• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag & End of Discussion @ Rockwood 11/4

Και οι δύο μπάντες kick ass and take no names.

Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες γιατί βαριέμαι... Ας είσαστε εκεί! :D

Ευχαριστούμε για την όμορφη βραδιά κύριοι.

Ελα για να ακουσω τι εγινε χθες ρε παιδιαααααα !!!  Δεν ηρθα γιατι ειχαμε προβα μεχρι πολυ αργα και.................. ηρθε και ενας φιλος απο τον στρατο μετα και εκλεισε και η Αλεξανδρας στο υψος της Βαρης γιατι κατεβηκε η ακατανομαστη για παϊδακια και μετα εσπασαν σωλήνες υδρευσης και δεν περναγε το τρακτερ....!! 

Λοιπόν, ήταν πάρα πολύ ωραία. Παίξαμε, ιδρώσαμε το καταφχαριστηθήκαμε, ο ήχος όχι άψογος αλλά μια χαρά (έχουμε υποστεί και απείρως χειρότερα). Η προσέλευσις μέτρια αλλά πολύ κέφι. Γουστάρω Loose Rag οι οποίοι τα 'σπασαν κανονικώς και με σφραγίδα.

Από φωτογραφίες, έχω μόνο μια δική μου στο τέλος του σετ οπότε δεν έχει ενδιαφέρον.

Θα επαναληφθεί ελπίζω.

Ωραίες και οι 2 μπάντες χτες αλλα προτιμω τους Rag πιο πολύ.. Μπράβο ομορφόπαιδα (λέμε τώρα  :P) πολύ καλό live χτες.. Audiokosta το μπασο σου νομιζω ηταν δυνατα φιλε και κάλυπτε το ωραιο ταμπουρακι του Χάρη  8)  ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ο κιθαρίστας αριστερά σου... μορφή κανονικά χαχα

GaragePunk27 είπε:
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ο κιθαρίστας αριστερά σου... μορφή κανονικά χαχα
Και οι τρείς Σπαρτιάτες με τους οποίους έχω τη χαρά να παίζω είναι μορφές.Ο Σπύρος είναι ο Εκπρόσωπος του Ζαμανφού στη Γη. Απλά.

Αν το "Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" ο Νικόλας (ντραμς) είναι από τους μεγαλύτερους φιλόσοφους.

Ο ψηλός είναι σε ειδική κατηγορία...

Λοιπόν, ήταν πάρα πολύ ωραία. Παίξαμε, ιδρώσαμε το καταφχαριστηθήκαμε, ο ήχος όχι άψογος αλλά μια χαρά (έχουμε υποστεί και απείρως χειρότερα). Η προσέλευσις μέτρια αλλά πολύ κέφι.
Ναι σε όλα κι επαυξάνω.

Στον ήχο βέβαια προσωπικά δεν είχα πολλά ζητήματα αν και διαβάζοντας τον GP27 εσείς μάλλον άλλα ακούγατε κάτω. Εγώ είχα τις δύο 12ιντσες που ζμπρωχνανε κι άκουγα επιτέλους το μπάσο μου, άκουγα καλά (δυστυχώς  :P) τη φωνή μου και του ζήτησα να ανεβάσει την παρέα μου (μπότα) και τον μετρονόμο (ταμπούρο). Τώρα για τους άλλους, σιγά μη σας ακούσω, σιγά μη στεναχωρηθώ.  ;D

Βάζοντας τις αμοιβαίες αβρότητες στην άκρη, προσωπικά άκουσα ωραία πράγματα από τους End of Discussion. Εντάξει, τώρα γράφουν τα πρώτα τους χιλιόμετρα οπότε και απόλυτα κατανοητή κάποια ανασφάλεια. Αλλά δεν υπάρχει λόγος καθότι παιδιά, είστε καλό γκρουπ. Λίγη συζήτηση περί ταυτότητας αν γίνει και ληφθούν αποφάσεις, η μπάντα θα ανέβει πολύ καθότι έχετε μερικά πολύ καλά ατού.

Οι ελάχιστες φωτό που τράβηξε η σύζυγος "ήρθα να χορέψω και να πιω και όχι να σου κάνω τον φωτογράφο" είναι με λάθος settings και δεν βλέπονται. :( >:(

Από την άλλη, το playlist μας που κατάφερα και μάζεψα (για σένα Ray) από την σκηνή πριν φύγω, ψιλοδιαβάζεται....

Jhb0U49.jpg

To One way out που παίξαμε sto τέλος με τον Haris στα τύμπανα και τον JJ στη κιθάρα, δεν αναφέρεται στο playlist.

Ευχαριστούμε σας ΟΛΟΥΣ παίδες.

Πάντα τέτοια.

