- Πόντοι
- 36
Μάλλον ξεχνάς ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν κατάλοιπο προηγούμενης δεκαετίας που τότε όντως οι metallheads ήταν φυντάνια έτσι;Σκεφτείται επίσης το εξής.Μενέλαε έχεις δίκιο για τις κοινότητες αλλά σκέψου ότι οι μεταλλάδες δεν ήταν και ιδιαίτερα αποδεκτοί στον κόσμο γενικώς.Εγώ θυμάμαι ήμουν το μόνο άτομο που άκουγε metal στο σχολείο και όταν έσκασα μύτη με μπλουζάκι Iron Maiden(κλασικά :lol: :lol: )η θρησκευτικός ζήτησε να μην το ξαναφορέσω και τα γκομενάκια δε μου μιλούσαν γιατι ήμουν "αλήτης" "ρεμάλι" "χασικλής" και "σατανιστής" :lol: :lol: :lol: μόνο και μόνο επειδή άκουγα αυτή τη μουσική :evil: Όχι πως με ενδιέφερε τι λέγανε.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι εμείς οι κάφροι μπορεί να τους λέγαμε φλώρους τους άλλους αλλά με κάθε καλή διάθεση για χαβαλέ άλλα ούτε αλήτες τους λέγαμε ούτε ρεμάλια ούτε υπανθρώπους(ναι το άκουσα και αυτό 8O 8O )
Θα μου πείτε υπάρχουν και οι κολλημένοι σε άσχημο βαθμό αλλά και πάλι δεν ενοχλούν κανέναν.Βάζουν Slayer τα παιδιά και γουστάρουν :lol: :lol:
EDIT άρα στην τελική την κοινότητα δεν την φτιάξαμε μας "αναγκάσαν" :wink:
Εδώ ακόμα χαραχτηρίζουν τους housαδες, trancαδες και γενικότερα τους ηλεκτρονικόπληκτους ως πρεζόνια που το μόνο που κάνουν είναι να οργανώνουν παρτυ για να παίρνουν ναρκωτικά, να κάνουν όργια και άλλα τέτοια "άγια" πράματα!!!
Ε γιαυτό προτού το παίξουμε θιγμένοι ας αναλογιστούμε πρώτα ποιος φταίει για τις ταμπέλες που μας κόλλησαν και μετά να κλαιγόμαστε :wink: