- Πόντοι
- 2,148
Άρα τα συμπεράσματά σου πως τα έβγαλες; Με το να ακούς έτοιμες μουσικές; Και δηλαδή υπερασπίζεσαι τόση ώρα κάτι, επειδή απλά σαν ακροατής προτιμάς τις εκτελέσεις επί αναλογικίλας; Μα ΚΑΙ ΕΓΩ προτιμώ τις εκτελέσεις του Ρίχτερ, τι σημαίνει αυτό;
σόρρυ
δυό αυτιά έχω και εσύ το ίδιο.
Τι υπερασπίζομαι?
Είπα ότι η ταινία έχει ένα εγγενές χαρακτηριστικό τόσο σημαντικό που το έχουν κάνει και Pluggin (και όχι μόνο αυτό, πολλά χαρακτηριστικά-ατέλειες της έγιναν pluggin όπως pluggins έγιναν και οι κομπρέσσορες. Το μόνο που δεν θα γίνει κατα πως φαίνεται είναι τα μικρόφωνα και οι προενισχυτές τους. Απορώ πως δεν βρέθηκε ακόμα κανας χριστιανός να μας απαλλάξει από αυτές τις αναλογικούρες και να περάσουν κι αυτά επι τέλους στο ψηφιακό domain, με τη μορφή ενός Pluggin των 29.99 ευρώ. :classic_tongue:
Είπα: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Και μου αρέσει περισσότερο να βρίσκω σήμερα δίσκους του 60 και του 70...και να τους ακούω. Και ξέρεις κάτι....έχουν και σκρατς....και απέχουν και πολύ από τις μήτρες που βγήκαν, γιατί τα κάνανε μάστερ και τα κούρεψαν για να χωράνε σε 17 λεπτά πλευρά... Αυτό μου αρέσει....so ...sue me! :classic_tongue: (τι sue me, που εσύ ήδη με καταδίκασες πιό πάνω as charged....μόνος σου και εισαγγελέας και δικαστής....)
όλα τα άλλα είναι δικά σου λόγια.
ούτε είπα ότι παίρνω ξυράφια και κόβω ταινίες, ούτε ότι έστησα μικρόφωνα, ούτε τίποτα.