Μουσική. Είσαστε αλλεργικός σε κάτι?

2. Οι απανταχού Ξυλουρηδες. Πως γινεται να βγάζει αυτο το νησι μια μονο φωνητική χροιά...

Με τον ιδιο τροπο που η Τζαμαικα βγαζει μονο τραγουδιστες με χροια Μαρλευ...  :classic_smile:

+1. Ακούμε την ιδια "μουσική" στο αυτοκινητο!

Γενικά ειμαι ανεκτικός σε οτι κυκλοφορεί λόγω Ραδιοφωνικού παρελθόντος αλλά άνθρωποι είμαστε και έχουμε και λέμε:

1. Scorpions και Γκαζεροζες.

2. Οι απανταχού Ξυλουριδες. Πως γινεται να βγάζει αυτο το νησι μια μονο φωνητική χροιά...

3. Τα Dj remakes που επειδή έβαλαν μια λούπα ντραμς απο κάτω, νομίζουν πως εγραψαν την 5η του Μπετοβεν και τους ημιμαθείς ραδιοντιτζεϊ που τα αναπαράγουν με ύφος εφευρέτη.

4. Χαρούλα, Τσακλανιδου, Σταμάτηδες και ολο το ρομαντικό "ελαφρολαικο ροκ" των 80'ς και 90'ς.

5. Την κουλτούρα "ο Μπάμπης ο φλου". Βαριέμαι. Πέρασε δίπλα μου και δεν το πήρα χαμπάρι. Κουρδιστε επι τελους!

6. Την υποκουλτουρα disco trash που αναβιώνει όλα τα αξιολησμονητα του Cerone και Boney M λόγω άγνοιας των dj που τα σερβίρουν.

Αυτά για την ώρα.
+ac/dc

+rap-hiphop-house etc

Σε ό,τι ψηφιακό ?

Σε φανταζομαι να χρησιμοποιεις pc για να ποσταρεις στο noiz

a-doctor-with-a-surgical-mask-and-latex-gloves-ATYAWW.jpg

:classic_biggrin:

επανερχομαι τα ρεστα μου με..

Πυξ λαξ

συννεφα με παντελονια , Οναρ 

Ονιραμα

δεληβορια

αλλα τα δυο αγορια που δεν την παλευω με τιποτα λεμε....

ειναι 

Μαραβεγιας κ Μουζουρακης...

{και οποιοσδηποτε ηθοποιος την εχει δει {και} τραγουδιστης..}

ξεχασα κ την Μποφιλιου...κλαψ...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χθες το βράδυ είδα ένα τρομερό ΕΦΙΑΛΤΗ.

Είχα πάει σε ένα ΜΑΓΑΖΊ και έπαιζε η Πρωτοψάλτη,η Αρβανιτάκη ,η Τσαλιγοπούλου,ο Μουζουράκης και ο Μπάσης ενώ το πρόγραμμα άνοιγε η ΗΡΩ ....

Τρόμος.

Χθες το βράδυ είδα ένα τρομερό ΕΦΙΑΛΤΗ.

Είχα πάει σε ένα ΜΑΓΑΖΊ και έπαιζε η Πρωτοψάλτη,η Αρβανιτάκη ,η Τσαλιγοπούλου,ο Μουζουράκης και ο Μπάσης ενώ το πρόγραμμα άνοιγε η ΗΡΩ ....

Τρόμος.
αν εκανε κ Guest σταρ ...Η μποφιλιου?

Κύριοι, αν είναι να λέμε ονόματα πέραν του γενικού "έντεχνο", τουλάχιστον να βάζουμε τους headliners 

Δλδ λίγο ντροπή τόση ώρα να ξεχνάμε αυτή τη καλλιτέχνιδα 

Με έπιασε ήδη φαγούρα 

natassa-metal-logo.jpg

Εαν ηθελα να περιγραψω με μια λεξη την κατηγορια μουσικης που δεν αντεχω, θα χρησιμοποιουσα τη λεξη "κονσερβα".

Ανεξαρτητα απο το ειδος και τον καλλιτεχνη, εαν ενα κομματι ειναι παραλλαγη καποιου αλλου δεν το αντεχω με τιποτα. Ειδικα εαν ειναι και χιλιοακουσμενο.

Απο την αλλη, οταν ειμαι μπροστα σε νεο ακουσμα, παιρνει πολλους ποντους.

