Παρτε το χαμπαρι...η rock μουσικη(μεσα κατατασω κ το "παιδι του-metal"..η οποια εχει τις ριζες τις στο μπλουζ των νεγρων και μπλα μπλα..)υπαρχει παντου!Παντου που πολλοι δεν ειστε..δεν ανηκετε..δε θελετε να πατε..!Στις επαρχιες...στο καθε γκαραζοπροβαδικο..σε χιλιαδες demo συγκροτηματων..εκει που καθε νοτα εχει φρεσκαδα' date='ζωντανια,παθος,πρωτοτυπια,ιδεες.Αντοιστιχα και στις μεγαλουπολεις..![/quote']
Και είναι η μόνη μουσική που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά; Δηλαδή αν εγώ παίζω δημοτικά ή λαϊκά; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο;
ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΟ MAINSTREAM Η ΜETAL-ROCK ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ!
Όπως και παραπάνω. Ρε παιδιά σε όλα τα είδη μουσικής υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά τα αγαπάνε και τα αισθάνονται "δικά τους". Εγώ απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά πρέπει να θέλουμε να αισθανθούμε ότι η μουσική που προτιμάμε εμείς είναι κάτι ξεχωριστό. Δηλαδή αν κάποιος ακούει δημοτικά όπως είπα παραπάνω ή dance απαγορεύεται να τα αισθάνεται όπως αισθανόμαστε εμείς τα δικά μας; Και έλεος με τις "κοινότητες". Γιατί δηλαδή πρέπει ντε και καλά να "ανήκουμε" κάπου;
Αυτα...φιλικα παντα..σε οσους θελουν να το δουν φιλικα.db548 to 2017 θα ειμαι και εγω και αλλοι πολλοι εκει..!
Μωρέ μακάρι να υπάρχουν αξιόλογα groups και όλοι εκεί θα είμαστε