• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag & Rosewood Brothers @ Αφανείς

dkall είπε:
Για καποιον ....σατανικο λογο , ολες οι φωτο βγηκαν  υποφωτισμενες ...

μαλλον εφταιγε  η τραγιασκα......
Όσοι φοράνε τραγιάσκα, είναι πάντα πρώτοι. ;)
andy_capp.jpg

Είχα φέρει και τις Guiness μαζί μου..............  ;) Ευτυχής σου λέω.

λυπαμαι που δεν ήρθα, δεν μου έβγαινε με τίποτα :(
No worries......

Και μόνο η πρόθεση, μετράει.  :)

Μου άρεσε πολύ η βραδιά, οι RB ήταν πολύ ωραίοι (δεν τους είχα ξανακούσει) και οι Rag ήδη έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο δεσίματος, με τα νέα μέλη, που μόνο καλές υποσχέσεις αφήνει για το μέλλον! Ο Κωστάκης μας και πάλι κορυφαίος, ειδικά μετά το τρίτο κομμάτι, που λύθηκε λίγο. Ρε bro. Γιατί δεν ξεκινάς κατευθείαν από το τρίτο να τελειώνουμε?  ;D

marathon είπε:
Όντως περάσαμε ωραία....και με την ευκαιρία...ζητώ δημόσια συγνωμη από τον Genius Loki που τον κοροϊδεύω και τον πειράζω. Εκεί που καθόμασταν, χτύπησε το τηλέφωνό του και ήταν....ο Cliff που του ζήταγε συγνώμη για την καθυστέρηση του AXE FX 2 ;D ;D
Μόλις μίλησα με τον Cliff στο τηλέφωνο και μου αποκάλυψε ότι το Axe-II θα διαθέτει ειδικό κύκλωμα με ισχυρό πομπό, που θα καθιστά άχρηστους τους λαμπάτους ενισχυτές σε ακτίνα 5km από το σημείο λειτουργίας του, προσθέτοντας άχρηστες αρμονικές και dissonant παραμορφώσεις. Μερικά στρατηγικά τοποθετημένα Axe-II στο λεκανοπέδιο, and you are fracked, bitches!    :P :P :P ;D ;D ;D ;D 

(όχι ο Ανέστης, αυτός παίζει με ψΗφίο έτσι κι αλλιώς... οι υπόλοιποι οι νεκρόφιλοι  :P)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back