Νέα Gibson?

fusiongtr είπε:
Καλά εσύ έμεινες στο σχήμα (που είναι όντως εργονομικό)?

Η καινοτομία δεν έχει να κάνει μόνο με το σχήμα της κιθάρας (αυτές που έβαλες, δεν είναι καν καινοτομία)

Το ενσωματωμένο μικρόφωνο το είδες?

Ο Tim Miller στέλνει το σήμα ξεχωριστά από κάθε output σε δύο ενισχυτές, έναν για ηλεκτρική και έναν για ακουστική (ή pa).

Άκουσε εδώ το αποτέλεσμα.

Το βρίσκω υπέροχο.
Εργονομικό δεν με νοιάζει αν και πώς είναι. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτο το κράτημα καταστρέφει το βιμπράτο.

Η όψη πάντως είναι για τζάκι κατευθείαν. Δεν με νοιάζει πώς ακούγεται, αφού θα απέφευγα να βρεθώ καν στο ίδιο δωμάτιο.

Σε κάθε περίπτωση, όσο για τον ήχο, ας πούμε ότι συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

RayDTutto είπε:
Δεν το έχει η Gibson στην καινοτομία...
Κι όμως το έχει και το παραέχει, ή μάλλον είχε....  :(

Βλέπε Gibson, L5, Super 400, Les Paul, ES 175, ES 335, 345, 355, SG, Flying V, Explorer, και μερικές ακόμα!!!

makam είπε:
Ωχ!!! έβαλες 'δύσκολη' κιθάρα για τους περισσότερους...  ;)

Μόνο αν έχεις παίξει με εργονομική κιθάρα αυτού του είδους καταλαβαίνεις tο σχήμα!!!

Αν παίξεις βέβαια μετά δεν ξεκολλάς... όλα είναι εκεί που πρέπει!!!
Ρε παιδιά έχετε παίξει με αυτές τις κιθάρες;

Εγώ είχα παίξει με μια Kramer τέτοια (θα ψάξω να την βρω) στην Αμερική για 30 δευτερόλεπτα.

Τόσο άντεξα.

Βέβαια οκ εσείς είστε της Jazz, μπορεί να σας κάνει.

Αλλά αν παίξατε και δεν πήρατε, μπορεί να σημαίνει ότι δεν θέλετε να σας πάρει κανά μάτι με αυτό το έκτρωμα;

Edit: Δεν ήταν ακριβώς Kramer τελικά... Αυτή ήταν: Gary Kramer Guitar - Turbulence R-36

fusiongtr είπε:
Μόλις κοιτούσα για πολλοστή φορά αυτή.

Τι σύμπτωση!

Δεν θα με χάλαγε να την έβγαζε η Gibson.

http://www.ricktoone.com/2009/08/tim-miller-model-guitar.html
Μόλις είδα την κιθάρα που έβαλες μου θύμισε αυτή:

https://www.google.nl/search?q=dick.guitar&client=ms-android-samsung&source=lnms&prmd=ivsn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwipuNbR2LjRAhUeOFAKHVUrDkIQ_AUIBygB&biw=360&bih=512#imgrc=Swq8pWBoZLnyfM%3A

Trending...

Νέα θέματα

Back