• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag & Rosewood Brothers @ Αφανείς

Και ένα τελευταίο bump πριν πάμε ν' ετοιμαστούμε για τα κουβαλήματα.

Be there or ............ be elsewhere  ;D

audiokostas είπε:
Και ένα τελευταίο bump πριν πάμε ν' ετοιμαστούμε για τα κουβαλήματα.

Be there or ............ be elsewhere  ;D
Κρύωσε τις μπύρες...ετοίμασε τα κρασιά του Terry...τι άλλο ξέχασα?....

Τις ωτοασπίδες 8) :P :-*

marathon είπε:
Κρύωσε τις μπύρες...ετοίμασε τα κρασιά του Terry...τι άλλο ξέχασα?....

Τις ωτοασπίδες 8) :P :-*
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ωραία, θα μαζευτούμε μπόλικοι... Για βραδιά Noiz μου μυρίζει...  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
ι... Για βραδιά Noiz μου μυρίζει...  ;D
Αυτό είναι μια μικρή πικρή αλήθεια.  ;D

Ελάτε μόνο νωρίς γιατί αξίζει να ακούσετε τους Rosewood Bros.

audiokostas είπε:
Υπολογίζουμε γύρω στις 10
Ο Sir William θα είναι εκεί από τις 9, εμείς (όλοι μαζί) κατά τις 10:30. O Spyridon θα έρθει με κάτι ξαδέρφια του. Πιθανότατα Ιωάννου και Ζαφειρίου.

Τι έγινε; Πάλι πρώτος ξύπνησα αν και λίγο δύσκολο μετά από δύο μπουκάλια κρασί  ;) Στο δια ταύτα: Και οι δύο μπάντες έπαιξαν υπέροχα και καλό ήχο είχαν και κέφι έγινε και κόσμος ανέβηκε στην σκηνή στο τέλος και όλο το Noiz ήταν εκεί...

Ήταν ένα όμορφο βράδυ και είναι καλά τα παιδιά που την εμφάνιση τους μας έδωσαν μια αφορμή για να μαζευτούμε για να τα πιούμε και να τα πούμε.

Θα δώσω ιδιαίτερη έμφαση στο καινούργιο μπάσο του Κώστα (όχι στο καινούργιο- καινούργιο  ;D) το οποίο (όπως και ο ιδιοκτήτης του άλλωστε) έπαιζε φοβερά.

Μπράβο στα παιδιά

ΥΓ: Στο... περιθώριο της βραδιάς είχα μια συζήτηση με τον αγαπημένο μου Dkall και ως γνωστό ο Μήτσος ξέρει να τρώει  ;) Έπεσε μια «χαλαρή» ιδέα για χμμμ... βραδιά Noiz, αφιέρωμα στην Κωνσταντινουπολίτικη κουζίνα. Ξέρετε τώρα... Χουνκιάρ Μπεγεντί, πίτες Καισαρείας και όλα τα σχετικά... Για αρχίστε να το δουλεύετε στο μυαλό σας μπας και...

Βέβαια τον τελευταίο καιρό μας έχουν φάει οι... «εγκρατείς» που δεν τρώνε ούτε ένα βρωμικάκι στο Σύνταγμα  ;) Αλλά λέμε τώρα...

Η μπάντα έπαιξε πολύ καλά, ο Κωστάκης ήταν γεμάτος ενέργεια, και οι δύο κιθάρες πολύ καλές όπως και ο ντράμερ που κρατούσε αξιοπρεπέστατα το groove. Η μπάντα είναι έτοιμη για το  νησί του Μάρκου Βαμβακάρη αν όλα πάνε καλά μέχρι τον Αύγουστο. Χάρηκα που ξαναείδα τα παιδιά από την παρέα του ΝΟΙΖ αλλά και τους καλούς μου φίλους τους CARGO.

O χώρος δεν ήταν καθόλου καλός, στενόμακρος, με πολύ μικρό εσωτερικό μπαρ και με δεδομένη τη ζέστη ήταν δύσκολο να κάτσει κανείς πολύ ώρα μέσα. Αυτό όμως είναι μία μικρή λεπτομέρεια.

Ο Κωστάκης έχει το χάρισμα να μεταδίδει τη θετική του ενέργεια στο κόσμο και αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Είμαι μέσα σε κάθε περιπλάνηση στις Μικρασιάτικες γεύσεις και αιτούμαι άδεια συμμετοχής στην παρασκευή των εδεσμάτων. Μιλήστε τα και υπολογίστε και μένα.

Ευχαριστώ όλους για την παρέα και πάντα τέτοιες συνευρέσεις που μας θυμίζουν πως μια καλή παρέα είναι το μεγαλύτερο βάλσαμο ειδικά σε αυτούς τους καιρούς.

