- Πόντοι
- 36
Pastelius θα συμφωνήσω και εγώ αλλά για πες μου ρε συ, κολλημένα μυαλά ως προς τι; Πώς βγαίνει το εν λόγω συμπέρασμα; Γιατί στην πόλη μου, που είμαστε αρκετοί metalheads, τέτοια "κρούσματα" δεν έχω παρατηρήσει ειλικρινά.
Pastelius θα συμφωνήσω και εγώ αλλά για πες μου ρε συ' date=' κολλημένα μυαλά ως προς τι; Πώς βγαίνει το εν λόγω συμπέρασμα; Γιατί στην πόλη μου, που είμαστε αρκετοί metalheads, τέτοια "κρούσματα" δεν έχω παρατηρήσει ειλικρινά.[/quote']
Δυστυχώς κι εγώ βλέπω αυτό που βλέπει ο pastelius Οι περισσότεροι μεταλάδες είναι ΠΟΛΥ κολλημένοι. Φυσικά μιλάμε πάντα στατιστικά, δε θα πω "α, μεταλάς. Κολλημένος θα είναι". Ο καθένας κρίνεται από τις δικές του πράξεις & απόψεις
Nαι ρε Mένιο αλλά πώς το συμπεραίνεις αυτό; Ποιες είναι δηλαδή οι "πράξεις και απόψεις";Pastelius θα συμφωνήσω και εγώ αλλά για πες μου ρε συ' date=' κολλημένα μυαλά ως προς τι; Πώς βγαίνει το εν λόγω συμπέρασμα; Γιατί στην πόλη μου, που είμαστε αρκετοί metalheads, τέτοια "κρούσματα" δεν έχω παρατηρήσει ειλικρινά.[/quote']
Δυστυχώς κι εγώ βλέπω αυτό που βλέπει ο pastelius Οι περισσότεροι μεταλάδες είναι ΠΟΛΥ κολλημένοι. Φυσικά μιλάμε πάντα στατιστικά, δε θα πω "α, μεταλάς. Κολλημένος θα είναι". Ο καθένας κρίνεται από τις δικές του πράξεις & απόψεις
:lol::lol::lol:Nαι ρε Mένιο αλλά πώς το συμπεραίνεις αυτό; Ποιες είναι δηλαδή οι "πράξεις και απόψεις";
:lol::lol::lol:Nαι ρε Mένιο αλλά πώς το συμπεραίνεις αυτό; Ποιες είναι δηλαδή οι "πράξεις και απόψεις";
Ε' date=' αυτό είναι υποκειμενικό θέμα μωρέ Δηλαδή για μένα είναι κολλημένος αυτός που απορρίπτει τα μη-metal (ή έστω τα "μη-σοβαρά" όπου εγώ το κρίνω ως "μη-σοβαροφανή") a priori ως σκουπίδια κλπ. Χωρίς καν να ασχοληθεί μαζί τους λίγο. Αλλά σου λέω, αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό θέμα, διότι το βλέπουμε μέσα από την υποκειμενική ματιά μας ο καθένας [/quote']
Tέσπα... Το δέχομαι
Pastelius θα συμφωνήσω και εγώ αλλά για πες μου ρε συ' date=' κολλημένα μυαλά ως προς τι; Πώς βγαίνει το εν λόγω συμπέρασμα; Γιατί στην πόλη μου, που είμαστε αρκετοί metalheads, τέτοια "κρούσματα" δεν έχω παρατηρήσει ειλικρινά.[/quote']
Eπεστραψααα
Για να μην παρεξηγηθω..Κολλημενος ειναι ο τυπας που βρωμαει γιατι
'ετσι πρεπει',που λεει πως ειναι επαναστατης χωρις αιτια(τελευταιος
επαναστατης ηταν ο James Deane,αν δεν απατωμαι) :lol: :lol: ,που
αν δεν ακους μεταλ θα σε πει φλωρο..Εννοειται πως αν του πεις για
Hawkwind και Status Quo θα σου πει για Cannibal Corpse & Obituary..
Δεν ακουνε οι περισσοτεροι,πως να το κανουμε?
Εγω ειχα και εχω αρκετους φιλους
μεταλα,γουσταρω κι εγω πολλα απο αυτα τα ακουσματα.Αλλα αυτη
η γραφικοτητα πια μερικων ανθρωπων,ρε παιδι μου...
Σαν να ειναι εναντια στα παντα χωρις λογο 8O 8O 8O :?
Αυτο το 'δηθεν' ντε και καλα εναντια στο συστημα και προσαρμοζομαστε στο metal ντυσιμο,αλλα οχι γιατι μας αρεσει,αλλα γιατι ετσι πρεπει..
Αμαν πια..Πιστευω καταλαβαινεις τι εννοω..Προς θεου δεν εχω καμια εχθρα με τα
παιδια,αλλα pardon δε θα συζητησω μαζι τους.Ποσο μαλλον για τη μουσικη!
Απλα εκνευριζομαι,τι να κανω,με συγχωρειτε.
Δείξε μου έναν πενηντάχρονο που να ακούει ακόμη μουσική (μέταλ' date=' τζαζ, πανκ, κλασσική, όλα μαζί) και ΞΕΡΩ ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που αγάπησε τη μουσική και τον αγάπησε και αυτή. Τα υπόλοιπα...[/quote']Δεν ξέρω εσύ αλλά εγώ ξέρω πολλούς που αγαπάνε ακόμα τη μουσική με την οποία μεγάλωσαν και φροντίζουν να την έχουν ακόμα στα ακούσματά τους.
