Thanks man.μολις τελειωσα με την παραγγελια!!!tugito είπε:Nαι φίλε, χτες έπαιζα στις 2 το βράδυ, απλά ήμουν χαλαρός με την μπότα καθώς είναι το μόνο που ακουγεται ελάχιστα.. Ενα χαλάκι κατω απο την μπότα και εισαι κομπλέ.
αν εννοείς τη κεφαλη του roland ,μάλλον αντίθετα είναι τα πράγματα. εχεις και τη midi ευελιξία του alesis και ήχους έτοιμους ωστε να μη χρειάζεται να ανοίξεις καν τον υπολογιστή. συνδέεις ακουστικά και παίζεις χωρις να σκέφτεσαι latency και τα σχετικαtugito είπε:Με την κεφαλή εισαι περιορισμένος.
Για να καταλαβω επειδη ειμαι τελειως ασχετος με electronic drums, το συγκεκριμενο drumset που πηρες συνδεεται μονο με υπολογιστη και παιζεις μεσω προγραμματος ή μπορεις να παίξεις και με ήχους που εχει αποθηκευμένους στην κεφαλή χωρις να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης ?tugito είπε:Για roland ξέρω ότι θεωρείτε καλή κεφαλή. Σου λεω και πάλι ειναι θέμα προτιμήσεων. Εγώ προτιμώ να βάζω ότι ηχους θέλω και να μην περιορίζομαι. Πχ. φορτώνω ενα sampler με τους ήχους απο τα ντραμς του στουντιο ενός φίλου μου και παίζω. Με την κεφαλή εισαι περιορισμένος. Πιθανόν σε κάποιες κεφαλές να φορτώνεις και ήχους, δεν γνωρίζω. Στο κάτω κάτω όποτε θες αγοράζεις και την κεφαλή..
;D
Eϊναι πολύ ευκολο. Καταρχάς μπορεις να χτυπήσεις πχ το ταμπουρο και μετά να πατήσεις τα βελάκια πανω κατω μεχρι να βρεις τον ήχο που θες να ειναι στο ταμπουρο. Πχ μπορεις δηλαδη να βαλεις οτι sample θες του bfd σε όποιο pad θες. Παντως νομιζω με το preset 5 του τριγκερ δουλευουν αψογα τα bfd.drummerd είπε:Φιλε tugito,μια ερωτηση.Μολις παρελαβα το trigger,το σετ για καποιον λογο δεν ηρθε ακομα.τεσπα,απο οτι ειδα δεν εχει εξοδο για ακουστικα,οποτε απο οτι καταλαβα μεσω της καρτας ηχου του υπολογιστη θα εχει ηχο.Ειχες δυσκολια με το να το κανεις να δουλεψει με τα bfd,η ειναι σχετικα απλο?Διαβασα το manual και ψιλοειδα τα bfd μεσα στο cubase και εχωχασει την μπαλα ψιλο.
Aκριβως, δεν εχει εξτρα ήχους, μόνο ότι βάζεις απο το πρόγραμμα, δεν εχει κεφαλή αλλά τριγκερ.Για να καταλαβω επειδη ειμαι τελειως ασχετος με electronic drums, το συγκεκριμενο drumset που πηρες συνδεεται μονο με υπολογιστη και παιζεις μεσω προγραμματος ή μπορεις να παίξεις και με ήχους που εχει αποθηκευμένους στην κεφαλή χωρις να ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης ?Για roland ξέρω ότι θεωρείτε καλή κεφαλή. Σου λεω και πάλι ειναι θέμα προτιμήσεων. Εγώ προτιμώ να βάζω ότι ηχους θέλω και να μην περιορίζομαι. Πχ. φορτώνω ενα sampler με τους ήχους απο τα ντραμς του στουντιο ενός φίλου μου και παίζω. Με την κεφαλή εισαι περιορισμένος. Πιθανόν σε κάποιες κεφαλές να φορτώνεις και ήχους, δεν γνωρίζω. Στο κάτω κάτω όποτε θες αγοράζεις και την κεφαλή..
;D