Διακρίνω μια εμπάθεια με ορισμένα είδη και καλλιτέχναι και δεν μ' αρέζ. Εγώ το εντοπίζω καθαρά ψυχιατρικά το πράμα. Δηλ. κάποιες μουσικές πατάνε το κουμπί του 'snap' μέσα μου και δεν κάθομαι να το δικαιολογήσω ή να βρω αίτια. Και είναι από όλο το φάσμα της μουσικής. 

Gkourmoul στα lives δεν πάω για να ακούσω κομμάτια που μ΄αρέσουν, αλλά μπάντες. Και να πιω μια-μπυρα-δυο και να ακούσω ήχους να δω πετάλια και τέτοια nerdy. 

Στη latin pop (π.χ.despacito) και στα κουλτουροσκυλάδικα (π.χ. Ελεονώρα Ζουγανέλη)

επανερχομαι τα ρεστα μου με..

Πυξ λαξ

συννεφα με παντελονια , Οναρ 

Ονιραμα

δεληβορια

αλλα τα δυο αγορια που δεν την παλευω με τιποτα λεμε....

ειναι 

Μαραβεγιας κ Μουζουρακης...

{και οποιοσδηποτε ηθοποιος την εχει δει {και} τραγουδιστης..}

ξεχασα κ την Μποφιλιου...κλαψ...

Μονο και μονο απο το γεγονος οτι ολοι αυτοι δεν ειναι (ενεργα) μελη στο noiz, φαινεται το ποϊον τους.  :classic_biggrin:

Γενικά είμαι ανεκτικός σε όλα τα είδη μουσικής.

Παράγων που καθορίζει την ακρόαση είναι η διάθεση.

Είναι όμως ένα συγκεκριμένο πρόσφατο κομμάτι που πραγματικά η αντίδρασή μου μπορεί και να χαρακτηριστεί αλλεργική λόγω των συμπτωμάτων που νιώθω.

από την πρώτη φορά που το άκουσα απο τα πρώτα μέτρα δεν ξέρω τι με έπιασε.

Με ενοχλεί πραγματικά, δεν το ανέχομαι.

Τώρα δεν ξέρω, ενώ θα άκουγα από αδιάφορα έως ευχάριστα ανάλογα του στύλ, αυτό το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ που το ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ χαχαχαχχαχαχαχ με ενοχλεί.

Δεν ξέρω, κάποια όργανα στην ενορχήστρωση και συνδυασμός με τη χροιά της φωνής.

Σαν στοιχεία όλα αυτά αμα τα ακουγα ξεχωριστά δεν θα με ενοχλούσαν γιατι είναι όλα καλά.

Σαν συνολική ενορχήστρωση και ηχόχρωμα με τρελαίνει μιλάμε, μπορώ να τα σπάσω όλα.

Η το κλείνω όπου ακούγεται ή φεύγω.

Αν κάποιος με μισεί πολύ και θέλει να με βασανίσει ή να με σπάσει για να ξεράσω ένα μυστικό π.χ. ας με δέσει σε ένα δωμάτιο και να βαλει να παίζει repeat αυτό το κομμάτι.

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω να μου συμβεί.

χαχαχαχαχα

Πρεπει να εισαι μακραν ο πιο ευκολος και δεκτικος ακροατης στο θρεντ.

Πέρα από τα ποντιακά που ανέφερα πιο πάνω, δεν μπορώ να ακούσω αυτό είδος "μουσικής" με τα μπρούταλ (na xeso mesa) φωνητικά, εννοείτε και ότι τα συνοδεύει (καλά αυτά κι αν είναι..).  Είναι δυνατόν να ονομάζετε μουσική αυτό το πράγμα; 

τα κουλτουροσκυλάδικα (π.χ. Ελεονώρα Ζουγανέλη)

Μόνο σε μια χώρα που στηρίζει τα όνειρά της σε πεθαμένα βασίλεια του μεσαίωνα, με μια πολιτική κουλτούρα βασισμένη αποκλειστικά σε ρουσφέτια και αριστερίστικα συνθήματα που έχουν παγκόσμια καταρρακωθεί εδώ και 40 χρόνια, και με αυτοκαταστροφικό νεποτισμό που σαν γάγγραινα έχει σαπίσει όλο της το είναι, μόνο σε μια τέτοια χώρα θα ακούγονταν παντού στα ραδιόφωνα ο ανατριχιαστικά εξαμβλωματικός στίχος "Κλαίω κι οδηγώ στην Αττική οδό-
και κάτω απ’ τη ζακέτα φοράω νυχτικό",

και θα θεωρείτο και υψηλή έντεχνη ποίηση και κουλτούρα από πάνω.

Trending...

Νέα θέματα

Back