Όχι φίλε μου, με όλο το σεβασμό, δεν ξέρεις πολλούς. Αν ξέρεις έναν ή δύο είσαι πολύ-πολύ τυχερός.Δεν ξέρω εσύ αλλά εγώ ξέρω πολλούς που αγαπάνε ακόμα τη μουσική με την οποία μεγάλωσαν και φροντίζουν να την έχουν ακόμα στα ακούσματά τους.
Όχι φίλε μου' date=' με όλο το σεβασμό, δεν ξέρεις πολλούς. Αν ξέρεις έναν ή δύο είσαι πολύ-πολύ τυχερός.[/quote']...eye με όλο τον σεβασμό και εγώ γνωρίζω αρκετούς. Ο πατέρας μου για παράδειγμα, φίλοι του πατέρα μου, θείοι μου και πατεράδες φίλων μου επίσης βάζουν ακόμα στο αμάξι, στο σπίτι pink floyd, dire straits, zeps, santana κλπ. Eπίσης πάνε και σε συναυλίες...
¶λλωστε απ 'τον πατέρα μου κόλλησα και εγώ. :wink:
ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ?!?!?!?!? :evil: :evil: :lol: :lol: 8) Thanks πάντως for the complimentsΟ Μενέλαος' date=' [b']παρότι δε συμφωνώ σε όλα όσα λέει[/b], είναι φανερά ψαγμένος ο άνθρωπος.
Μακαρι το 2017 να υπαρχουν μπαντες που να αξιζουν
αυτο το κατι παραπανω απο τα καθιερωμενα εφετζιδικα ποζερο_βλακο_εφηβο_μεταλ..Τωρα ειναι μειοψηφια.
Το κακο με αυτους που δεν ακουνε Metal ή δεν εχουν ακουσει ποτε εστω
και ενα δισκο' date='ειναι οτι το κατατασσουν στα σκουπιδια ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ
επειδη οι περισσοτεροι μεταλαδες ειναι κολλημενα μυαλα..Please μην το
παρετε στραβα,αλλα η πλειοψηφια ΕΙΝΑΙ.Και κριμα,γιατι χαλανε
ολη τη σκηνη.
Σαν τους ταριφες ενα πραγμα... :lol: :lol:[/quote']
Aν και ισως παω την συζητηση λιγο πισω...Συμφωνω με τον pastelius.To μεταλ ως μουσικη εχει πολλα ομορφα πραγματα(ακομα και σημερα), ασχετα αν ειναι λιγοτερα σε σχεση με τις προηγουμενες δεκαετιες. Αν ξερεις τι να ακουσεις και που να ψαξεις θα βρεις κατι καλο. Σημερα δυστυχως υπαρχουν απειρα σκουπιδια(λογω μοδας nu kai metalcore, οπου ολοι μα ολοι ειναι ιδιοι)και για αυτο δεν εχει ιδιαιτερο κοινο. Τωρα το αν βρισκεται σε τελμα η οχι, δεν μπορω να το ξερω. Αυτο που ξερω ειναι πως, οπως ειπα και πιο πριν, ακομα βγαινουν παρα πολυ ωραιοι δισκοι.
Απο κει και περα 2 πραγματα μου την σπανε σε αυτην την μουσικη:
-Oι ιδιοι οι "οπαδοι της". Ισως απο τους πιο κλειστομυαλους που υπαρχουν. Πιστευουν οτι υπαρχει αυτη η μουσικη και μονο. Απο μονο του αυτο το πραγμα τους ακυρωνει κατευθειαν. Σε ολες τις μουσικες υπαρχει ποιοτητα αρκει να μην εχεις την αρρωστια του "ΠΡΕΠΕΙ να ακουω μονο μεταλ". Ποιος ο λογος να νομιζεις οτι μονο αυτη η μουσικη εχει ποιοτητα? Και οκ, εχεις πολλες μπαντες για παραδειγμα. Και?
-Οι απ εξω απο την μουσικη αυτη, οι οποιοι την εχουν για σκουπιδι. Αν θες να λεγεσαι σοβαρος ανθρωπος ο οποιος ασχολειται με μουσικη, δεν μπορεις να βαλεις ενα ολοκληρο ειδος στο καδο γιατι απλα εσενα δεν σου αρεσει. Υπαρχουν παρα πολλα γκρουπ τα οποια εχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποιοτητα. Τεσπα.
Εκει που θελω να καταληξω: δεν με απασχολει αν κατι ειναι μεταλ η οχι, αρκει να μου αρεσει. Το θεμα ειναι να ακους μουσικη και αν αυτο δεν ειναι το μελημα σου, δεν χρειαζεται να θαβεις πραγματα τα οποια δεν εχεις κατσει να τα καταλαβεις.
Το 2017 ποιοι θα παιζουν? Ξερω γω? Αυτη η μουσικη οσο παει γινεται ολο και λιγοτερο δημοφιλης, οποτε ας αρκεστουμε ποιοι θα παιζουν σε κλαμπ και μετα παμε στα φεστιβαλ.
Εκει που θελω να καταληξω: δεν με απασχολει αν κατι ειναι μεταλ η οχι' date=' αρκει να μου αρεσει. Το θεμα ειναι να ακους μουσικη και αν αυτο δεν ειναι το μελημα σου, δεν χρειαζεται να θαβεις πραγματα τα οποια δεν εχεις κατσει να τα καταλαβεις.
[/quote']
+10000.
Μακάρι και άλλοι "metallheads" να είχαν αυτήν την άποψη και πολλά πράγματα σε αυτή τη μουσική θα ήταν διαφορετικά!