• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag & Rosewood Brothers @ Αφανείς

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
ΝΑΙ ! Είναι αλήθεια !! Οι Loose Rag πάλι κοντά σας. Κατά 50% ανανεωμένοι και με όρεξη να σας κουνήσουμε/εκπλήξουμε/ταλαιπωρήσουμε και εν γένει να σας διασκεδάσουμε.

Κρίσεις, αποχωρήσεις, ΔΝΤ και επικρίσεις δεν μας πτόησαν και βρισκόμαστε ακόμα όρθιοι και επίμονοι να παίζουμε τα blues (ε, και λίγο παραπέρα).

Ένα 100% noiz γκρουπ (ε, και; ) που, σε δυο βδομάδες από σήμερα, την Παρασκευή 3 Ιουνίου, σας θέλει στη παρέα του στην γνωστή και φιλόξενη noizoγιάφκα του Ψυρρή (Αφανείς, Αριστοφάνους 13).

Αλλά δεν θα μαστε μόνοι.

Αυτή τη φορά θα έχουμε μαζί μας και τους Rosewood Brothers. Ένα γκρουπ που προσωπικά (και όχι μόνο) θεωρώ σαν ένα από τα καλύτερα νέα ελληνικά συγκροτήματα στο χώρο της blues (και όχι μόνο). Από ότι κατάλαβα από τα λίγα που διάβασα και είδα στο Youtube (τρέχω συνέχεια και δεν προλαβαίνω βρε παιδιά να ενημερωθώ πλήρως), έχουν έτοιμη καινούρια δισκογραφική δουλειά για την οποία θα σας μιλήσουν οι ίδιοι πάνω και κάτω από τη σκηνή.

looseragrosewoodbros.jpg

Όσο για την ώρα, τα χουμε πει, τα χουμε ξαναπεί.

Θέλουμε πάντα να ξεκινάμε νωρίς και όχι μεσάνυχτα. Αυτή τη φορά όμως σίγουρος ότι θα ξεκινήσουμε γύρω στις 9:30.

Μετά τις 12 θα πίνουμε όλοι μαζί κάτω από τη σκηνή.

Ξέρω, θα μου πείτε ότι το ανακοινώνω πολύ νωρίς αλλά θέλω να κάντε τα κουμάντα σας έγκαιρα και μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος του live.

Εξάλλου θα σας το ξαναθυμίσω !!!  8)

Η είσοδος είναι δωρεάν και θα πληρώσετε μόνο τα ποτά σας……… και τα ποτά μου. ;D

Kαι πιθανή εμφάνιση Nestor Apos στα φωνητικά. :D

Nestoras είπε:
Kαι πιθανή εμφάνιση Nestor Apos στα φωνητικά. :D
R U going to stil mai thander ?

ωραία πράματα...δις  ;D
Έλα και σύ να είναι τρίς ......

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
lgbesios είπε:
Πάμε   ΕΚΔΡΟΜΜΜΗΗΗ  εμείς  τα πρωτάκια
Ασε να μαντέψω .................... Σοφικό;

Ελάτε μετά ρε συ....

Θα χουμε και Παιδική Χαρά στην αυλή.

Θα κάψουμε και διάφορα χόρτα.

Θα μαστε ένα θέαμα να φάει όλη η οικογένεια.

Λοιπόν, επειδή γνωρίζω συλλέκτες που μαζεύουν τις αφίσες από τις συναυλίες μας  :P , επισυνάπτω και δύο version από τις αφίσες.

Η πρώτη (v2) ήταν και μία αναφορά σε .............. βρείτε το. ;)

Η δεύτερη που υπάρχει στο αρχικό post (v3) ήταν αυτή που άρεσε στους επαγγελματίες. :-X

Εσείς, τι ψηφίζετε ;

Poster_Afaneis_3_june_2011_v3.pdf

Poster_Afaneis_3_june_2011_v2.pdf

Attachments

audiokostas είπε:
Θα κάψουμε και διάφορα χόρτα.
;D ;D ;D Θα βρούμε να κάψουμε στην Ταυρωπού  ;)

Αφίσα  δεν  μου άρεσε  καμία  8)

Ω! Loose Rug up and about!

Bill δυναμίτης, μιας και οι Rosewood είναι και για μένα

audiokostas είπε:
Ένα γκρουπ που προσωπικά (και όχι μόνο) θεωρώ σαν ένα από τα καλύτερα νέα ελληνικά συγκροτήματα στο χώρο της blues (και όχι μόνο).
Κρίμα που δεν θα μπορέσω...Όμως, Κώστα, αγκάλιασε εκ μέρους μου τον μπασίστα τον Γιάννη - μην το ξεχάσεις!

SpyrosCh είπε:
Όμως, Κώστα, αγκάλιασε εκ μέρους μου τον μπασίστα τον Γιάννη - μην το ξεχάσεις!
α) Πρέπει να τον προειδοποιήσεις μην παρεξηγηθεί

β) Πρέπει να μου πληρώσεις τα έξοδα μπάνιου που θα πρέπει να κάνω εκτός κι αν έχει αντοχές και

γ) Πρέπει να βρω κάπου που δεν θα μας βλέπει η μαρίδα  ;) γιατί βαριέμαι την ολονύχτια καζούρα

Έλα, μάστορα,

Κατεβαίνουμε συντεταγμένοι. Το έχω πει σε φίλους και ενήλικες μαθητές μου. Μην ξεχάσεις το γνωστό άσμα. Ξέρεις εσύ.

marathon είπε:
...είπαμε, θα πάμε...αλλιώς θα μας κρατάει μούτρα!
Στο χω ξαναπεί. Δεν είναι ότι σου κρατάω μούτρα. Είναι που ξινίζω σαν σε βλέπω.

Να ρθετε. Και να μη φοβάστε, λίγο θα παίξουμε. Ίσα να χαρούν τα νέα μας μέλη  ;D

Μετά, χαβαλές στο κήπο.

Να φερω και ψησταρια Κωστα ; Με τα ποτα τι γινεται εχεις παραγγειλει; (τουλαχιστον 3 βαρελια μπυρα απο οτι μου ειχες πει θα χρειαστειτε ).Επισης ο κλοουν εχει κλειστει καθως και οι γυναικες

ΑΡΑ ερχομαστε κανονικα .

pericles είπε:
Επισης ο κλοουν εχει κλειστει καθως και οι γυναικες
Οι γυναίκες τους το ξέρουν? ;D

audiokostas είπε:
Θα ναι κι άλλος κλόουν ;
Φτάνεις εσύ...Κώστα μου μου ξέφυγε.....το πέρνω πίσω.... :-X Θα κάτσω και μπροστά και βάρα όσο θέλεις ;) :P

Eγω λεω να φερω και εναν φιλο μου ΚΟΥΦΟ  ΜΠΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕI (δηλαδη απο αυτα που κατα καιρους & ποστ γραφετε δειχνει  οτι οι τετοιου ειδους εκδηλωσεις εκτοs απο φιλανθρωπικο χαρακτηρα εχουν και θεραπευτικο -εξ αλλου ο audio kostas μου το ειχε δηλωσει σε ανυποπτο χρονο με pm ) Τωρα για μεθαυριο θα δειξει ,τα υλικα υπαρχουν, ο κοσμος θα το ΤΙΓΚΑΡΕΙ ,ο Κωσταςγιορταζε (21-05-2011 μην το ξεχνατε) ενταξει καλα θα περασουμε .

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back