- Πόντοι
- 938
Ω ρε όλεθρος....Την θυμάμαι την παλιά Victory. Είχε πάει άπατη, όπως θα πάει και αυτή, όπως και η Theodore...
Δεν την ειχα πάρει χαμπάρι αυτή.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ω ρε όλεθρος....Την θυμάμαι την παλιά Victory. Είχε πάει άπατη, όπως θα πάει και αυτή, όπως και η Theodore...
Παλιά ιστορία που όλοι θέλουν να την ξεχάσουν...Δεν την ειχα πάρει χαμπάρι αυτή.
Ολοι εκτός απο την εταιρεία...Παλιά ιστορία που όλοι θέλουν να την ξεχάσουν...
Μερικές φορές ειναι να απορείς με αυτή την εταιρεία, αν το management τους αποφεύγει να προσλαβει σοβαρό σχεδιαστή ή οι σοβαρές ιδέες τους όντως υπάρχουν και απορρίπτονται μη καταφέρνοντας να υπερπηδήσουν το φράγμα καποιου meeting.
O Mark Agnesi δεν είναι CEO που τον πήρανε απο Norman's Rare Guitars το 2019;εκει χρειαζεται ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ βοηθεια ο CEO της και οχι να προσλαβει σοβαρο σχεδιαστη....
Δεν ειμαι 100% βέβαιος.δεν χρειαζεται να προσλαβει σχεδιαστη γιατι απλα οπως και η Fender αναμασαει συνεχως ολες τις ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ κιθαρες της μια και ΟΛΟΙ οι κιθαριστες στον πλανητη γη θελουν ΜΟΝΟ αυτες.
το προβλημα της Gibson είναι οτι, σε αντιθεση με τη Fender, αναμασαει ποτε-ποτε και ολες τις ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ κιθαρες της.....
....και τώρα κρύβει τις fender που έχει ??O Mark Agnesi δεν είναι CEO που τον πήρανε απο Norman's Rare Guitars το 2019;
Καλά... εδώ τις έκρυβε ο ίδιος ο Les Paul.....και τώρα κρύβει τις fender που έχει ??
Όχι, ποτέ δεν ήταν.O Mark Agnesi δεν είναι CEO
ΣωστάΌχι, ποτέ δεν ήταν.
Ο Cesar Gueikian είναι που διαδέχτηκε τον James "JC" Curleigh που είχε κάνει τσεο σε εταιρίες με ρούχα, παπούτσια, σοκολάτες κλπ
Ο Cesar Gueikian είναι που διαδέχτηκε τον James "JC" Curleigh που είχε κάνει τσεο σε εταιρίες με ρούχα, παπούτσια, σοκολάτες κλπ
Δεν πρέπει να πληρώνεται καλά πάντως.Απο ότι είδα τον Agnesi τον έχουν κάνει "Director of brand experience"! δεν έχω δει job description αλλά μου φαίνεται καλή θέση
μοιάζει να είναι το alter ego του headstock…πόση ώρα τους πήρε να σχεδιάσουν αυτό το pickguard??
Τώρα περί ορέξεως... ?αυτό το σκούρο πράσινο μιλάει στην καρδιά μου.