E.G. είπε:
Συμφωνω μαζι σου και για αυτο το λογο βρισκομαι και εγω σε αυτο το forum. δεν εχω βρει ακομα την αληθεια γι'αυτο και την ψαχνω. προσπαθω να γινω καλυτερος στο hobby μου. δεν εχω την δυνατοτητα να δοκιμασω σε μαγαζι ολες τις κιθαρες και μεσα σε 5 λεπτα να καταλαβω τι εχει να μου δωσει η καθεμια, αρα πρεπει να φτιαξω αρκετες για να δω διαφορες. εκει πηγαινε και η ερωτηση για την τελε με μαονι. αν δεν επαιρνα απαντηση θα αναγκαζομουν να την φτιαξω.μερικες συζητησεις μπορει να φαινονται βαρετες σε μερικους, καποιοι αλλοι ομως κερδιζουν. παντως η κιθαρα απο μπετο ξεκινησε.
Πιστευω οτι αν αγαπας αυτο που κανεις και ασχολεισαι με παθος, με τον καιρο και μεσα απο
επιτυχημενες αλλα και αποτυχημενες προσπαθειες θα σου αποκαλυφθουν ολα τα μυστικα
και οι αληθειες που θα ταιριαζουν στη δικη σου ιδιοσυγκρασια, και το τροπο που
προσεγγιζεις την κατασκευη.
Η κατασκευη ενος οργανου εξασκει πανω μου απο παλια, μεγαλη γοητεια.
Και παρολο που μεχρι στιγμης εχω καταληξει οτι μου ταιριαζει ο ηχος απο ξυλινα οργανα,
εξασκειται ακομη μεγαλυτερη γοητεια, οταν προκειται για κατασκευη με εναλλακτικα υλικα
και μεθοδους που το αποτελεσμα φανταζει ακομα πιο μυστηριωδες και αβεβαιο.
"Ψηνω" εδω και αρκετο καιρο ενα φιλο που ασχολειται επαγγελματικα με την κατεργασια
μαρμαρου, να μου φτιαξει ενα σωμα strat.
Νομιζω -αν τελικα μου το φτιαξεi-, οτι η κιθαρα που θα φτιαξω θα ειναι τραγικη αποτυχια ;D
But who cares?
Σου ευχομαι εμπνευση και καλη τυχη.
( sorry Lord Goumis για το off topic)