- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,518
Καλά ναι, και σάμπως και οι μπομπίνες εκτός από τα Dat, ούτε που ξέρω που σκατά έχουν καταλήξει, ποιος δίνει τον κώλο από το ποντίκι για αυτές, ούρλιαζε λέει κάποιος στο συμβούλιο των πολυεθνικών όταν βγάζαν το CD, "μαλάκες τι κάνουμε", έλεγε "δίνουμε τα μάστερ στον κόσμο", αλλά οι υπόλοιποι στα @ρχίδια τους, έβλεπαν μόνο τη μείωση του κόστους της παραγωγής, και ΤΣΟΥΠ ο κόσμος τα πήρε τα CD, να πάνε στον αγύριστο τα βυνίλια όπως λέει και το είδωλο του Dimsonic, τα πήρε τα CD και τα αντέγραψε σε όλο το ίντερνετ.
Έχω καβατζωμένα ψηφιακά αρχεία ηχογραφησεων γάμησέ τα, αν τα είχα σε μπομπίνες έπρεπε να βγω από το σπίτι να μείνουν αυτά, και τι έγινε, σιγά τα ωα, άχρηστα είναι, σκουπίδια, ότι είναι άξιο αρχειοθέτησης αναλαμβάνουν ιδρύματα, σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου για κάθε καφρίλα, να πα να γαμηθούν τα αναλογικά, στα σκουπίδια, να πα να γαμηθούν οι εξωγήινοι, να έρθουν εδώ να δουν σε αίθουσα την 9η, και αν δεν τους αρέσει να αρχίσουν τα λέιζερ, όχι να φάει καμιά φρίκη η μπομπίνα και να αρχίσει να κάνει γουόμπλε- γουόμπλε και να πάμε άδικα ?
Έχω καβατζωμένα ψηφιακά αρχεία ηχογραφησεων γάμησέ τα, αν τα είχα σε μπομπίνες έπρεπε να βγω από το σπίτι να μείνουν αυτά, και τι έγινε, σιγά τα ωα, άχρηστα είναι, σκουπίδια, ότι είναι άξιο αρχειοθέτησης αναλαμβάνουν ιδρύματα, σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου για κάθε καφρίλα, να πα να γαμηθούν τα αναλογικά, στα σκουπίδια, να πα να γαμηθούν οι εξωγήινοι, να έρθουν εδώ να δουν σε αίθουσα την 9η, και αν δεν τους αρέσει να αρχίσουν τα λέιζερ, όχι να φάει καμιά φρίκη η μπομπίνα και να αρχίσει να κάνει γουόμπλε- γουόμπλε και να πάμε άδικα ?
Τελευταία επεξεργασία από moderator: