- Πόντοι
- 398
Αυτά είναι επιχειρήματαΑΣε που θεΝε να μας παρουνΕ και τσι παραλιες και τα εκπαΓλου καλοΝις εκΣοχικα μας....
Να τα λεμε ολα ενταξει?....μη ΚΡΥΒΟΥΜΕ γεγονοτα. κε αληθειες...που ΟΛΟΙ οι ΝΕΦΕΛΙΜ και ΕΛΟΧΙΜ κΣερουν....
Αυτά είναι επιχειρήματαΑΣε που θεΝε να μας παρουνΕ και τσι παραλιες και τα εκπαΓλου καλοΝις εκΣοχικα μας....
Να τα λεμε ολα ενταξει?....μη ΚΡΥΒΟΥΜΕ γεγονοτα. κε αληθειες...που ΟΛΟΙ οι ΝΕΦΕΛΙΜ και ΕΛΟΧΙΜ κΣερουν....
Εντάξει δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τα....βραχώδη δικά σου.Αυτά είναι επιχειρήματα
Καμιά μπουλντόζα θα πάει στις παραλίες και στα βουνά που τα έχουν καταπατήσει?
Ξηλώσανε τα δέντρα για να κάνουν ανεμογεννήτριες, φράξανε τα φρεάτια και μετά φωνάζουν πνιγόμαστε γιατί ρίχνει μια βροχή και κατεβαίνουν ποτάμια.
Άντε πια, παρκάρουν όπου να ναι, χτίζουν ότι να ναι, βάζουν περίφραξη όπου να ναι, οι ταξιτζήδες σταματάνε να πάρουν πελάτη όπου να ναι, τα λεωφορεία περνάνε όποτε να ναι, στον μεγάλο περίπατο κλείνουν τον περίπατο φορτηγά για να ξεφορτώσουν σε ώρες αιχμής, παρατάνε μηχανάκια συστοιχίες στα πεζοδρόμια και σκοντάφτουν πάνω τους οι καημένοι οι τυφλοί, έχουν τσακωθεί οι οδηγοί με τις διαβάσεις και ενώ είναι πράσινο για τους πεζούς, πάει να περάσει ο πεζός και τον βρίζουν.
Και εσύ ρε φίλε με το πατίνι που πας μέσα στα αμάξια και το ποδήλατο μέσα στις λεωφόρους?
Πάτε ανάποδα και πάνω στα πεζοδρόμια τα delivery και κάνουν άκρη οι περαστικοί να περάσετε.
Χάος σου λέω.
Το ίδιο χάος του διαδικτύου βλέπουμε και έξω από το διαδίκτυο. \
Δεν φταίνε για όλα οι Γερμανοί. Απλά τα άλλα που κάνουν επιδεινωνουν και αυτά. Τα πε το Μέρα 25. Εγώ λέω να πάμε εκε. Ανήκουμε εις τη σοσιαλιστική Δύση.Εντάξει δεν μπορούμε όλοι να έχουμε τα....βραχώδη δικά σου.
Πάντως πρέπει να έχεις πολύ ωραιγΙο χωριό.
?
Οι ΓΕΡΜΑΝΙΑ φταίει και για αΦτα
Άθλια χορα.
Εμένα μου χαλάει ανεμιστηρακι δωματίου που το βάζω να δουλέψει να δροσιστώ λιγάκι για να μην καίει όλη μέρα το air-condition, και κάθομαι και το λύνω για να βγάλω το χνουδι να δουλέψει γιατί δεν έχω να αγοράσω άλλο.
Καλά τώρα με τα ποσοστά που θα πάρει απ'την συμμετοχή του στην τελευταία παραγωγή του Κουρμούλη, τον βλέπω και με εύμορφο νεαρό να του κάνει αέρα με γιγάντιο φτερό....Αλλά τι λέω ...
Εδώ εσύ έχεις και εξοχικό, το οποίο μάλιστα μπορεί να έχει και αυτό air-condition .....
Ακόμα και ανεμιστηράκι ....
τον βλέπω και με εύμορφο νεαρό να του κάνει αέρα με γιγάντιο φτερό....
Εννοείτε...!! Ο Κώστας ποτέ δεν έψησε το ψάρι κι απ' τις δυό πλευρές.....Θα είναι ευνούχος, ή .......
ποτέ δεν έψησε το ψάρι κι απ' τις δυό πλευρές.....
Νομίζετε. Είχα σχέση με ένα αγόρι στο γυμνάσιο.
Εγώ δεν πήγα γυμνάσιο....
Αλλά η ζωή τα έφερε να είμαι άντρας........
Να γι αυτό δεν πήγα.... Εγώ είμαι του κατηχητικού!Δεν ξέρεις τι έχασες.
Σεξ και ναρκωτικά ....
Αν ήμουν γυναίκα πάντως θα πήγαινα με άντρες για τα λεφτά τους. Ας ήταν και άσχημοι, άρκει να είχαν χρήμα και εξουσία. Αλλά η ζωή τα έφερε να είμαι άντρας........
Χαχαχαχαχα
Να γι αυτό δεν πήγα.... Εγώ είμαι του κατηχητικού!