Νέα Gibson Victory

Την θυμάμαι την παλιά Victory. Είχε πάει άπατη, όπως θα πάει και αυτή, όπως και η Theodore...
Ω ρε όλεθρος....

Δεν την ειχα πάρει χαμπάρι αυτή.

Gibson-Theodore@2000x1500.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μοναδική ευκαιρία να αποκτήσω νέα κιθάρα (υποθέτω ότι τις δίνουν ΤΣΑΜΠΑ τις παραπάνω έτσι χάλια που είναι, σωστά καταλαβαίνω;;;; )

Μερικές φορές ειναι να απορείς με αυτή την εταιρεία, αν το management τους αποφεύγει να προσλαβει σοβαρό σχεδιαστή ή οι σοβαρές ιδέες τους όντως υπάρχουν και απορρίπτονται μη καταφέρνοντας να υπερπηδήσουν το φράγμα καποιου meeting. 

Μερικές φορές ειναι να απορείς με αυτή την εταιρεία, αν το management τους αποφεύγει να προσλαβει σοβαρό σχεδιαστή ή οι σοβαρές ιδέες τους όντως υπάρχουν και απορρίπτονται μη καταφέρνοντας να υπερπηδήσουν το φράγμα καποιου meeting. 

δεν χρειαζεται να προσλαβει σχεδιαστη γιατι απλα οπως και η Fender αναμασαει συνεχως ολες τις ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ κιθαρες της μια και ΟΛΟΙ οι κιθαριστες στον πλανητη γη θελουν ΜΟΝΟ αυτες.

το προβλημα της Gibson είναι οτι, σε αντιθεση με τη Fender, αναμασαει ποτε-ποτε και ολες τις ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ κιθαρες της..... εκει χρειαζεται ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ βοηθεια ο CEO της και οχι να προσλαβει σοβαρο σχεδιαστη....

Τέλειες κιθάρες.

Περνάν στο πάνθεον των αθανάτων , μαζί με τις fender bullet USA. ?

ax0pujdujj8pqlqikdxq.webp

εκει χρειαζεται ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ βοηθεια ο CEO της και οχι να προσλαβει σοβαρο σχεδιαστη....
O Mark Agnesi δεν είναι CEO που τον πήρανε απο Norman's Rare Guitars το 2019;

Νομίζω μεχρι τότε ήταν το ψυχιατρικό του ζητήματος που θέτεις (με robotic tuners, μοντέρνο σχεδιασμό τον οποίο πλήρωνες ένα χιλιάρικο επιπλέον κλπ), μετά το παλικάρι έκανε συμπαθητική προσπάθεια να επιστρέψει την εταιρία στις ρίζες της. Καλά δεν τον ξέρω και προσωπικά, αλλά φαίνεται να κάνει κάτι καλό 

δεν χρειαζεται να προσλαβει σχεδιαστη γιατι απλα οπως και η Fender αναμασαει συνεχως ολες τις ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ κιθαρες της μια και ΟΛΟΙ οι κιθαριστες στον πλανητη γη θελουν ΜΟΝΟ αυτες.

το προβλημα της Gibson είναι οτι, σε αντιθεση με τη Fender, αναμασαει ποτε-ποτε και ολες τις ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ κιθαρες της.....
Δεν ειμαι 100% βέβαιος.

Δηλαδη δεν διαφωνώ ότι έχουν ένα προιόν που το πουλάνε ίδιο απο το 57 (και οι δύο) και καλα κάνουν γιατι αυτό θέλουμε. Απλά έχω την αίσθηση ότι η Gibson συχνά προσπαθεί να κάνει κάποιο νεωτερισμό με αποτελέσματα ισλαμιστή βομβιστή αυτοκτονίας. Θυμάσαι την les paul robot που όταν χάλαγε άρχιζε να κουρδίζει όπου γούσταρε αυτή σε ανυποπτους χρόνους? ή μια αλλη με κάτι λαμπιόνια τσίρκου νομίζω tiger την έλεγε.

O Mark Agnesi δεν είναι CEO που τον πήρανε απο Norman's Rare Guitars το 2019;
....και τώρα κρύβει τις fender που έχει ??

....και τώρα κρύβει τις fender που έχει ??
Καλά... εδώ τις έκρυβε ο ίδιος ο Les Paul.

Όχι, ποτέ δεν ήταν.

Ο Cesar Gueikian είναι που διαδέχτηκε τον James "JC" Curleigh που είχε κάνει τσεο σε εταιρίες με ρούχα, παπούτσια, σοκολάτες κλπ
Σωστά

Απο ότι είδα τον Agnesi τον έχουν κάνει "Director of brand experience"! δεν έχω δει job description αλλά μου φαίνεται καλή θέση 

Οτι εβγαλε η Gibson το οποιο εκλεινε το ματι στη Fender πηγε απατο. Η fender σε αντιστοιχες προσπαθειες ειχε λιγο μεγαλυτερη (οχι πολυ παντως) επιτυχια.

Ο Cesar Gueikian είναι που διαδέχτηκε τον James "JC" Curleigh που είχε κάνει τσεο σε εταιρίες με ρούχα, παπούτσια, σοκολάτες κλπ

Και που (γενικά) φαίνεται να αποτελεί μια βελτίωση σε σχέση με τον προηγούμενο. Αφήνωντας την Victory κλπ, οι κιθάρες που βγάζει η Gibson αυτή τη στιγμή, απο το Murphy Lab μέχρι τις νεες Epiphone είναι απο τις καλύτερες της ever. Και έχουν επιστρέψει και πολύ δύσκολα όργανα, έχουν ξαναξεκινήσει πχ τα F5 μαντολίνα τους και αναμένεται επιστροφή των archtop σιγά σιγά. 

Απο ότι είδα τον Agnesi τον έχουν κάνει "Director of brand experience"! δεν έχω δει job description αλλά μου φαίνεται καλή θέση 
Δεν πρέπει να πληρώνεται καλά πάντως.

Από τον Νόρμαν ακόμα με το ίδιο το μπουφάν το perfecto είναι....?

Αν θέλεις stratocaster telecaster παίρνεις fender αν θες LP SG παίρνεις Gibson.Αν θέλεις ένα νέο φρέσκο σχήμα απλά παίρνεις κάτι άλλο που είναι πολύ καλύτερο ποιοτικά από αυτές τις μάρκες. 

Εγώ πάλι, όσο την βλέπω και όσο την ακούω (link below), τόσο ψήνομαι. Θέλω εδώ και καιρό μια flat-top Gibson. Αυτή έχει και maple καπάκι, είναι ΠΟΛΥ ελαφριά, ebony ταστιέρα και ΤΡΕΛΟ hockey headstock ( που λατρεύω). Από τα "φθηνά" χρώματα, αυτό το σκούρο πράσινο μιλάει στην καρδιά μου. Και για made in USA κιθάρα σε αυτά τα λεφτά, το μόνο που υπάρχει είναι η SG Standard, με τα γνωστά της συν και πλην. Αυτή φαίνεται σαν εξαιρετική εναλλακτική.

image.jpeg

αυτό το σκούρο πράσινο μιλάει στην καρδιά μου.
Τώρα περί ορέξεως... ?

Λογικά θα σου αρέσουν και οι Jaguar σε "British Racing Green".

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back