Συμφωνώ με τους από πάνω. Εξαιρετική βραδιά, ωραία παιξίματα, πολύ κέφι, και οι ανανεωμένοι Loose Rag είναι σούπερ!

Κώστα, σόρυ που φύγαμε πριν τελειώσετε (λίγο αφότου ανέβηκαν και οι δύο μπάντες) αλλά είχαμε ολόκληρο ταξίδι.

Πάντα τέτοια!

Πολύ λυπάμαι που δεν ήρθα. Με κράτησε αναγκαστικά μέσα ένα ιδιαιτέρως "εκδηλωτικό" στομαχικό πρόβλημα  :(. Νεξτ τάιμ.

Ομορφη και ευχαριστη βραδια!  8)

Οι Looserag ανανεωμενοι αλλα δεμενοι και με αλλο "αερα",

και οι Rosewood Brothers απεδειξαν οτι "ροουζγουντ καλο για μπλουζ"... ;D

-Μονο σημειο κριτικης μου,ο "στατικος" φωτισμος...

Εχει την ιδιοτητα της ψυχολογικης επιρροης σε κοινο και μπαντες!

Νομιζω οτι ο φωτισμος πρεπει να εχει ακριβως την ιδια βαρυτητα με τον ηχο,

και μπορει να απογειωσει ή να προσγειωσει ανωμαλα το καλυτερο live...

(δεν το λεω συγκεκριμενα για τους "Αφανεις",ενα μικρο κλαμπ ειναι,που ομως προσπαθει!)

Το προβλημα ειναι γενικο στην Ελλαδα,

και ειδικα σε μεγαλα live,αναρωτιεμαι τι ρολο παιζουν οι φωτιστες οταν πχ. δεν ξερουν τι ειναι και σε ποιες στιγμες χρησιμοποιειται ενα blackout...ή ενα εντονο flash για τις μουσικες εξαρσεις,και ας μη μιλησω για τους λιγους μαγκες φωτιστες που ξερουν πως να προβλεπουν και να ακολουθουν τη μουσικη και την κινηση στη σκηνη...

"παιρνοντας μαζι" και το πιο απαθες κοινο! ;)

DSC04785edited.JPG

Όντως περάσαμε ωραία....και με την ευκαιρία...ζητώ δημόσια συγνωμη από τον Genius Loki που τον κοροϊδεύω και τον πειράζω. Εκεί που καθόμασταν, χτύπησε το τηλέφωνό του και ήταν....ο Cliff που του ζήταγε συγνώμη για την καθυστέρηση του AXE FX 2 ;D ;D

Περάσαμε πολύ όμορφα! Είδα φίλους νοιζάδες! Πρόλαβα να έρθω με τον Νέστορα λίγο πριν ξεκινήσει ο Ασυγκράτητος ΟντιοΚώστας με την μπασάρα του.Ωραίος ήχος.Έχανα την ρυθμική στα αυτιά μου μόνο.Η PRS ήταν γάντι στα σόλα. Η φωνη του Κωστή άριστη.

Εύχομαι να ειδωθούμε πάλι σε τέτοια γεγονότα.Σε λάιβ μας.Σε λάιβ σας.Μια μικρή παρέα.Μια μεγάλη Τέχνη !

Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου, όλους τους φίλους που ήρθατε να μας στηρίξετε στην παρθενική εμφάνιση της ανανεωμένης μας σύνθεσης αλλά να ακούσετε και τους Rosewood Brothers.

Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά με πολλούς και καλούς φίλους (η πληθώρα σας δεν μου επέτρεψε να περάσω μαζί σας όση ώρα θα ήθελα).

Δεν θα μπω σε αναλύσεις και λεπτομέρειες (ποιος νοιάζεται εξάλλου...) γιατί ήταν μια όμορφη βραδιά. Θα ήθελα μόνο να ζητήσω (να μου πει με pm ) όποιος έχει καμιά φωτό καθότι, με τα τρεξίματα της τελευταίας στιγμής, ξεχάσαμε να πάρουμε και καμιά φωτογραφική μηχανή μαζί μας.

Και πάλι σας ευχαριστούμε.

Για καποιον ....σατανικο λογο , ολες οι φωτο βγηκαν  υποφωτισμενες ...

μαλλον εφταιγε  η τραγιασκα......

dkall είπε:
...μαλλον εφταιγε  η τραγιασκα...
Όσοι φοράνε τραγιάσκα, είναι πάντα πρώτοι. ;)

λυπαμαι που δεν ήρθα, δεν μου έβγαινε με τίποτα :(

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back