Μέγα poll: Ποια iconic "επώνυμη" κιθάρα θα ήθελες διακαώς;

Για εμένα η "one ring" είναι η...

• Gibson ‘Greeny’ Les Paul - Peter Green

Ψήφοι: 14 34.1%
  • Frankenstein - Eddie Van Halen

Ψήφοι: 1 2.4%
  • The Monterey Strat - Jimi Hendrix

Ψήφοι: 0 0.0%
  • The Black Strat - David Gilmour

Ψήφοι: 10 24.4%
  • Number One’ Stratocaster - Stevie Ray Vaughan

Ψήφοι: 2 4.9%
  • "Pearly Gates" Les Paul - Billy Gibbons

Ψήφοι: 4 9.8%
  • Evo - Steve Vai

Ψήφοι: 1 2.4%
  • The Dragon Telecaster - Jimmy Page

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Micawber Telecaster - Keith Richards

Ψήφοι: 3 7.3%
  • Lucille Gibson 335 - B. B. King

Ψήφοι: 6 14.6%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    41
Ε, να έχει επιλογές το κοινό και σε πιο μοντέρνες επιλογές... Όχι μόνο strat, tele, LP κλπ για τους εσχατόγερους... 😄
Καταρχάς είναι δυνατόν να είναι iconic, που την έχει 5 φορες;
Και Evo 1 και 2 και flo....και κλάην Μάιν 😜

Τον ήχο που είχε ο Clapton στην Ιαπωνία για το Just one night.

Πρέπει να έχω ακούσει χιλιάδες φορές αυτό το δίσκο. Τέτοιος ήχος δεν περιγράφεται. Το ότι από αυτόν τον ήχο έφτασε στον απαράδεκτο σημερινό του, εμένα πάντως με ξεπερνάει...

Πρέπει να έχω ακούσει χιλιάδες φορές αυτό το δίσκο. Τέτοιος ήχος δεν περιγράφεται. Το ότι από αυτόν τον ήχο έφτασε στον απαράδεκτο σημερινό του, εμένα πάντως με ξεπερνάει...
Συμφωνώ 1000%

Το ότι από αυτόν τον ήχο έφτασε στον απαράδεκτο σημερινό του, εμένα πάντως με ξεπερνάει...
Δεν είναι ο μόνος καλλιτέχνης που του συνέβη αυτό. Θα δώσω ένα παράδεiγμα κι από άλλο μουσικό είδος, πχ ο ήχος στις κιθάρες των Maiden και Metallica. Φαίνεται ότι με την πρόοδο της τεχνολογίας το guitar tone γίνεται χειρότερο

Ποιος bro ψήφισε Micawber εκτός από εμένα; Εμφανίσου τιτάνα!
Θα είχα ψηφίσει εγώ, αλλά η συγκεκριμένη έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, οπότε έσιαξα μια Σκουίαρ αλλάζοντας ηλεκτρικά-κλειδιά-μαγνήτες

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο ότι η Greeny είναι ακόμα "μάχιμη" στα χέρια του Hammett στα live των Μεταλλικα.
Και έχει γίνει 'οδοντογλυφίδες' τουλάχιστον μία φορα

1000037967.jpg

2c376864ba2bf4d1e494c764fd7c2a5a-famed-chet-atkins-early-gretsch-prototype-dark-eyes-guitar-be...jpg

Χωρούσε και καμιά Gretsch στο poll...

Χωρούσε και καμιά Gretsch στο poll...
Δεν τις ξέρει αυτές ο @Terry RoscoeBeck5

Να λες πάλι καλά που δε σου έβαλε καμιά Kramer stagemaster ή καμία B.C.Rich gunslinger με φιδόδερμα

Δεν τις ξέρει αυτές ο @Terry RoscoeBeck5
Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να συμπεριληφθεί και η ακόλουθη, αλλά δεν ήμουν και τόσο "σχολαστικός" στη λίστα. Την επόμενη φορά...

White Falcon.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back