cigaret13 είπε:Πέρα από τις "αντιδράσεις", τα "κοινωνικά φαινόμενα", την "κατρακύλα της μουσικής στις μέρες μας" :-X, το πεσμένο της στήθος.... κ.τ.λ κ.τ.λ........ τελικά καλούτσικη είναι!
ALjITES, ROUFIANOI, NOIZANOI!Έκτορας είπε:Εξαιρετικότατη είναι η κοπέλα και έχει τρομερό μέλλον μπροστά της (εξαρτήτως και των ευκαιριών που θα της δωθούν). Αυτό που είναι για κλωτσιές είναι το Noiz...
Πάει και ο Έκτορας.Έκτορας είπε:Αυτό που είναι για κλωτσιές είναι το Noiz...
Ή να διαφημίζει Wonderbra.4.η Σατι πρεπει να αγορασει wonderbra
Υπάρχουν και χειρότερες ευχές φίλως. Μπορούμε να της ευχηθούμε να πάει Γιουροβίζιον, με το επόμενο τραγούδι της με τίτλο ΒΛΑΜΙΣΣΑ.LK είπε:Αν κάθε φορά που λέγαμε πως δεν μας αρέσει μια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ δουλειά κάποιου/ ας , σήμαινε πως:
1) Έχουμε προσωπικά με τον /την καλλιτέχνη
2) Ότι θεωρούμε γενικά ότι είναι άχρηστος/η
3) Του ευχόμαστε/της ευχόμαστε να καταστραφεί και να τον/την φάει το μαύρο σκοτάδι
4) Τον / την ζηλεύουμε, έχουμε χάσει τον ύπνο μας με την επιτυχία του/της , και θέλουμε εκδίκηση………το χουμε χαμένο..
κατσε να γραψω κανα στιχΟΙ μπας και μου αγορασουν κανα ΒΙΟΥμε το επόμενο τραγούδι της με τίτλο ΒΛΑΜΙΣΣΑ.
το ανωτέρω είναι multiple choice?Superfunk είπε:Λοιπον απο αυτο το νημα μαθαμε τα παρακατω
1.η Σατι εχει οντως εξαιρετικη φωνη αλλα δεν θελουμε να το μαθουμε γιατι δεν θελουμε να ακουσουμε τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ ασΘματα της
2.η Σατι δεν ειναι εφαμιλη της Yasmin Hamdan (το κΣεραμε αλλα ΟΥΤΕ η Σαβινα Γιαννατου ειναι ;D)
3.η Σατι ειναι a cut above the rest στο Griechenland (οντως ειναι απο το περισσοτερο.....rest)
4.η Σατι πρεπει να αγορασει wonderbra
5.η Σατι εχει αγορασει youtube views (επειδη το διαβασαμε στο ΧΩΝΙ)
6.η Σατι ΔΕΝ εχει αγορασει youtube views (μεχρι να μας δωθουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ισχυει αυτο)
7.η Σατι κΣερει απο μουσικη
8.η Σατι ΔΕΝ ειναι χθεσινη
9.η Σατι ειναι σπουδαγμενη
10.η Σατι ντυνεται σαν επαρχιωτισσα σπουδαστρια ΖΟΥΜΠΑ
11. η Σατι ντυνεται σαν κανονικο κοριτσι της εποχης της ενα πρωι στην Ομονοια
12.η Σατι ζει και εργαζεται στην ΕΛΛΑΔΑ,η Ελλαδα ανηκει στον τριτο κοσμο οσον αφορα το ανταγωνιστικο της παραγομενης σε αυτην ΤΕΧΝΗΣ (κατι μας ειπαν τωρα ο κοσμος το'χει τουμΠανο και εμεις κρυφο καμμαρι)
13.η Σατι εχει κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια με το βιντεο αυτο και ας ειναι σαν παρασταση επαρχιωτικης σχολης ΖΟΥΜΠΑ
14.η Σατι ΔΕΝ εχει κανει ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιτυχια με το βιντεο αυτο και ας ειναι σαν παρασταση επαρχιωτικης σχολης ΖΟΥΜΠΑ γιατι το διαβασαμε στο ΧΩΝΙ
15.η Σατι ειναι μια χαρα ,εμεις εχουμε προβλημα
16.η Σατι εχει προβλημα ,εμεις ειμαστε μια χαρα
ΦΙΛ ΦΡΙ ΤΟ ΚΟΜΕΝΤ ΟΡ ΑΝΤ ΚΟΜΜΕΝΤΣ
trolley είπε:Πάει και ο Έκτορας.
Αλλά με αδελφό τον Ορλάντο Μπλουμ, τι περιμένεις....
