Sorry Παιδες, τωρα τις είδα τις ερωτήσεις, τις έχω απαντήσει ήδη αλλα να ανακεφαλαιώσω.
ΠΡΟΣ dalla_vale
1. Μπορώ να φορτώσω ότι ήχους θέλω? Πχ στο site της paiste έχει δείγματα mp3 για download της 2002 μπορώ να τα βάλω??
ναι μπορείς να φορτώσεις ήχους αλλά στο cubase και να μετατρέψεις το midi σε ήχο μέσω drumagog. Οπως ειπα απλά midi trigger ειναι, δηλαδή δίνει τα χτυπήματα με δυναμικές στο sequencer, απο κει και πέρα τον ήχο τον επιλέγεις εσύ στο pc...
2. Το πετάλι την παλεύει ή πρέπει να αλλάζω το πετάλι από τα ακουστικά στα ηλεκτρονικά? Tongue Καλά όχι ότι είναι και μεγάλος κόπος Tongue
Την παλεύει αλλά σίγουρα θα προτιμήσεις αυτό που έχεις και έχεις μάθει...
3. Να τα ηχογραφίσω στο pc μπορώ ε?
Βέβαια, κοιτα και τα πρώτα μου post στο τοπικ. Ειναι midi νοτες.
ΠΡΟΣ W.A.R
1)ΤΑ ΠΙΑΤΙΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ CHOKES?
Οχι από όσο γνωρίζω αν και στο bfd Μπορεί να γινει κάποια ρύθμιση, δεν το έχω ψάξει.
2)ΣΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΟ Η ΣΤΕΦΑΝΗ ΠΑΙΖΕΙ?
Οχι αλλά ισχύει το ίδιο με πάνω, εξαρτάται απο το πρόγραμμα χωρίς να ειμαι 100% βέβαιως σε αυτό.
3) ΤΑ ROLLS ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ?
Καλά ναι. Αψογα όχι. Γενικώς καλά όλα ακούγονται και ειναι πολύ καλά για την τιμή τους. Αν θες πιο επαγγελματικό και με υψηλή απόδοση πάς αλλού..
Με λίγα λόγια ανετα έβγαζα ντεμάκι με αυτά και ανετα εβγαινε και κατι πολυ καλο αν τα παίξει γνώστης του αθλήματος...