- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,213
2. Οι απανταχού Ξυλουρηδες. Πως γινεται να βγάζει αυτο το νησι μια μονο φωνητική χροιά...
Με τον ιδιο τροπο που η Τζαμαικα βγαζει μονο τραγουδιστες με χροια Μαρλευ... :classic_smile:
2. Οι απανταχού Ξυλουρηδες. Πως γινεται να βγάζει αυτο το νησι μια μονο φωνητική χροιά...
+ac/dc+1. Ακούμε την ιδια "μουσική" στο αυτοκινητο!
Γενικά ειμαι ανεκτικός σε οτι κυκλοφορεί λόγω Ραδιοφωνικού παρελθόντος αλλά άνθρωποι είμαστε και έχουμε και λέμε:
1. Scorpions και Γκαζεροζες.
2. Οι απανταχού Ξυλουριδες. Πως γινεται να βγάζει αυτο το νησι μια μονο φωνητική χροιά...
3. Τα Dj remakes που επειδή έβαλαν μια λούπα ντραμς απο κάτω, νομίζουν πως εγραψαν την 5η του Μπετοβεν και τους ημιμαθείς ραδιοντιτζεϊ που τα αναπαράγουν με ύφος εφευρέτη.
4. Χαρούλα, Τσακλανιδου, Σταμάτηδες και ολο το ρομαντικό "ελαφρολαικο ροκ" των 80'ς και 90'ς.
5. Την κουλτούρα "ο Μπάμπης ο φλου". Βαριέμαι. Πέρασε δίπλα μου και δεν το πήρα χαμπάρι. Κουρδιστε επι τελους!
6. Την υποκουλτουρα disco trash που αναβιώνει όλα τα αξιολησμονητα του Cerone και Boney M λόγω άγνοιας των dj που τα σερβίρουν.
Αυτά για την ώρα.
αν εκανε κ Guest σταρ ...Η μποφιλιου?Χθες το βράδυ είδα ένα τρομερό ΕΦΙΑΛΤΗ.
Είχα πάει σε ένα ΜΑΓΑΖΊ και έπαιζε η Πρωτοψάλτη,η Αρβανιτάκη ,η Τσαλιγοπούλου,ο Μουζουράκης και ο Μπάσης ενώ το πρόγραμμα άνοιγε η ΗΡΩ ....
Τρόμος.
αν εκανε κ Guest σταρ ...Η μποφιλιου?
Εγώ το εντοπίζω καθαρά ψυχιατρικά το πράμα.
επανερχομαι τα ρεστα μου με..
Πυξ λαξ
συννεφα με παντελονια , Οναρ
Ονιραμα
δεληβορια
αλλα τα δυο αγορια που δεν την παλευω με τιποτα λεμε....
ειναι
Μαραβεγιας κ Μουζουρακης...
{και οποιοσδηποτε ηθοποιος την εχει δει {και} τραγουδιστης..}
ξεχασα κ την Μποφιλιου...κλαψ...
τα κουλτουροσκυλάδικα (π.χ. Ελεονώρα Ζουγανέλη)