• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Blues Christmas @ Double Trouble. Blues Wire & Loose Rag μαζί !!

ez είπε:
Να παίξουμε και παρέα; Απο Λα και ραντεβού στο φινάλε  ;D !
Super..!! Θα καταφέρουμε για να δούμε. :(

υ.γ: Ελάτε και Κυπαρισσία κ. Ηλία! Σας ζητά(ν)με πολλοί εδώ. Έστω ακουστικό ;D

funky_bassman είπε:
Παίζεται την ίδια μέρα με nightstalker  :'(
Ρε Μανωλάκη είσαι τρούλι ανπαλέφταμπλ πέρσον.  ;D

Καθότι πόσοι άραγε μπορούν να πούν την πρόταση "Ήθελα ρε γ@μώτη να πάω στους Wire που θαναι κι οι Rag αλλά μάλλον θα πάω να δω Nightstalker με Mahakala, Potergeist και Drunk Motherfuckers";  ;D ;D

υ.γ: Ελάτε και Κυπαρισσία κ. Ηλία! Σας ζητά(ν)με πολλοί εδώ. Έστω ακουστικό ;D
Αν υπάρχει venue για κλείσιμο δε νομίζω ότι ο Ηλίας θα αρνιόταν μια στάση στην Κυπαρισσία στα Tour de force που οργανώνει κατά καιρούς.

Λέω γω αλλά καλύτερα μπορείς να έρθεις να ρωτήσεις τον ίδιο....  ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Αν υπάρχει venue για κλείσιμο δε νομίζω ότι ο Ηλίας θα αρνιόταν μια στάση στην Κυπαρισσία στα Tour de force που οργανώνει κατά καιρούς.

Λέω γω αλλά καλύτερα μπορείς να έρθεις να ρωτήσεις τον ίδιο....
Έχει όμορφη ιστορία με την Κυπαρισσία ο κ.Ηλίας κ η μπάντα του. :) Για αυτό κ η πρόσκληση.

Βέβαια το θέμα είναι να κατεβείς εσύ ΧερΚώστα. Τέλος πάντων, κατεβείτε μετά μπάντας κ γυναιξί κλπ και θα οργανώσουμε καλό jam. Ανοιχτή πρόσκληση, ρε παιδί μου, πώς το λέν; ;D

Haris είπε:
Εξαιρετικά όλα αυτά αλλά και πέρσι, οι Loose Rag την ίδια μπάντα αποφάσισαν να βάλουν κάτω από τα φτερά τους και να προωθήσουν.

Και είναι αδικία γιατί υπάρχουν κι άλλα νέα και υποσχόμενα γκρουπ που χρειάζονται υποστήριξη.

Οι Blues Wire είχαν την ευκαιρία τους και τώρα πρέπει να πατήσουν στα δικά τους πόδια... ;D
  Me olo το σεβασμο φιλε μου αλλα δεν νομιζω οτι Οι Blues Wire η ο Nick Dounousis χρειαζονται να μπουν κατο απο την ομπρελα οποιουδηποτε αλλου Ελληνικου γκρουπ για να προοθηθουν τη στιγμη που στους κυκλους του Μπλουζ ειναι γνωστοι περα απο τα στενα ορια της Ελλαδος!!!!!!!!

cigaret13 είπε:
Δημήτρηκαλύτερε, πλάκα έκανε ο Haris...... ;)
OK!!!παντως ημουν συγκρατημενος!Δεν παραφερθεικα χαχαχχα Καλες γιορτες σε ολους!!!

cigaret13 είπε:
Δημήτρηκαλύτερε, πλάκα έκανε ο Haris...... ;)
Όχι Φώτη, δεν έκανα καθόλου πλάκα! Από αυτό εδώ το βήμα καταγγέλλω τους Λουσράγκ για διαπλοκή, μονοπωλιακή πολιτική, και ενδεχομένως human trafficking (κουβαλάνε τους Wire από την άλλη άκρη, πιθανότατα χρησιμοποιώντας εκβιαστικές τακτικές, για να εξυπηρετήσουν τους ιδιοτελείς τους σκοπούς - των Λουσράγκ, όχι των Wire). ;D 

Jimy, νόμιζα ότι ήταν σαφές ότι αστειευόμουν, αφού έβαλα και την αστραφτοχαμογελόφατσα. Σόρυ φορ δε κονφιούζιον. :)

Haris είπε:
Όχι Φώτη, δεν έκανα καθόλου πλάκα! Από αυτό εδώ το βήμα καταγγέλλω τους Λουσράγκ για διαπλοκή, μονοπωλιακή πολιτική, και ενδεχομένως human trafficking ...
..κλέβουν στο τάβλι, έχουν γεμάτα τα σεντούκια τους με λεφτά της μονόπολης, βάζουν πλαστές πινακίδες στα πατίνια τους, νερό στο κρασί τους και λίπος στα σουβλάκια τους.

