Μα πώς παίρνει ακριβές κιθάρες;

Λάκη εγώ σαν ταπεινός μετανάστης προικοθήρας που ψάχνω εδώ καμιά Ελβετίδα που να 'χει μπόλικα γελάδια,να μην παντρευτώ;

Αν χωρίσω και πάρω τις μισές γελάδες δε θα 'μαι κερδισμένος;

Πόσες Gibson λες να παίρνω για μια γέλαδα γάλακτος;

Υ.Γ. Βρήκα ότι ανάλογα με τη ράτσα πάνε μέχρι 25.000 ευρώ :love:
Αφού λοιπόν έγινε "χρυσό κουφέτο" που έγινε η φάση, αν μου επιτρέπεις μια δωρεάν συμβουλή.
ΜΗΝ το κάνεις.
ΜΗΝ παντρευτείς ποτέ....όλα τα γελάδια του κόσμου να χει.
Θα με θυμηθείς......
Η συγκατοίκηση και μόνο....είναι ανθυγιεινη.

Last edited:
Κρητικός δεν είσαι? Έμπλεξες με κάποια βόρεια και συ και κληρονόμησες γκάιντα? Ή κανω λάθος και πρόκειται για κάποια τσαμπούνα που παίζεται και στα νησιά (δεν γνωρίζω και πολλά η αλήθεια)? Όπως και να 'χει, μια χαρά! Αν είναι δε και vintage, ακόμη καλύτερα...
Είναι από Θράκη...

εγώ σαν ταπεινός μετανάστης προικοθήρας που ψάχνω εδώ καμιά Ελβετίδα που να 'χει μπόλικα γελάδια,να μην παντρευτώ;
Αν περνάει ακόμη η μπογιά σου,στο MAX.
Εκει σκάνε οι πιό φραγκάτες λόγο του ότι θεωρείται το πιό underground/εναλλακτικό.
Ασε τις άλλες με τις μάρκες και τα hype μαγαζιά γιατί θα καταλήψεις σε κοσμηματοπολείο η να αρμέγεις δίχως αύριο.
Το καλοκαίρι στο street parade,πάρε σωσίβιο και όποια βουτήξει στα βρωμόνερα μπες και βγάλτη,με ταπεινό ύφος σε στυλ σου έσωσα την ζωή?!
Θέλω το 5% της συνολικής περιουσίας του υποψήφιου θύματος.

Είναι αφροδισιακή κιθάρα
Με τόσες ωραίες κιθάρες που κυκλοφορούν πλέον,πιό πολύ με αφροδίσιο νόσημα που δέν λέει να ξεφορτωθεί κάποιος θα την χαρακτήριζα.

Yπαρχει ο κανόνας και υπάρχει και η εξαίρεση.Για κάποιο λόγο όσοι πίνουν έναν καφέ με ένα φίλο η πάνε μια βόλτα με ένα φίλο η κάνουν ένα δώρο στο αίσθημα αποτελούν τον κανόνα.Και ο λόγος είναι απλός....σχεδόν όλοι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς gibson custom αλλά σχεδόν κανένας μαγκούφης.
Αυτό που οι σύγχρονη ψυχολογία της ευτυχίας υποστηρίζει είναι ότι στη ζωή πρέπει να υπάρχει ποικιλία. Συνήθως οι άνθρωποι που είναι προσκολλημένοι στο ίδιο ακριβώς μοτίβο χάνουν πολλές ευκαιρίες να ανακαλύψουν καινούργια πράγματα που σήμερα ίσως δεν ξέρουν ότι τους αρέσουν.

Απο 'κει και πέρα άλλοι μπορεί να είναι εσωστρεφείς και άλλοι εξωστρεφείς, άλλοι ταμένοι στην έρευνά τους και άλλοι στο τσίπουρο με τους φίλους τα απογεύματα. Δεν υπάρχει ένας κανόνας.

ΜΗΝ παντρευτείς ποτέ....όλα τα γελάδια του κόσμου να χει.
Θα με θυμηθείς......
Η συγκατοίκηση και μόνο....είναι ανθυγιεινη.
Σωστή προσέγγιση για κάποιον που είναι νέος, πλούσιος κι όμορφός, ίσως όχι τόσο για κάποιον είναι γέρος, φτωχός και άσχημος 😂

Σωστή προσέγγιση για κάποιον που είναι νέος, πλούσιος κι όμορφός, ίσως όχι
τόσο για κάποιον είναι γέρος, φτωχός και άσχημος 😂
Γιατί, έχει κάνα λογο , ακόμα και έτσι να είναι, να φορτώσει και άλλα προβλήματα στη ζωή του;

Οι καλές γυναίκες πάντα σπάνιζαν και πλέον έχουν γίνει είδος προς εξαφάνιση. Αλλά υπάρχουν.

