- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Είναι πολύ εύκολο, είμεθα εξόχως φιλόξενοι.akrateia είπε:Αυτά και συγνώμη για την πολυλογία αλλά πάλι πού ξέρεις, λίγα ακόμα τέτοια και μπορεί να γίνουμε και του λόγου μας "επιφανέστεροι".
Επί της τοποθέτησής σου, η απάντηση είναι απλή και την έχω ήδη γράψει : πως ότι βλέπω σε ένα βίντεο κλιπ, θεωρώ ότι είναι εκεί επίτηδες ως επιλογή κάποιου. Άρα λοιπόν, μπορώ να σχολιάσω οτιδήποτε, ειδικά μάλιστα όταν το ίδιο το τραγούδι μου είναι ολότελα αδιάφορο.
Αδιάφορα μου είναι και τα τραγούδια της Taylor Swift, οπότε υποθέτω πως μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να σχολιάζω την αμερικανο-πλατινέ εμφάνισή της.
Η πραγματική μας διαφωνία είναι α) ότι εσένα η μουσική της σε ενδιαφέρει και συνεπώς σπάζεσαι που εγώ αδιαφορώ, β) νομίζεις ότι υπάρχει χώρος να με πεις "σεξιστή" (και μάλιστα επιπέδου καφενείου Αμφιάλης), παρ' ότι έκανα τον κόπο να εξηγήσω ακόμη και τι είναι σεξισμός για όποιον δεν ξέρει (δηλαδή, μάλλον το 99% των ελλήνων).
Ε, τι να κάνουμε, αν θες κράτα το μου... Αμφιαλιώτικο και μπες να πεις μία κακή κουβέντα για κάποιον μουσικό που να μου αρέσει*, αλλά μη με λες κάτι που δεν είμαι και επίσης μην είσαι τόσο σίγουρος για το ότι αδικείται η πρωταγωνίστρια του βίντεο-κλιπ από το ότι την είδαμε σα γυναίκα και τη σκεφτήκαμε σαν τέτοια.
Είναι φυσιολογικό, άντρες είμεθα και - κατάλαβέ το - δεν υπάρχει τίποτε από αυτά που έγραψα που θα με πείραζε να το δει και να το σχολιάσει.
* μου αρέσει ο Πρινς π.χ., για να στο κάνω εύκολο.