- Πόντοι
- 38
Πάλι ΕΓΩ θα το βρώ γμτ...???? :roll: :lol: :lol: :lol:Αυτήν την ερώτηση την έκανα και εγώ κάποτε στο Μενέλαο.Δεν μπορώ να βρω το ποστ να πάρει :lol: :lol: :lol:
Πάλι ΕΓΩ θα το βρώ γμτ...???? :roll: :lol: :lol: :lol:Αυτήν την ερώτηση την έκανα και εγώ κάποτε στο Μενέλαο.Δεν μπορώ να βρω το ποστ να πάρει :lol: :lol: :lol:
δεν ξερω για τους αλλους' date=' αλλα εγω φυσικα και συγκρινω..και μαλλον τεινω προς την shakira. :wink:Επίσης συγκρίνεις Accept με Shakira; 8O
Κάποιος νομίζω σε είπε Fido αν θυμάμαι καλά για κάποιο λόγο :lol: :wink: Και όχι άδικαΠάλι ΕΓΩ θα το βρώ γμτ...???? :roll: :lol: :lol: :lol:Αυτήν την ερώτηση την έκανα και εγώ κάποτε στο Μενέλαο.Δεν μπορώ να βρω το ποστ να πάρει :lol: :lol: :lol:
δεν ξερω για τους αλλους' date=' αλλα εγω φυσικα και συγκρινω..και μαλλον τεινω προς την shakira. :wink:Επίσης συγκρίνεις Accept με Shakira; 8O
διαφωνει κανεις????
και μονο απο την φωτογραφια, ειναι εκδηλη η ποιοτικη διαφορα ακομα και μουσικα[/quote']
Κοίτα και εγώ προτιμώ τα β^$#α της Britney αλλά θα προτιμήσω τους Slipknot να βάλω στο cd player μου :lol: :lol: :wink:
Βεβαίως είναι εκτός κλίματος, αλλά είναι μία αυτονόητη παρενέργεια όταν έχουμε μία ολόκληρη γενιά μουσικών - ακροατών που επιχειρεί να απολαύσει τη μουσική έξω από οποιοδήποτε ιδεολογικό πλαίσιο. Κάθε τραγούδι (για να μείνω στα τραγούδια) λέει κάτι (κυριολεκτώ, δε λογοτεχνίζω). Αυτό το κάτι εμένα με ενδιέφερε πάντα περισσότερο από τη μούρη αυτού/ής που το λέει, περισσότερο από το πόσο δυνατό ήταν το beat, περισσότερο από το πόσο καλογραμμένες ήταν οι κιθάρες, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.Παρακαλώ διορθώστε με.
Ε' date=' δεν τα ακούω και όλα κάθε μέρα :lol: Απλά έγραψα πολλά groups που μου αρέσουν. Κατά κύριο λόγο ακούω τα πιο rock.Menelaos πότε προλαβαίνεις και τα ακούς όλα αυτά;; :lol: :lol:
Μα καλά τώρα μιλάς σοβαρά; Αν ναι: ρε φίλε ειλικρινά, άμα εγώ γουστάρω να ακούω Shakira εσύ τραβάς κανα ζόρι;; Ή εγώ είμαι άμουσος; Ήμαρτον με τον κομπλεξισμό και τη σνομπαρία πια, ΗΜΑΡΤΟΝ!! Και για πες μου αλήθεια, τι έχεις ακούσει από Shakira για να βγάζεις τέτοια αφοριστικά συμπεράσματα; Εγώ τουλάχιστον είπα τη γνώμη μου για ένα κάρο group που αναφέρατε, βασισμένη στα cd τους που έχω ΑΚΟΥΣΕΙ πριν καταλήξω στο αν μου αρέσουν ή όχι!!Το ότι θα μιλούσαμε για Shakira, Βανδή κ λοιπά κοπρόσκυλα σαυτό το site δε το περίμενα...![]()
Ναι, το Ojos Asi το ξέρω. Και μου αρέσει και πολύ. Γιατί; Τι κακό έχει; Ότι το έχει κάνει μια άθλια διασκευή η Θεοδωρίδου; :lol: :lol:Το ojos asi της shakira πριν γίνει πολύ γνωστή το ξέρει κανείς;;
Σωστό.που θα πανε ολα τα mainstream κυκλωματα...?Δε με νοιαζει καν.
