Ήσουν εκεί;Για πες ?
στο τελος ετσι οπως πας..θα βαλεις χ σε ολο το Νοιζτέλος η κρεβατομουρμούρα και για σένα!
ναι αλλα μην μας ...χωρισεις ολουςπλακατζιδικο δεν ειναι το νημα;
Τώρα που το σκέφτομαι μια αλλεργία την έχω στην jazz μουσική σκηνή (και όχι μόνο...) της νύφης του Θερμαϊκού από τα μέσα του '70 μέχρι τα τέλη των '80s....??πλακατζιδικο δεν ειναι το νημα;
χμμμ δηλ οι συμπαρτριώτες σου που έχουν βγάλει 1000 ταινίες για την αρχαία ελλάδα, στις οποίες το 99% των μελωδιών είναι κάτι παπαριές που δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε ελληνικό, κρητικό, κυπριακό, ποντιακό, εκκλησιαστική μουσική, κτλ αυτοί ήταν εκεί και ξέρουν... να υποθέσω... ε??? Η αυτοί επιτρέπεται να έχουν άποψη αλλά κανένας άλλος όχι...
Απαπαπαπαπαπαα!Pink Floyd. Εντελώς άχρηστη μουσική κατά τη γνώμη μου. Δεν αντέχω ούτε δευτερόλεπτο να ακούω αυτό το δεν ξέρω πως να το χαρακτηρίσω.
θα τα χαλάσουμε με φαίνεται....Δεν μπορω αυτο που χαρακτηριζεται ως Ελληνικο εντεχνο που συνηθως μουσικα ΔΕΝ ειναι εντεχνο και στιχουργικα ειναι 2-3 ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ενωμενες
Δε μπορω τα μπρουταλ φωνητικα
Δε μπορω τις ψευτικες (α λα King Diamond)
Δε μπορω οτιδηποτε Ελληνικο απο τον Τυρναβο το παιζει αμερικανιά (φαρδια παντελονια πεσμενα σα ΧΕΣΜΕΝΟΙ...καπελα του baseball και αλυσιδες α λα Μπρονξ.
Δε μπορω την κλαψα...
Δε μπορω ψευτοετσεγκεβαρες
Δε μπορω ροκ εν ρολ 50ς 60ς
Δε μπορω Beatles
Δε μπορω ανουσιο σρεντινγκ απο βιρτουοζους.
Αλεργια εχω αν κοιταξω αποτομα φως (ηλιο λαμπα οτιδήποτε...) και φτερνιζομαι (8 φορες το ρεκορ μου!!!!) θα το κοιταξω...
Περηφανια μονο που τραγουδουσαμε με τα παιδια (5 και 9 ετων)στο αμαξι war pigs και Χασμα-κλωνος ολοι μαζι (στο δευτερο ηξεραν ολους τους στιχους!!!)
Χειρότερα. Χαχαχαχα!dimsonic δεν μπορω Beatles ΚΑΙ ROLLING STONES....καλυτερα τωρα;
ας το ξεχάσουμε καλύτερα...dimsonic δεν μπορω Beatles ΚΑΙ ROLLING STONES....καλυτερα τωρα;
Α, δεν αντέχω και τον Σπρινγκστην από ένα σημείο της καριέρας του και μετά (dancing in the dark και πέρα).
Ο Νταλάρας της αμερικής έγινε (sorry SF).
Δε μπορω Beatles
φιλος η λεξη beatles ειναι κατι σαν τον μπετοβεν εδω μεσα..Ωραια..."Δεν μπορω οτιδηποτε ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ Beatles και Stones" (Δεν καλωπιζεται παραπανω ρε παιδια ?)