Νέα Gibson Victory

Πωπωωω είναι που είναι το σχέδιο στρεβλό καγκουροειδές, πήγανε και τη βάψανε σε αυτο το σαυροειδές burst και το κάνανε άλλη μια υπερπαραγωγή απο την Gibson

Κρίμα τα κελεμπέκια, τα μαόνια και οι έβενοι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μοιάζει με Jackson με στομωμένες ακμές και 1500 ευρώ ακριβότερη, δεν ξέρω σε ποιόν απευθύνεται, σε εμένα πάντως όχι

Το σώμα από αυτό το κούτσουρο μου θυμίζει κάτι "strat" ECO δεκαετίες '70/80 πού ήταν στο... "περίπου" για να μην μας πάρει κάνας διάολος από τη Fender ?

Που ήταν σαν να είχαν πάρει σασί...

Μωρε το σώμα πάει και έρχεται, αλλά αυτό το batman pickguard και πάνω απο όλα το σαυραburst είναι απλα 

1*Js966PS57vvjDKx0qu6-vA.png

Χίλιες φορες η "φτηνή" στο κυπαρισσί της. 

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτο έχει και τα ηλεκτρικά πάνω, είναι προφανως front-routed το όργανο οποτε να το ξεφορτωθείς δε μπορείς, πρέπει να μπεί κάτι άλλο με αντίστοιχη κάλυψη, καλά κρασιά δηλαδή.

Φίλε δεν παίζει, 30 χρόνια αντιγράφει η PRS την Gibson και τώρα πα να γίνει το αντίθετο 

Μα καλά, πόση ώρα τους πήρε να σχεδιάσουν αυτό το pickguard????
Η κιθάρα σαν κιθάρα δεν είναι άσχημη, απλά είναι κιθάρα super market, όπως τις λέω εγώ γιατί προσπαθούν να τα 'χωρέσουν' όλα. 

Εδώ έχουμε:

Offset body αλα Fender Jazzmaster - Jaguar, 

Scale αλα Fender 25,5", 

Headstock από Explorer, 

Μαγνήτες ότι να ναι - modern, 

Και το σύνολο να θέλει να μοιάσει σε PRS Vela, χωρίς όμως την ποιότητα PRS. 

Ας πούμε ότι ως εδώ όλα καλά, αυτό το pickguard οι άτιμοι πως το σκέφτηκαν?

Φίλε δεν παίζει, 30 χρόνια αντιγράφει η PRS την Gibson και τώρα πα να γίνει το αντίθετο 
Οι κιθάρες είναι reissue παλιότερης σειράς, το λέει στην περιγραφή της Gibson,που βγήκε πριν την ύπαρξη των PRS.  

https://guitargavel.com/blogs/news/gibson-victory-series

Το παλιό τσαρούχι headstock ήταν πιο ενδιαφέρον.

Το σαυρομπερστ εμένα μου θυμίζει dimebag Darell 

Περί ορεξεως.. 

Οι κιθάρες είναι reissue παλιότερης σειράς, το λέει στην περιγραφή της Gibson,που βγήκε πριν την ύπαρξη των PRS.  

https://guitargavel.com/blogs/news/gibson-victory-series

Το παλιό τσαρούχι headstock ήταν πιο ενδιαφέρον.

Το σαυρομπερστ εμένα μου θυμίζει dimebag Darell 

Περί ορεξεως.. 
Για το τσαρούχι δεν ξέρω. Μάλλον προτιμώ το καινούριο. 

Αλλά το pickguard ήταν σίγουρα καλύτερο στην παλιά βερσιόν.

Την θυμάμαι την παλιά Victory. Είχε πάει άπατη, όπως θα πάει και αυτή, όπως και η Theodore...
Και εδώ κολλάει το "μείνε σε αυτά που ξέρεις": LP, SG κλπ...

Σαν να έβγαζε η Fender κάτι σαν "LP". ?

Γράψε απάντηση...

Trending...

Νέα θέματα

Back