• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Blues Christmas @ Double Trouble. Blues Wire & Loose Rag μαζί !!

Από τα ωραιότερα παραμονοχριστούγεννα που έχω περάσει.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ λάιβ, καλή παρέα πάνω και κάτω από τη σκηνή, υπέροχη βραδιά.

Οι Rag στην καλύτερη τους "έκδοση" ever και είμαι σίγουρος ότι ακόμα δεν έχουμε δει the half of it, και οι Wire, ...τι να πει κανείς; Νομίζω ότι η "μυσταγωγία" που είπε ο Frank πιο πάνω, μόλις που αρχίζει να περιγράφει την ατμόσφαιρα που φτιάχνει αυτή η μπάντα.

Ευχαριστούμε. 

Κανενα Χριστουγεννιατικο δωρο (video) θα εχουμε εμεις που ειμαστε στο κρεβατι του πονου και δεν τα καταφεραμε να ερθουμε;

marioG542 είπε:
Κανενα Χριστουγεννιατικο δωρο (video) θα εχουμε εμεις που ειμαστε στο κρεβατι του πονου και δεν τα καταφεραμε να ερθουμε;
Αφού ο επίσημος καμεραμάν του noiz (ο από πάνω σου) ήρθε χωρίς συμπράγαλα, μην περιμένεις πολλά... ;D

Η βραδιά ήταν καταπληκτική, οι Wire τα έδωσαν όλα, το κοινό ήταν πολύ ζεστό και εκδηλωτικό.

Είδα και κάμποσες νοιζόφατσες και είπαμε τα χρόνια πολλά απο κοντά.

Πάντα τέτοια!!

longshadow είπε:
Αφού ο επίσημος καμεραμάν του noiz (ο από πάνω σου) ήρθε χωρίς συμπράγαλα, μην περιμένεις πολλά... ;D
Για να προλάβω τους κ.κ. Τέρυ και Σάμυ: "Μπα, και να είχε φέρει κάμερα, πάλι δεν θα είχαμε βίντεο..." ;D

Haris είπε:
Για να προλάβω τους κ.κ. Τέρυ και Σάμυ: "Μπα, και να είχε φέρει κάμερα, πάλι δεν θα είχαμε βίντεο..." ;D
+1 ;D

Δυστυχώς άργησα να πάω και έχασα τους Ραγκ.

Είδα γνώριμες φάτσες πολλές, περάσαμε όμορφα, χάρηκα δια την γνωριμία με τον Λια και απόλαυσα τη μουσική.

Ωραίος χώρος, δεν τον είχα υπόψη, η τιμή εισόδου οικονομική.

Haris είπε:
Από τα ωραιότερα παραμονοχριστούγεννα που έχω περάσει.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ λάιβ, καλή παρέα πάνω και κάτω από τη σκηνή, υπέροχη βραδιά.
Ναι, ναι. Έτσι ακριβώς.

Δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα παραπάνω πέρα από το να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδιάς όλους όσους ήταν επάνω και κάτω από τη σκηνή για αυτή την υπέροχη βραδιά.

Πάντα τέτοια.

ΥΓ για να μην ξεχνιόμαστε: Η αρρώστια με τις αυξημένες εντάσεις όσο περνάει η ώρα, είναι τουλάχιστον παιδαριώδης και κάποια στιγμή πρέπει να εκλείψει ειδικά στα μαγαζιά που υποτίθεται ότι είναι dedicated live stages.

Και μία φωτό τραβηγμένη in the wee small hours of the morning.

Από τα αριστερά Σπύρος, Γιώργος, Σωτήρης, Κώστας, Γρηγόρης, Ηλίας.

Στον ρόλο του Lennon/Ιησου/Χειροκίνητης Αντικατάστασης Υ  ;D,  o Γιάννης Αναστασάκης.

Christmas_Blues_Allstars.jpg

Super βραδια με ολους τους καλους φιλους μαζι!

Περιμενα να δω αν θα εχει κλειστα τα ματια στο φωτο ο Γιωργος :P

longshadow είπε:
Όλα τα παιδιά στη πίστα!!

Του μονοπήνιου μαγνήτη το κάγκελο!!  ;D :D
Κριμα που το εχασα,κριμα.

Δεν πειραζει,του χρονου να 'μαστε καλα!

Προτιμώ να μην τα σχολιάζω αυτά τα events γιατί στεναχωριέμαι που τελείωσαν. Παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες είναι πολύ ωραίες. Αν έχετε κι άλλες, τις θέλω παρακαλώ.

Συγγνώμη για το προχωρημένο ώρας και ημερομηνίας, μόλις έχω καθήσει εξαντλημένος στον υπολογιστή μετά απο πολύωρη επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

Η φωτ. που είμαστε όλοι (σχεδόν) μαζί, είναι εκπληκτική! Κι εγώ θέλω κι άλλες!

Ξαναείδα πολλούς φίλους απο το ΝΟΙΖ το διήμερο στο Double Trouble, γνώρισα και κανα δυό καινούργιους. Πέρασα υπέροχα τζαμάροντας με όλους σας, για μένα είστε οι άνθρωποι που δίνουν νόημα στην έκφραση που αγαπώ πολύ "we're all under the same sky"...

Σας ευχαριστώ με όλη μου τη ψυχή, κι εσάς που παίξαμε παρέα, κι εκείνους που αυτή τη φορά δεν ανταμώσαμε επι πάλκου, κι όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους τις δυό βραδιές. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να παίξω καλύτερα, γεροί νάμαστε αδέλφια, καλή χρονιά και καλή αντάμωση.

ez είπε:
Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να παίξω καλύτερα, γεροί νάμαστε αδέλφια, καλή χρονιά και καλή αντάμωση.
αν ειναι να παιξεις καλυτερα , πεστο μας να μην ερθουμε .

δεν υπαρχουν λεφτα για ψυχοθεραπεια .  ;D  ;D  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back