Δεν ποστάρει κανείς αδιακρίτως έναν οχετό ύβρεων, όπως ξέρεις. Ορισμένοι τρέφουμε αμοιβαία αντιπάθεια και έχουμε (υποθέτω) την ωριμότητα να δεχτούμε πυρά, όπως ακριβώς εξαπολύουμε. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον (τι ενδιαφέρον να υπάρχει βρε Έκτορα, ούτε καν γνωριζόμαστε), απλώς υπάρχει υπενθύμιση ότι το χιούμορ (ακόμη και το κακό, εννίοτε) βοηθά στην εκτόνωση παρεξηγήσεων.Έκτορας είπε:Όχι βρε, την γλύτωσα με παρατήρηση αυτή τη φορά για τα υποτιμητικά ( :laugh: ) και αστήριχτα ( :laugh: :laugh: :laugh: ) σχόλιά μου. Σε ευχαριστώ για το (ανειλικρινές) ενδιαφέρον. Την επόμενη φορά απλά θα ποστάρω έναν οχετό ύβρεων για συγκεκριμένο μέλος που με εκνεύρισε, μιας και αυτή είναι η αποδεκτή και αρμόζουσα συμπεριφορά σ'αυτό το forum.
μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι ! ;Dtrolley είπε:είναι το μακροβιότερο και το σοβαρότερο φόρουμ εκτόνωσης / ενημέρωσης / κατάρτισης της ιντερνετικώς διάγουσας ελληνικής μουσικής κοινότητας.
Αγαπητέ φίλε ή Αγαπητή φίληakrateia είπε:To whom it may concern: αφού δε σας ενδιαφέρει η μουσική αλλά τα βυζιά, ίσως θα ήταν καλύτερα να το συνεχίσετε σε ένα forum με βυζιά (υπάρχει άραγε?).
Δεν παρακολουθώ τα σύγχρονα λαϊκά και τις πίστες, αλλά απ' ότι παίρνει το μάτι και το αυτί μου σίγουρα έχουμε καλύτερα βυζιά ως λαός. Αφήστε να δούμε μπας τυχόν έχουμε και καλύτερη μουσική απ' την Παραλιακή, κι ας μην είναι ακόμα στο επίπεδο του Court of the Crimson King ή του Sticky Fingers.
Οι άντρηδες, σίγουρα...akrateia είπε:σίγουρα έχουμε καλύτερα βυζιά ως λαός.
Άμα την πέφτεις σε 3, αλλά βγάζεις 10, σημαίνει ότι είσαι ο Κηθ Ρίτσαρντς, όμως.cos_dr είπε:Εγώ είμαι μουσικαρας και μου αρέσει προσπάθεια της Σαττι, δεν τρελαίνομαι αλλά γι αυτό που είναι κάτι λέει και την πηδαγα χαλαρά. Αυτό βέβαια αυτή θα το αποφασιζε, άμα την πετύχω ποτέ θα της την πέσω και ότι γίνει.
Έτσι γίνεται. Στις 10 που την πέφτεις στην ξεφτίλα τις 3 τις βγάζεις, τώρα άμα βγάζεις κάτω από δύο, κάποιο πρόβλημα υπάρχει, μάλλον είσαι κουασιμοδος. Χαμηλωσε τα στάνταρ κι άλλο σε αυτή την περίπτωση αναγκαστικά και αν πάλι δεν τα καταφέρεις............ Τι να πω. Γκαντεμιά. Είσαι πολύ άσχημος. Μάθε να ζεις με αυτό και πλήρωσε για να κάνεις σεξ. Δεν είναι ντροπή χαχαχαχαχα
Προσπαθώ αγαπητέ φίλε (αγαπητός φίλος κι εγώ παρεμπιπτόντως), ανεξαρτήτως της υποδείξεως.trolley είπε:Αγαπητέ φίλε ή Αγαπητή φίλη
Αν νομίζετε ότι εξαντλείτε τη δυναμική γνώσεων και κατάρτισης των επιφανέστερων μελών μας, με την επιφανειακή και πιασμένη από "την τριχιά του γαϊδάρου" ανάλυσή σας, κάνετε μεγάλο λάθος.
Εγώ, είμαι ο ελάχιστος εκ' των μουσικαράδων που συχνάζουν εδώ, αλλά παρ' όλα αυτά να είστε βέβαιος ότι έχω απόλυτη επίγνωση της αποστάσεως ανάμεσα στην κα. Σάττι και τους Stiff Little Fingers (καλά, τους Crimson θεωρώ ότι τους αναφέρατε για να μειδιάσουμε).
Κάντε - αν θέλετε - τον κόπο να μελετήσετε βαθύτερα.
Πώς είναι "επί του καλλιτεχνικού" ένα ανατομικό σχόλιο, διατυπωμένο λίγο καλύτερα απ' ότι θα το ακούγαμε σε καφενείο στην Αμφιάλη;Επί του καλλιτεχνικού τώρα, θα πω ότι με ενοχλεί μία τόσο νέα γυναίκα να έχει πεσμένο στήθος[...]
Και τις δύο τις πηδαγα.fusiongtr είπε:Βρε cos_dr, για πες μου τώρα, Σάττι ή Στικούδη?
Ποιά είναι πιο ποιοτική?