όπως άλλωστε και το tango ξεκίνησε από τα μπορδέλα επίσης!!!bluesbreaker είπε:Δεν έχεις άδικο φίλε μου!απλά η τζαζ ξεκίνησε από καμπαρέ και κατέληξε στο berklee,όπως και το ρεμπετικό ξεκίνησε από τους τεκέδες και κατέληξε στο Μεγαρο Μουσικης!το θέμα είναι το είδος της μουσικής(πχ.ο ίδιος ο Brian Eno δε θέλει καν να προσέχεις τη μουσική του!!!) και τη φιλοσοφία του ακροάτη!
παράλληλα ακούστε και τη συνεργασία του duke ellington με τον john coltraneLennie Tristano: Live at the Confucius Restaurant's Sing Song Room in New York, 1955.
Lennie Tristano (piano), Lee Konitz (alto sax), Gene Ramey (bass), Art Taylor (drums).
Ενας απο τουs καλύτερους jazz δίσκους, απο έναν τυφλό πιανίστα.
Φοβερή ηχογράφηση, ακούς μεχρι και τους ήχους απο τα πηρούνια και τα ποτήρια στα τραπέζια
Αχ και να ήμουν εκέι!
Γαλλικό κρασί, Sirloin Steak με μανιτάρι τρούφα και Lennie Tristano Quartet!
Πόρωση!
Θα καιγόσουν. Απλά η Μαρία θα ήταν πιο καφέ, πιο τριχωτή και πιο εύκολη.boukas είπε:Μακαρι να παράμενε. Δεν θα καιγόμουν για τη Μαρία τώρα ;D
Τι πιο εύκολη??όλες οι Μαρίες θα ανήκαν στον Κωστα79,θα τρέχαν πίσω από τη μπανάνα του...και εμείς θα μέναμε με τα ακτινίδια στο χέρι !harilatron είπε:Θα καιγόσουν. Απλά η Μαρία θα ήταν πιο καφέ, πιο τριχωτή και πιο εύκολη.Μακαρι να παράμενε. Δεν θα καιγόμουν για τη Μαρία τώρα ;D
bluesbreaker είπε:Τι πιο εύκολη??όλες οι Μαρίες θα ανήκαν στον Κωστα79,θα τρέχαν πίσω από τη μπανάνα του...και εμείς θα μέναμε με τα ακτινίδια στο χέρι !Θα καιγόσουν. Απλά η Μαρία θα ήταν πιο καφέ, πιο τριχωτή και πιο εύκολη.Μακαρι να παράμενε. Δεν θα καιγόμουν για τη Μαρία τώρα ;D
Δηλαδή Κώστα έγινα και εγώ τώρα ιππότης της Μπανάνας?kwstas79 είπε:
ΛΟΛ! Εδώ και ένα τέταρτο γελάνε μέχρι και τα ... δικά μου ακτινίδια!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Είμαι συγκινημένος :'( :'( :'(!το ξέρω!!!να φανταστείς όμως ότι ολοκληρος πλανητάρχης δεν το ήξερε και κατέστρεφε τα φορέματα μιας αθώας κοπέλας !άτιμο φρούτο η μπανάνα....kwstas79 είπε:Ναι αμέ, πρόσεξε μόνο να μην λερωθείς γιατί λεκιάζει εύκολα!