review Gibson SG Faded T 2017 - Παρουσίαση/Mini review

Σήκωμα στο 22ο τάστο μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα.

Αυτά είναι.

Καλόπαιχτη!

Πάντα μου άρεσαν οι SG ηχητικά, γιατί βρίσκονται ανάμεσα σε LP και Tele, έχοντας όγκο που πάει προς LP και σκάσιμο που πάει προς Tele. Το θέμα μου είναι καθαρά εμφανισιακό και δεν έχω πάρει καμία ως τώρα, αλλά όσο περνάει ο καιρός μου αρέσουν όλο και περισσότερο.
Εμένα οι SG μου άρεσαν πριν ακόμα πάρω την πρώτη μου ηλεκτρική. Εκεί στο Γυμνάσιο που εφαγα το μεγάλο κόλλημα με τον Iommi και 1-2 χρόνια αργότερα με τον Angus.

Το γιατί δεν έχω πάρει ακόμα κάποια δεν το έχω καταλάβει. 

Ξερογλυφομαι για το Iommi signature με τους P90s που έβγαλε πέρυσι, αν κι εδώ δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά στα 2k + δεν πάω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Update

Τελικώς, μπήκα στον πειρασμό να δοκιμάσω άλλο σετ (gibson T-Type), πιο καθαρό και διαυγές. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε 100%. Είχα βέβαια θέμα, διότι οι υπάρχοντες μαγνήτες είναι με κλιπς πάνω σε πλακέτα, ενώ οι μαγνήτες που έβαλα ήθελαν κόλληση. Τελικώς, αφότου ρώτησα και έμαθα, κόλλησα απλά το σετ πανω στα ποτενσιόμετρα, και δούλεψε κανονικά.

Εδώ και ένα κλιπάκι, το οποίο εάν συγκριθεί με εκείνα στο πρώτο ποστ, η διαφορά είναι αισθητή.

sgttype.mp3

1658488679457.jpg

1658488679438.jpg

Attachments

Εμένα οι SG μου άρεσαν πριν ακόμα πάρω την πρώτη μου ηλεκτρική. Εκεί στο Γυμνάσιο που εφαγα το μεγάλο κόλλημα με τον Iommi και 1-2 χρόνια αργότερα με τον Angus.

Το γιατί δεν έχω πάρει ακόμα κάποια δεν το έχω καταλάβει. 

Ακριβως τα ιδια και με τους ιδιους! Μαλιστα καποιο καιρο ειχα ερθει πολυ κοντα στο να παρω ενα μοντελο που εβγαινε τοτε, την faded white με τους 3 μαγνητες και να της αλλαξω το pickguard και να εχω 3 P90s με master vol/tone...maybe one day. 

gibson-sg-special-faded-3-pick-up-254042.jpg

@gkourmoul1 μεγειες και καλοπαιξιμη!

Ξερογλυφομαι για το Iommi signature με τους P90s που έβγαλε πέρυσι, αν κι εδώ δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά στα 2k + δεν πάω.
https://www.thomann.de/gr/gibson_sg_special_ebony.htm

φοβερο οργανο.την εχω περιπου 4 μηνες σε αλλο χρωμα.και δεν νομιζω να υπαρχει και θα υπαρξει αλλο made in usa τιμιοτατο οργανο σε αυτα τα χρηματα.

Πολυ ωραιο review , μακρια απο κοινοτυπιες. Τωρα για την Gibson SG , γενικα σε αυτα τα τοσο κλασικα οργανα δεν μπορεις συνηθως να κανεις κατι λαθος. Εχω δοκιμασει και αγορασει και πουλησει καμια 50 αρια κιθαρες μεταχειρισμενες κανοντας απλα το χομπι μου , μιας και δεν ειμαι μουσικος,  και δεν εχω πετυχει 1 Gibson η fender american strat η tele που να πω οτι ηταν μαπα η δεν ηταν καλη. Καποιες μπορει να ηταν σουπερ, καποιες πιο ουδετερες, αλλα ΟΛΕΣ ηταν απο την βαση κι επανω σε αισθηση , ηχο και φινιρισμα. 

Αν εχω κατι να προσθεσω, ειναι οτι 2 SG ειχα μια future tribute που την ειχα παρει καινουρια σε σκοτωμενη τιμη γυρω στα 550 ευρω απο Αγγλια και ηταν καλη αλλα οχι σουπερ και την πουλησα, και μια standard που πηρα μετα μεταχειρισμενη, και θα ελεγα οτι ειναι σουπερ. Οποτε αυτο που εχω να πω βλεπωντας και την τωρινη γκαμα/τιμοκαταλογο ειναι οτι η standard αξιζει με το παραπανω τα 2-3-4 παραπανω κατοσταρικα που θα δωσει να την παρεις σε σχεση με τη special η τα tribute μοντελα, ειναι πολυ σωστα και τιμια τιμολογημενη 

Κάνε την κι' ένα τεστ με Boss SD-1-Marshall Guv'nor Mk1-Xotic EP, και θα με ευγνωμονείς.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back