- Πόντοι
- 16
Αφου συμφωνειτε,δεν καταλαβαινω γιατι διαφωνειτε.... ![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
![Stick out tongue :P :P](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f61b.png)
Κρίμα γιατί δεν θεωρείς το γέλιο και τη διασκέδαση μέρος της μουσικής που τόσο αγαπάς. Οπως και η θρησκεία. Τι πιό ωραίο και αγαθό από το πορτραίτο του Χριστού που γελάει.Υ.Γ.Κρίμα που πέρνει τέτοια τροπή και δυστηχώς είχα αναφέρει στην αρχή οτι πάμε μπροστά και όχι πίσω.Γιατί δηλαδή να μένει ότι γουστάρουμε πίσω και όλα τα άλλα να εξελίσσονται?
ΑΚΡΙΒΩΣ...Θεωρώ σαν μουσικός, θράσος του παταριού να απαιτεί την προσοχή μου.Δεν πα να σαι ο... Νταλάρας. Κέρδισε την.
Σύμφωνοι, "ιστορικά" μιλώντας σε καμία περίπτωση η ύπαρξη της Βανδή(ς) δεν δικαιώνει τον Μάρκο και τον Μπαγιαντέρα, αλλά τουλάχιστον, όσο κι αν εκφυλίστηκε, το mainstream λαϊκό τραγούδι δεν ενδύθηκε κάποιον σοβαροφανή μανδύα, ούτε περιχαρακώθηκε στα καθωσπρέπει σαλόνια, ούτε έγινε τεμέκ φορέας κάποιας ανώτατης, δυσπρόσιτης για την πλέμπα, κουλτούρας. Αυτό στηλίτευσε ο blue και σε αυτό συμφώνησα.trigga είπε:Οι ρεμπέτες που τώρα είναι στα 3 μέτρα κάτω είχαν φανταστεί τη βίσση να κατεβαίνει στην πίστα με ελικόπτερο και τον σφακιανάκη να διώχνει απ την πίστα με κλωτσιές τους ανθρώπους που πήγαν για να χορέψουν?(Μια εξέλιξη των λαικών και τέτοιων ειδών δεν είναι και αυτό?Όπως ο charlie parker είναι μια εξέλιξη για τον pat martino που απλά δεν χορέυαν απο κάτω αλλά ήταν διαφορετικά)
Υ.Γ.Κρίμα που πέρνει τέτοια τροπή και δυστηχώς είχα αναφέρει στην αρχή οτι πάμε μπροστά και όχι πίσω.Γιατί δηλαδή να μένει ότι γουστάρουμε πίσω και όλα τα άλλα να εξελίσσονται?
E ναι απλα εχουν προσχωρησει στο death και δεν κανω πλακα απιστευτοι μουσικοι-σε τεχνικη εννοω- με απιστευτες γνωσεις και το πραγμα δειχνει οτι θα ανελιχθει η σκηνη αυτη σε λιγα χρονια στα αμφιθεατρα!!!(δεν ειμαι deathas μην τρελαθουμε κιολλας απλα που και που ακουω λιγο Cannibal Corpsetrigga είπε:Ανα γιά σου ρε bluesbreaker.Σιγά σιγά πετυχαίνω την πλύση εγκεφάλου μου.(xexexexexe)
Εκτός του μέταλ που δεν ξέρουμε αν θα είναι η εξέλιξη αυτή όλα τα άλλα είναι σωστά.Μάλλον προς τα κεί οδεύει και αυτό...
Υ.Γ.Ενδιαφέρον συζήτηση σε ήπιους τόνους σήμερα.Μάρεσε, δεν θύμισε καθόλου ρέγγε![]()