισω με τον Νεστορα να στειλουμε ενα φορτηγακι παμπερς για παρτη σου μαλλον θα τα χρειαστεις!! ;)Εχεις PM.
Ευχαριστώ Περικλή μου, να είσαι καλά- κορυφαίο το pm σου  ;D

Λάκη να είσαι καλά- και στα δικά σου  ;) 8)

Αδερφέ Στράτο, ετοιμάσου ή τον έναν ή την άλλη- κάποιος θα παίξει φιούζιον  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αδερφέ Στράτο, ετοιμάσου ή τον έναν ή την άλλη- κάποιος θα παίξει φιούζιον  ;D
Έχω ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες με ένα νέο τύπο μπιμπερό.

Θα είναι σαν μικρό σαξόφωνο, και για να πέσει το γάλα, το μωρό θα πρέπει να πατήσει τα σωστά πλήκτρα.

Και επειδή θα πιεί γάλα τελικά (όλα τα μωρά το καταφέρνουν) θα έχει μάθει και την δακτυλοθεσία από τώρα.

Διάλεξε ... σαξοφωνίστα ή σαξοφωνίστρια (αν και την μικρή την κόβω για πιάνο - φωνή ταυτόχρονα) :)

Μανώλης Χναράκης είπε:
Να σας ζήσουν, πάντα γερά και καλότυχα.
Να είσαι καλά Μανώλη, σε ευχαριστούμε πολύ.

@ Στράτος: Ωραίο σύστημα  ;D

Σκεφτόμουν, να αναθέσω στον Νέστορα να τους μάθει από μικρά, πως να κάνουν μόντες στις κιθάρες, για τα βερνίκια νίτρου, πυκνωτές και όλα τα συναφή... Να είναι έτοιμα από νωρίς  ;D

Η χρονιά σας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Να σας

ζήσουν!

Να σας ζήσουν παιδιά!!

Η μοιρασιά στα μπάσα δίκαια, εντάξει πατερα; (6 ο πατέρας, 2 τα παιδιά)

Η θειά της γυναίκας μου είχε δίδυμα - Μουλεγε πως οταν ξύπναγε το βράδυ να τα ταΐσει στο ενα απ τα δυο τουβαζε το μπιμπερό στο μάτι.

Κουράγιο Πατέρα... Κουράγιο Μάνα...  

Τωρα ειναι η ωρα που εκτός των άλλων θα εκτιμήσετε και θα αγαπήσετε λιγο περισσότερο τους προγόνους σας

Μαγεία στο τετράγωνο

ΥΣ. Αυτή την εφεύρεση του ΦΑζιου να την πατεντάρετε

pipityri είπε:
Η χρονιά σας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Να σας

ζήσουν!
Ευχαριστώ Σπύρο, να είσαι καλά...

Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε... αιφνιδιασμός  ;D ;D ;D  Τα πράγματα είχαν κινηματογραφική εξέλιξη- αλλά όλα καλά. Θα σας πω την ιστορία στην επόμενη μπυροποσία.

Ντίνο, τα μπάσα είναι περισσότερα  ;D Και πράγματι, τώρα θα κατανοήσουμε το κουπί των προγόνων. Να είσαι καλά και ετοιμάσου για τσίπουρα  ;)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ετοιμάσου για τσίπουρα  ;)
Ελπίζω να ξέρεις ότι στα μωρά το τσίπουρο επιτρέπεται μόνο μετά την 8η εβδομάδα. ;D

Μπύρες βέβαια μπορούν να πίνουν από τώρα. :D

EDIT: Μην ξεχάσεις να πάρεις και καπνό. Το πρώτο πράγμα που θα σου πει η κόρη σου όταν έρθει στο σπίτι είναι "Ρε πατέρα μπορείς να μου στρίψεις ένα? Χαρμάνιασα τόσες μέρες στην θερμοκοιτίδα".

Εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον τους.... Πάντα να είναι γερά και δυνατά, Τέρυ...  Άξιος... :D

fusiongtr είπε:
Ελπίζω να ξέρεις ότι στα μωρά το τσίπουρο επιτρέπεται μόνο μετά την 8η εβδομάδα. ;D

Μπύρες βέβαια μπορούν να πίνουν από τώρα. :D
Φίλοους, δεν θα επιτρέψω να χαλάσεις τα παιζάκια με κριθαρόζουμα λαίμαι

samy paraga είπε:
Φίλοους, δεν θα επιτρέψω να χαλάσεις τα παιζάκια με κριθαρόζουμα λαίμαι
Ετοίμαζε από τώρα εσύ δύο φιάλες τσίπουρο.

Μια μπλε και μια ροζ.

Βάλε και κορδελίτσες και τα ρέστα (ξέρεις τώρα), να τις κάνεις δώρο στα παιδιά στην βάφτιση λαίμαι. ;D

fusiongtr είπε:
Ναι, για αυτό θα τα πιούμε εμείς για αυτά...  ;)

Πάντως, τι σου είναι η ζωή- ξέρω, η έκφραση είναι «κλισέ», αλλά αποτυπώνει την πραγματικότητα. Πριν λίγες εβδομάδες χάσαμε ένα εξαίρετο παιδί, τον Δημήτρη (dkall), γεγονός που μας στεναχώρησε πραγματικά...

Τώρα ήρθαν κάποιες άλλες ζωές και τα συναισθήματα άλλαξαν. Αυτός είναι ο ατέρμων κύκλος. Ας είμαστε συμφιλιωμένοι μαζί του.

Ξέρω ότι ο Στράτος πίνει ένα κρασί τώρα- το ίδιο κάνω και εγώ. Σηκώνω το ποτήρι για τον Δημήτρη που έφυγε και για την Ισμήνη και τον Ιάσονα που ήρθαν.

Αμφότεροι είναι κομμάτια του ίδιου κύκλου. Όπως όλοι μας...

@ Παράγκας: Στείλε από το καλό το σταφ, γιατί θα έχουμε πάρτι  ;)

@ Σιγαρέτος: Μούτσας γκράτσιας φίλος.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back