GaragePunk27 είπε:
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ο κιθαρίστας αριστερά σου... μορφή κανονικά χαχα
Και οι τρείς Σπαρτιάτες με τους οποίους έχω τη χαρά να παίζω είναι μορφές.Ο Σπύρος είναι ο Εκπρόσωπος του Ζαμανφού στη Γη. Απλά.
Αν το "Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" ο Νικόλας (ντραμς) είναι από τους μεγαλύτερους φιλόσοφους.
Ο ψηλός είναι σε ειδική κατηγορία...
Λοιπόν, ήταν πάρα πολύ ωραία. Παίξαμε, ιδρώσαμε το καταφχαριστηθήκαμε, ο ήχος όχι άψογος αλλά μια χαρά (έχουμε υποστεί και απείρως χειρότερα). Η προσέλευσις μέτρια αλλά πολύ κέφι.
Ναι σε όλα κι επαυξάνω.
Στον ήχο βέβαια προσωπικά δεν είχα πολλά ζητήματα αν και διαβάζοντας τον GP27 εσείς μάλλον άλλα ακούγατε κάτω. Εγώ είχα τις δύο 12ιντσες που ζμπρωχνανε κι άκουγα επιτέλους το μπάσο μου, άκουγα καλά (δυστυχώς
) τη φωνή μου και του ζήτησα να ανεβάσει την παρέα μου (μπότα) και τον μετρονόμο (ταμπούρο). Τώρα για τους άλλους, σιγά μη σας ακούσω, σιγά μη στεναχωρηθώ. ;D
Βάζοντας τις αμοιβαίες αβρότητες στην άκρη, προσωπικά άκουσα ωραία πράγματα από τους End of Discussion. Εντάξει, τώρα γράφουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα οπότε και απόλυτα κατανοητή κάποια ανασφάλεια. Αλλά δεν υπάρχει λόγος καθότι παιδιά, είστε
καλό γκρουπ. Λίγη συζήτηση περί ταυτότητας αν γίνει και ληφθούν αποφάσεις, η μπάντα θα ανέβει πολύ καθότι έχετε μερικά πολύ καλά ατού.
Οι ελάχιστες φωτό που τράβηξε η σύζυγος "
ήρθα να χορέψω και να πιω και όχι να σου κάνω τον φωτογράφο" είναι με λάθος settings και δεν βλέπονται.
>
Από την άλλη, το playlist μας που κατάφερα και μάζεψα (για σένα Ray) από την σκηνή πριν φύγω, ψιλοδιαβάζεται....
To One way out που παίξαμε sto τέλος με τον Haris στα τύμπανα και τον JJ στη κιθάρα, δεν αναφέρεται στο playlist.
Ευχαριστούμε σας ΟΛΟΥΣ παίδες.
Πάντα τέτοια.