Με καταστρέψατε χτες ρε.. πολυ whiskey λεμε.. το εκλεισα το μαγαζι κυριολεκτικα.. μονο τις καρεκλες δεν μάζεψα.. χαχα  Θα ξανάρθω

GaragePunk27 είπε:
ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ ο κιθαρίστας αριστερά σου...
Σιγά....ο Audiokostas είναι μεγαλύτερος απο μένα! (στην ηλικία...)  ;D :D

Ωραία βραδιά, ήρθε και ο boss, έσκασε και ο Παράγκας με καπελάκι 30's και σακκάκι 80's.  ;D

Οι E.O.D. έπαιξαν δεμένα, είχαν frontman ο οποίος φωνητικά ήταν πολύ καλός και drummer ο οποίος τους "κράταγε" όπως έπρεπε. (τα δύο πιο βασικά συστατικά ίσως για μία μπάντα)

Είχαν και Jazzjoker με πανάλαφρη tele (και silver pickups βεβαίως... ;D) και laney vc-30 με πλήθος πεταλιών να "ζωγραφίζει".

(Τον ευχαριστώ που μου παραχώρησε όλο του το rig για να παίξω, απλά βγήκε το βύσμα απο τη δική του τέλε και μπήκε στη δική μου, πρώτη φορά που κουβαλάω μόνο κιθάρα σε gig!  ;D)

Είχαν και το έτερο μέλος του νόιζ (ριχάρδος) στην άλλη κιθάρα, ο οποίος ήταν πολύ ουσιαστικός στα ρυθμικά του καθήκοντα αλλά και σε lead όταν χρειάστηκε.

Τώρα που το σκέφτομαι έγινε της fender το κάγκελο εχθές...(2 strat, 2 tele, 2 φεντερομπάσα)  ;D

audiokostas είπε:
Από την άλλη, το playlist μας που κατάφερα και μάζεψα (για σένα Ray) από την σκηνή πριν φύγω, ψιλοδιαβάζεται....

Jhb0U49.jpg
Ευχαριστώ.

Το Messin' ποια εκτέλεση;

RayDTutto είπε:
Ευχαριστώ.

Το Messin' ποια εκτέλεση;
Loose Rag  ;D

Όπως βέβαια και τα περισσότερα cover που τους έχουμε αλλάξει λιγάκι τα ματάκια προς αυτό που μας αρέσει, μας εκφράζει και μπορούμε.

Αν όμως θα ήθελα να πάρω την βάση της εκτέλεσης θα έλεγα ......

audiokostas είπε:
Να υποθέσω ότι οι ανοιχτόχρωμες κηλίδες είναι από μπέρμπον και οι σκούρες από αίμα; ;D

Haris είπε:
Να υποθέσω ότι οι ανοιχτόχρωμες κηλίδες είναι από μπέρμπον και οι σκούρες από αίμα; ;D
or blood, sweat and tears και ένα καφεδάκι να πάνε τα φαρμάκια κάτω.....  ;D

Μπορεις να μου το υπογραψεις ...και με μελανι να το κανω καδρο !!!???

Loose Rag  ;D

Όπως βέβαια και τα περισσότερα cover που τους έχουμε αλλάξει λιγάκι τα ματάκια προς αυτό που μας αρέσει, μας εκφράζει και μπορούμε.

Αν όμως θα ήθελα να πάρω την βάση της εκτέλεσης θα έλεγα ......

Τα περάσαμ' 'ομορφα - όμορφα - όμορφα  ;D

Πραγματικά πολύ ωραίο βράδυ, το ευχαριστηθήκαμε με την ψυχή μας! Οι Loose Rag παρέδωσαν μαθήματα groove και ήχου, αλήθινή απόλαυση! Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια παίδες και την πρόσκληση!

longshadow είπε:
Τώρα που το σκέφτομαι έγινε της fender το κάγκελο εχθές...(2 strat, 2 tele, 2 φεντερομπάσα)  ;D
Του μονοπήνιου το κάγκελο έγινε! Και πίστευα ότι θα έσπαγες το μοτίβο με την guild Γιώργο!

ΥΓ Σοβαρή παράλειψη εχθές και ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη: Το Foxy Lady έπρεπε να αφιερωθεί μετά ταπεινότητος και συντριβής στη μαντάμ Μέρκελ.

Ήθελα να ημουν σε μια μεριά για να σε ακούσω και να βλέπω τα τζάμια να τρίζουν με τις δύο 12ιντσες μαγκάκο, αλλά αφου λες οτι ακουγες καλά χαλάλι σου!

Στην  επόμενη να μου κάνεις ειδική πρόσκληση -μήπως ξεκουνηθώ-για να υπάρχει και οπτικο ακουστικό υλικο  :D

Μπράβο σας

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back