Παρτε το χαμπαρι...η rock μουσικη(μεσα κατατασω κ το "παιδι του-metal"..η οποια εχει τις ριζες τις στο μπλουζ των νεγρων και μπλα μπλα..)υπαρχει παντου!Παντου που πολλοι δεν ειστε..δεν ανηκετε..δε θελετε να πατε..!Στις επαρχιες...στο καθε γκαραζοπροβαδικο..σε χιλιαδες demo συγκροτηματων..εκει που καθε νοτα εχει φρεσκαδα' date='ζωντανια,παθος,πρωτοτυπια,ιδεες.Αντοιστιχα και στις μεγαλουπολεις..![/quote']
Και είναι η μόνη μουσική που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά; Δηλαδή αν εγώ παίζω δημοτικά ή λαϊκά; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο;
Όπως και παραπάνω. Ρε παιδιά σε όλα τα είδη μουσικής υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά τα αγαπάνε και τα αισθάνονται "δικά τους". Εγώ απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά πρέπει να θέλουμε να αισθανθούμε ότι η μουσική που προτιμάμε εμείς είναι κάτι ξεχωριστό. Δηλαδή αν κάποιος ακούει δημοτικά όπως είπα παραπάνω ή dance απαγορεύεται να τα αισθάνεται όπως αισθανόμαστε εμείς τα δικά μας; Και έλεος με τις "κοινότητες". Γιατί δηλαδή πρέπει ντε και καλά να "ανήκουμε" κάπου;ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΟ MAINSTREAM Η ΜETAL-ROCK ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ!
Μωρέ μακάρι να υπάρχουν αξιόλογα groups και όλοι εκεί θα είμαστεΑυτα...φιλικα παντα..σε οσους θελουν να το δουν φιλικα.db548 to 2017 θα ειμαι και εγω και αλλοι πολλοι εκει..!![]()
Ok, άρα ξέχνα αυτά που έγραψαMenelae με παρεξήγησες μάλλον... εγώ ο ίδιος αναφέρθηκα στην Καλαμοίρα εξάλλου.
Το post μου ήταν ¨χιουμοριστικό¨.
Μάλλον ξεχνάς ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν κατάλοιπο προηγούμενης δεκαετίας που τότε όντως οι metallheads ήταν φυντάνια έτσι;Σκεφτείται επίσης το εξής.Μενέλαε έχεις δίκιο για τις κοινότητες αλλά σκέψου ότι οι μεταλλάδες δεν ήταν και ιδιαίτερα αποδεκτοί στον κόσμο γενικώς.Εγώ θυμάμαι ήμουν το μόνο άτομο που άκουγε metal στο σχολείο και όταν έσκασα μύτη με μπλουζάκι Iron Maiden(κλασικά :lol: :lol: )η θρησκευτικός ζήτησε να μην το ξαναφορέσω και τα γκομενάκια δε μου μιλούσαν γιατι ήμουν "αλήτης" "ρεμάλι" "χασικλής" και "σατανιστής" :lol: :lol: :lol: μόνο και μόνο επειδή άκουγα αυτή τη μουσική :evil: Όχι πως με ενδιέφερε τι λέγανε.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι εμείς οι κάφροι μπορεί να τους λέγαμε φλώρους τους άλλους αλλά με κάθε καλή διάθεση για χαβαλέ άλλα ούτε αλήτες τους λέγαμε ούτε ρεμάλια ούτε υπανθρώπους(ναι το άκουσα και αυτό 8O 8O )
Θα μου πείτε υπάρχουν και οι κολλημένοι σε άσχημο βαθμό αλλά και πάλι δεν ενοχλούν κανέναν.Βάζουν Slayer τα παιδιά και γουστάρουν :lol: :lol:
EDIT άρα στην τελική την κοινότητα δεν την φτιάξαμε μας "αναγκάσαν" :wink:![]()