Επιτέλους Χάρη Χίο, κάποιος πρέπει να τα πει αυτά.

Υπάρχει άραγε κράτος να σταματήσει τον ηθικό εκφυλισμό στον οποίο οδηγούν αυτοί οι αλήτες τη χώρα;

;D        τέτοιες μέρες που έχουμε,  κανονίστε να είναι οι μπύρες χλιαρές το ουίσκι παλιό οι κοπέλες όμορφες και να έχουμε πάλι τρεχάματα    ;D   

Αυτα ειναι...προσωπικά ειναι η ημερα που γυρναω απο γερμανια...τους δινω κατι συμβουλές για δανεισμο απ την Ελλάδα. ..θα προσπαθησω να ερθω αφού παιζει και απο Λα...

Αυτα ειναι...προσωπικά ειναι η ημερα που γυρναω απο γερμανια...τους δινω κατι συμβουλές για δανεισμο απ την Ελλάδα. ..θα προσπαθησω να ερθω αφού παιζει και απο Λα...

Να σας πω παλικάρια, ώρα (γκιβ ορ τέικ) θα μας πείτε; Γιατί μύρισα τα νύχια μου και δεν πήρα απάντηση... :)

Haris είπε:
Να σας πω παλικάρια, ώρα (γκιβ ορ τέικ) θα μας πείτε; Γιατί μύρισα τα νύχια μου και δεν πήρα απάντηση... :)
Και μόνο για το θάρρος σου, χρονιάρα μέρα να μυρίσεις τα νύχια σου, θα στο αποκαλύψω.
10 με 10:30 το αργότερο,  όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης τουλάχιστον, θα ξεκινήσουμε να παίζουμε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
kρατας και πρωτο τραπεζι πιστα ? ?  ::)

μηπως θελετε να σας φερω καμια κιθαρα , μπασο ...μερες που'ναι ?

faltsoo είπε:
kρατας και πρωτο τραπεζι πιστα ? ?  ::)
φίλως, όπου ακουμπήσεις εσύ το ποτό σου, γίνεται αυτόματα η πίστα.  ;D

Κατάφερε να ρθεις και τι σε νοιάζει εσένα.  ;)

audiokostas είπε:
kρατας και πρωτο τραπεζι πιστα ? ?  ::)
φίλως, όπου ακουμπήσεις εσύ το ποτό σου, γίνεται αυτόματα η πίστα.  ;D

Κατάφερε να ρθεις και τι σε νοιάζει εσένα.  ;)
θαμαστε οικογενειακως  ;D

δεν βρήκαμε τραπεζι στη Παολα

Παιδια λυπαμαι που δεν θα μπορεσω να ερθω σημερα .

Το χθεσινο Live των Blues Wire παντως ηταν απλα ....Μυσταγωγια .

(με την κυριολεκτικη εννοια του ορου οποια και αν ειναι αυτη )

Βλεποντας τους καταλαβαινεις οτι η μουσικη

δεν ειναι μονο διασκεδαση η επίδειξη τεχνικης .

Εμπεριεχει και τα δυο αλλα ειναι κατι παραπανω απο αυτα .

Γενναει συναισθηματα .

Και το περιεργο  ειναι οτι συμβαινει ΚΑΘΕ φορα που βλεπω τους Blues Wire .

Ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι και σημερα το ιδιο θα ειναι οπως και χτες .

Μυσταγωγια .

Ήθελα να έρθω ρε μαμώτο (έστω για λίγο) να σας δω όλους και να τα πούμε από κοντά.

Αλλά μόλις τώρα γύρισα από την δουλειά, είμαι κομμάτια!

Κρίμα!

Καλά παιξίματα, καλά να περάσετε (είμαι σίγουρος γι' αυτό), και προπάντων .....

.... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Τις μπύρες σήμερα τις πίνω στην υγειά σας μάγκες, να 'στε καλά! :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back