Ψάξε μια, δούλεψε τη σχέση σας, χτίστε κάτι όμορφο. Αξίζει.

Αυτό που οι σύγχρονη ψυχολογία της ευτυχίας υποστηρίζει είναι ότι στη ζωή πρέπει να υπάρχει ποικιλία. Συνήθως οι άνθρωποι που είναι προσκολλημένοι στο ίδιο ακριβώς μοτίβο χάνουν πολλές ευκαιρίες να ανακαλύψουν καινούργια πράγματα που σήμερα ίσως δεν ξέρουν ότι τους αρέσουν.

Απο 'κει και πέρα άλλοι μπορεί να είναι εσωστρεφείς και άλλοι εξωστρεφείς, άλλοι ταμένοι στην έρευνά τους και άλλοι στο τσίπουρο με τους φίλους τα απογεύματα. Δεν υπάρχει ένας κανόνας.

Σωστή προσέγγιση για κάποιον που είναι νέος, πλούσιος κι όμορφός, ίσως όχι τόσο για κάποιον είναι γέρος, φτωχός και άσχημος 😂
Οσοι μένουν στο ίδιο μοτίβο μένουν είτε γιατί ενώ δεν τους αρέσει αυτό το μοτίβο δεν μπορούν και να το αλλάξουν και είναι ότι καλύτερο μπορουν...είτε γιατί όντως τους αρέσει αυτό το μοτίβο και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουν!Δεν υπάρχει ένας κανόνας.....μπορεί να υπάρχουν 100 κανόνες και μοτίβα....όλα όμως είναι percentage και για κάποιο λόγο είναι στο ποσοστό που είναι.Ο λόγος είναι που έχει σημασία.

Οσοι μένουν στο ίδιο μοτίβο μένουν είτε γιατί ενώ δεν τους αρέσει αυτό το μοτίβο δεν μπορούν και να το αλλάξουν και είναι ότι καλύτερο μπορουν...είτε γιατί όντως τους αρέσει αυτό το μοτίβο και δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξουν!Δεν υπάρχει ένας κανόνας.....μπορεί να υπάρχουν 100 κανόνες και μοτίβα....όλα όμως είναι percentage και για κάποιο λόγο είναι στο ποσοστό που είναι.Ο λόγος είναι που έχει σημασία.

Μπορείς να βρεις πάρα πολλά επιστημονικά άρθρα που σχετίζουν την ποικιλία με την εύρεση σκοπού και την ευτυχία στη ζωή. Δεν είναι κάτι που ανακάλυψα εγώ.

Γιατί, έχει κάνα λογο , ακόμα και έτσι να είναι, να φορτώσει και άλλα προβλήματα στη ζωή του;
Γι αυτό και στην Ελληνική γλώσσα μιλάμε για συζύγους. Δηλαδή για ανθρώπους που μοιράζονται τα βάρη.

Τώρα αν κάποιοι επιλέγουν αντί να μοιραστούν, να προσθέσουν άλλο ένα βάρος στη ζωή, αυτή είναι μια άλλη, μεγάλη κουβέντα. Κάποιοι ξοδεύουν, κάποιοι αποταμιεύουν, κάποιοι θα παντρευτούν ότι τους γυαλίσει και άλλοι θα καταλήξουν σε σύζυγο μετά από ώριμη σκέψη κι έχοντας κάνει μια σοβαρή προβολή στο κοινό τους μέλλον.

Άσχετα με αυτό, ακόμη κι ένα βάρος και μια δυσκολία μπορεί να αποτελούν έναν σκοπό. Δεν είναι απαραίτητα πιο δυστυχισμένοι αυτοί που τα αντιμετωπίζουν. Εξ' ου και η απάντηση στον συμφορουμίτη που έγραψε ότι τα ψυχικά προβλήματά ξεκίνησαν όταν είχαν αντιμετωπιστεί τα υπόλοιπα.

Γι αυτό και στην Ελληνική γλώσσα μιλάμε για συζύγους. Δηλαδή για ανθρώπους που μοιράζονται τα βάρη.

Τώρα αν κάποιοι επιλέγουν αντί να μοιραστούν, να προσθέσουν άλλο ένα βάρος στη ζωή, αυτή είναι μια άλλη, μεγάλη κουβέντα. Κάποιοι ξοδεύουν, κάποιοι αποταμιεύουν, κάποιοι θα παντρευτούν ότι τους γυαλίσει και άλλοι θα καταλήξουν σε σύζυγο μετά από ώριμη σκέψη κι έχοντας κάνει μια σοβαρή προβολή στο κοινό τους μέλλον.

