- Πόντοι
- 18
Και ο φίλτατος dimsonic νομίζω έχει μια τέτοια.
Ε καλά μη νομίζεις ότι το έψαξα και πολύ. Κατά τύχη έπεσα πάνω στο άρθρο ;Dotto## είπε:ωραιος ο blackcrow που μας κραταει ενήμερους.
Όπως και να 'χει ευχαριστούμε.BlackCrow81 είπε:Ε καλά μη νομίζεις ότι το έψαξα και πολύ. Κατά τύχη έπεσα πάνω στο άρθρο ;D
Κιθάρα για μερακλήδες νταλκαδιάρηδες και μόνο, απλά πανέμορφηBlackCrow81 είπε:Fender Limited Edition Tele Thinline Super Deluxe
![]()
Σε εμάς το λες;Jazzjoker είπε:Κι εμένα αυτή η τέλε με τους filterton μου άρεσε πιο πολύ.
Έχω κι ένα σχόλιο για τους γκρινιάρηδες που μιλάνε για μετριότητα στα σχέδια: Από τη fender περιμένετε βρε innovation στο design; Εκτός του ότι οι ηλεκτρικοί κιθαρίστες είναι (εν γένει) η πιο συντηρητική μουσική ράτσα του κόσμου όσον αφορά τα σχέδια-σχήματα αλλά και τον ήχο, ειδικά η fender είναι η επιτομή του κλασσικού και του vintage εδώ και πάνω από μισό αιώνα και με απερίγραπτη συνέχεια σε εμπορική επιτυχία για ακόμα περισσότερο. Γιατί να ρισκάρουν αφού η μαγική συνταγή αποδίδει;
Ε παράδοση πουλάνε αλλά αν κάνεις τη δουλειά σχεδόν 80 χρόνια, κάτι λίγο πρέπει να αλλάζεις πού και πού αλλιώς θα σου φύγουν ακόμα κι οι υπάλληλοι. ;D Αλλάζουν λοιπόν το headstock και το logo και κάνουν ανέμπνευστα σχέδια "νέων" μοντέλων που είναι ουσιαστικά τα παλιά με κάτι παραπάνω.LK είπε:Σε αυτούς πες το….που όλο κάτι τους φταίει. ;D
Μια το logo που το αλλάζουν , μια το headstock…. μια που κάνουν κιθάρες Φρανκενστάιν…. ;D
Άρα λοιπόν ή πουλάς παράδοση και μένεις σε αυτή πιστά (ήμαρτον έχουν δύο από τις πιο iconic κιθάρες…μην πω τρεις) ….ή κάνεις καινοτομία..
Το λίγο από όλα και στην ουσία τίποτα…δεν μου λέει κάτι
Ουδέποτε δήλωσα κουλ και όποιος με έχει γνωρίσει από κοντά ξέρει ότι είμαι η πεμπτουσία του αντικούλ. ;D Τη μια μου στρατ πάντως θα την άλλαζα άνετα για την τέλε που είπα ότι μου αρέσει. Αν είχα μόνο μία στρατ βέβαια, όχι. Είμαι προοδευτικός, ανοιχτόμυαλος αλλά πάνω απ' όλα στρατάνθρωπος.Και επειδή το παίζεις Σπύρε , εκ του ασφαλούς κούλ, σε ρωτάω ευθέως. ;D ;D ;D
Άλλαζες τη strat σου με μια από αυτές;
Αν ναι, το βουλώνω είσαι cool. ;D ;D ;D
Θα την άλλαζες με την tele με τους filterton (που λες ότι σου άρεσε ή με μια άλλη "κλασσική" tele π.χ. με μια American Vintage '52 Tele Reissue;Jazzjoker είπε:Τη μια μου στρατ πάντως θα την άλλαζα άνετα για την τέλε που είπα ότι μου αρέσει. Αν είχα μόνο μία στρατ βέβαια, όχι. Είμαι προοδευτικός, ανοιχτόμυαλος αλλά πάνω απ' όλα στρατάνθρωπος.
Για τα νέα αυτά μοντέλα δε με ρώτησες; Αυτή με τους filerton εννοούσα.LK είπε:Θα την άλλαζες με την tele με τους filterton (που λες ότι σου άρεσε ή με μια άλλη "κλασσική" tele π.χ. με μια American Vintage '52 Tele Reissue;
ΝΑι ρε παιδί μου κατάλαβα.Jazzjoker είπε:Για τα νέα αυτά μοντέλα δε με ρώτησες; Αυτή με τους filerton εννοούσα.
Αν υποθέσουμε ότι οι δύο κιθάρες έχουν (ας πούμε χάριν παραδείγματος) ίδιο επίπεδο ποιότητας ήχου, θα έπαιρνα αυτή την τέλε με τους filerton και όχι μια κλασσική τέλε. Αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση αν σε αυτή την ερώτηση, η πλειοψηφία των κατόχων/θαυμαστών των fender σχεδίων επέλεγαν κλασσική τέλε. Είπαμε, οι κιθαρίστες είμαστε συντηρητικοί όσο δεν πάει.LK είπε:Σε ρωτάω λοιπόν, σε ένα υποθετικό σενάριο, ΑΝ είχες τη δυνατότητα να αλλάξεις την μια σου κιθαρα (όποια) θα έπαιρνες κάποιο από τα νεα μοντέλα ή θα την άλλαζες με μια κλασική Tele (αφού θες tele);
Δεν ήταν ερώτηση παγίδα.Jazzjoker είπε:Αν υποθέσουμε ότι οι δύο κιθάρες έχουν (ας πούμε χάριν παραδείγματος) ίδιο επίπεδο ποιότητας ήχου, θα έπαιρνα αυτή την τέλε με τους filerton και όχι μια κλασσική τέλε. Αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση αν σε αυτή την ερώτηση, η πλειοψηφία των κατόχων/θαυμαστών των fender σχεδίων επέλεγαν κλασσική τέλε. Είπαμε, οι κιθαρίστες είμαστε συντηρητικοί όσο δεν πάει.
Ξεμείνανε απο μπλοκς και το φτιάξανε με μπλάνκο!? ;D 8) (παρατηρητικός... δεν το είχα προσέξει)Πνοή και Νύξη είπε:ΥΓ το τελευταίο block inlay σε αυτή την πορτοκαλάδα Τele τι φάση?