Άσχετα με αυτό, ακόμη κι ένα βάρος και μια δυσκολία μπορεί να αποτελούν έναν σκοπό. Δεν είναι απαραίτητα πιο δυστυχισμένοι αυτοί που τα αντιμετωπίζουν. Εξ' ου και η απάντηση στον συμφορουμίτη που έγραψε ότι τα ψυχικά προβλήματά ξεκίνησαν όταν είχαν αντιμετωπιστεί τα υπόλοιπα.
Στάσου γιατί τώρα μου τα αλλάζεις.
Ειπες, αν κατάλαβα καλά, ότι αν είναι κάποιος άσχημος-φτωχός και γέρος, έχει λόγο να παντρευτεί.
Άλλο αυτό που λες τώρα.

Στάσου γιατί τώρα μου τα αλλάζεις.
Ειπες, αν κατάλαβα καλά, ότι αν είναι κάποιος άσχημος-φτωχός και γέρος, έχει λόγο να παντρευτεί.
Άλλο αυτό που λες τώρα.
Εξηγώ: Αν είσαι όμορφος, νέος, πλούσιος δεν έχεις βάρη να μοιράσεις. Κάνεις τη ζωάρα σου και όλα καλά.

ΥΓ: Νομίζω πως σε έναν κόσμο που η νεότητα θα ήταν παντοτινή, όλοι θα ήταν κούκλοι και θα είχαν λύσει τα προβλήματα διαβίωσης, δε θα παντρευόταν κανείς, για τον ίδιο λόγο που κανείς δε θα αποταμίευε σε συνταξιοδοτικά.

Last edited:
Εξηγώ: Αν είσαι όμορφος, νέος, πλούσιος δεν έχεις βάρη να μοιράσεις. Κάνεις τη ζωάρα σου και όλα καλά.
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά και πάλι, ο γάμος είναι κατ' εσέ, διαμοιρασμός βαρών.
Νομίζω κατάλαβα πως το εννοείς.
Παρ ότι έχω τις ενστάσεις μου, θα τις διατυπώσω στη συνέχεια, μου φαίνεται πιο λογικό.....από τον "έρωτα ".
Πάμε στις ενστάσεις τώρα.
Και γιατί να μην βρεί κάποιος έναν συγκάτοικο π.χ. να μοιράζονται τα έξοδα;

Επειδή θα ήθελα το νήμα να επιστρέψει εκεί από όπου ξεκίνησε, δηλαδή τις κιθάρες...

Να μαντέψω ότι θα "χτυπήσεις" μια Gibson ES-335/355 @LK ...?
Δεν είναι στα άμεσα σχέδια.
1η επόμενη αγορά strat 54 ,προφανώς reissue, 2η les paul standard 50s. Μετά δεν ξέρω αν θα θέλω άλλη....

επόμενη αγορά strat 54
Γιατί '54 και όχι '62 ή '68;

Είναι σαν να αγοράζεις Gibson και να προτιμάς μια '52 από μια '59 κατά τη γνώμη μου.

Δε λέω, καλοί οι Shadows, αλλά δεν είναι ούτε Gallagher, ούτε Hendrix :cool:

Γιατί '54 και όχι '62 ή '68;

Είναι σαν να αγοράζεις Gibson και να προτιμάς μια '52 από μια '59 κατά τη γνώμη μου.

Δε λέω, καλοί οι Shadows, αλλά δεν είναι ούτε Gallagher, ούτε Hendrix :cool:
Θέλω την πρώτη και επίσης δεν μου αρέσουν οι strat με rosewood.

Πάμε στις ενστάσεις τώρα.
Και γιατί να μην βρεί κάποιος έναν συγκάτοικο π.χ. να μοιράζονται τα έξοδα;
Μπορείς, δεν στο απαγορεύει κανένας. Μάλιστα, απο έναν τοξικό γάμο είναι και προτιμότερο.
Αλλά, το να μην παντρευτείς είναι πιο εύκολο από το να παντρευτείς. Είναι σα να τερματίζεις το βιντεοπαιχνίδι της ζωής στο easy.
Θυμάμαι είχαμε μιλήσει με έναν γέροντα αγιορείτη ο οποίος στο θέμα της άσκησης το είχε τερματίσει ρε, τι να σου πω, νηστεία, αγρυπνία, τα είχε φτάσει όλα στο φουλ, μη μπαίνω σε λεπτομέρειες, υπεράνθρωπα πράγματα. Τον κοιτούσαμε σαν κάτι υπερφυσικό. Του λέμε "πες μας κάτι ωφέλιμο γέροντα". Και μας είπε:
"Είστε όλοι παντρεμένοι";
"Ναι".
"Δεν έχω να σας πω τίποτα, ΕΓΩ σας θαυμάζω". 😂

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back